13

neo5

преди 8 години

Миналата вечер как фучеше, в 3 часа посред нощ гледам филм ужаси, чува се притъпен звук на удар на някакъв прозорец, мани мани, направо се паникьосах, филма беше голям с вятъра!

12

Анонимен

преди 8 години

Вятърните турбини не могат да понесат изключително силен вятър. Тогава перките се разкъсват и разрушават цялата структура.

11

Orange

преди 8 години

До АнонименНезнам къде си живял и преди колко време, но в момента в Хага, Холандия *** по улиците НЯМА. Не съм видял нито едно бездомно куче, от 4 месеца съм тук. Стига сте подкрепяли тая скапана държава БГ, вярно, наша родина е ама като не ми е дала нищо, а само ме дърпа надолу КАК да стане ?

10

Анонимен

преди 8 години

Много си е добре вятъра - повече вятър - повече работят турбините - по-малко работа на ТЕЦ и по-гоуема дупка в НЕК!

9

Анонимен

преди 8 години

До OrangeКого ще лъжеш ве...? Живях в тая държава по време на магистратурата ми. *** си ги хвърлят на улицата.. мишки навсякъде.. бездомни имат почти колкото в САЩ... т.е. имат много!

8

зъбльо

преди 8 години

Не ни трябват кофи за ***! Всичко опира до интелигентно хранене. Трябва да съчеъавате умело различни продукти и да ги изяждате. Например, хартиените отпадъци съдържат много целулоза и за добро храносмилане трябва да се консумират с мазнини, напр. стари кокали и гръбнаци от риба. Пластмадите задължително се ядат с дърво и т.н. Мога цяла лекция да ви изнеса.

7

Зомо

преди 8 години

До Момо - отиди в австрия например - на запад от унгария, само на контейнери са, но ..... не са по улиците!

6

Orange

преди 8 години

И в Холандия го няма. Няма *** по улицата, няма въшлясали , които да роват по контейнерите, няма бездомни кучета, всички котки, които съм видял не са страхливи, а идват при теб. БГ съкс пичове, закривайте я тая държава.

5

_

преди 8 години

Контейнерите имат спирачки на колелата, но някой трябва да се сеща да ги натиска, след като изпразни контейнера в камиона и го върне обратно на мястото му...

4

SD

преди 8 години

Да натоварим вътре нашите политици и да гледаме рали Есен2015.

3

Момо

преди 8 години

Шефе, във Франция ти го гарантирам на 100%, че го НЯМА. Ти сам добави Германия и Япония. В Швейцария също го няма(поне не и в Женева).Както казах вече, такива глупости съм виждал на изток от Унгария, ***!

2

Discovery

преди 8 години

До 2:Айде бе няма я... как ли пък я няма. Как па все мана намирате на всичко дето е в БГ, виж в Германия и Япония може и да ги няма, ама по другите страни си е същото!!! Все крива ни работата според форумните ***...

1

Момо

преди 8 години

Тая глупост с контейнерите по улиците май я няма на запад или поне аз не съм я виждал.*** се събита 1-2 пъти в седмицата. Кофите се изкарват, а после се прибират обратно в приспособените помещения или в гаражите(според къщата).Това с вонящите контейнери, осеяни с *** около тях съществува само на изток от Унгария.