24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 17Абсолютно не си прав! Като студент съм живял с всякакви и съм виждал всякакви, включително и в родните им страни! Първо място по лошо пиянство държат поляците и англичаните! Веднага след тях на много малка разлика са немците и скандинавците! И чак тогава можем да посочим руснаците!Както казваше едно време Ангел Балевски: " Патил, та знае!"

23

Анонимен

преди 8 години

Оставете вече дъртото пияндеСолени ще му излязат " безплатните" напитки в самолета и тъпите шегички

22

Анонимен

преди 8 години

щом завършва на ски, значи е деградирал от пиянство полски евреин , от тях нищо хубаво не можеш да очакваш ,

21

мнбж

преди 8 години

"стюердеса" ? А тоя даже на затвор трябва да го осъдят и да плати всички загуби на авикомпанията, на пътниците и на нашите служби.

20

Анонимен

преди 8 години

до 24В самолет когато ти предложат кюфтета, ела и ми се обади лично!

19

Анонимен

преди 8 години

Като чета коментарите направо тръпки ме побиват.Дано другият приземен по подобни причи е с ваште деца на борда и да кацне в Сирия насред Ислямска държава.

18

Анонимен

преди 8 години

ПОМНИТЕ ЛИ СЛУЧАЯ С НСА БОРЕСА АНГЛИЧАНИН ДЕТО ВИЛНЯ КАТО ПОЛУДЯЛ ПО МОРЕТО!!!!!!!!НАПРАВО ГО ОНЕВИНИХА!!!!-------------------А ТОЯ ЖИВ ЩЕ ГО РАЗКЪСАТ КАТО, ЧЕ Е НЯКАКЪВ МЕГА ПРЕСТЪПНИК!

17

Анонимен

преди 8 години

"Ако бъде признат за виновен, полякът може да получи наказание от 3 до 15 години лишаване от свобода."-Хайде стига глупости ние за ктб не осъдихме нито един където държавата изтегли 4 млрд. заем и за оня пиян спортист който карайки пиян уби няколко човека и още много други да ги не почвам та тоя пиян поляк който после е целунал ръката на стюардесата ли ще осъдите пуснете си го човека глобете го там тещо и това е.

16

Анонимен

преди 8 години

НИТО Е УБИЛ НЯКОЙ НИТО НИЩО!!!!!!! ЗАБАВИЛ СЕ БИЛ ПОЛЕТА КАТО, ЧЕ НЕ СЕ СЛУЧВА!!!!ЧОВЕКА Е ИСКАЛ ДА ПРИВЛЕЧЕ ВНИМАНИЕТО НА СТЮАРДЕСАТА КАТО И Е КАЗАЛ, ЧЕ ИМА БОМБА МЕЖДУ КРАКАТА КОЯТО Е НА ПЪТ ДА ИЗБУХНЕ Я ОНАЯ ГО Е ПРИЕЛА В БУКВАЛЕН СМИСЪЛ!

15

Анонимен

преди 8 години

ГЛЕДАЙТЕ САМО С КАКВИ ГЛУПОСТИ НИ ЗАНИМАВАТ!!!!ШЕГАДЖИЯТА ГО ИЗКАРАХА ТОП ПРЕСТЪПНИК !!! ИСКАЛ ДА СЕ ПРИЗЕМИ САМОЛЕТА ЧУДО ГОЛЯМО!!!!!!!!!!!!

14

АТАКИСТ

преди 8 години

до 13Те Росенчо и Дянков скачаха на Русия и без да са употребили алкохол!Ние задминаваме в това отношение всички!

13

Анонимен

преди 8 години

Я оставете човека на мира бе,сккапаняци. Не му унищожавайте старините бее!Ако беше неггър или араббин веднага щяха да излезнат бхк да го защитават!

12

Анонимен

преди 8 години

до 12То и затова държавата им такава на поляците- скапана! Иначе ако са малко тавряз скачат на Русия даже. Толкова алкохолизирани. Не знаят къде са.

11

:)

преди 8 години

Поляците са мързеливи пияници. Сравнени с тях руснаци, скандинавци и англичани изглеждат като заклети трезвеници.Виждал съм ги как купуват кашони водка по Черноморието и се напиват още докато ги занесат до хотела. Наистина за нищо не стават.

10

Анонимен

преди 8 години

Стана като в САЩ. Там думата бомба на самолет е забранена. Ха си я казал и ти се случва точно това което е станало с поляка. Арест, обвинение...По идиотщини бързо ги стигаме американците

9

Анонимен

преди 8 години

Толкова са смешни нашите, че няма накъде. покрай тия джихадисти някой подпийнал ако каже БОМБА и всички го обявяват за терорист. Смееееех!

8

Анонимен

преди 8 години

ТАКАВА Е БЪЛГАРСКАТА ПРОКУРАТУРА- НЕКАДЪРНИ МОМЧЕНЦА И МОМИЧЕНЦА, ОБЛЕЧЕНИ В ЧЕРВЕНИ ТОГИ, КОИТО НЕ ВЪРШАТ НИЩО ЗАКОННО И НУЖНО, А САМО БЕЗОБРАЗИЯ НА ГЪРБА НА НЕВИННИ ХОРА И ЗА СМЕТКА НА НАРОДЕЦА, КОЙТО БЕЗРОПОТНО СИ ТРАЕ

7

Чекист

преди 8 години

Ееее сега доста удобно с тези бомби стана... Всеки който гледа я криво, я лошо, става терорист и по бързата процедура наказан... :)

6

Анонимен

преди 8 години

Поляка е казал на стюардесата "бомба"?сигурно е било комплимент!

5

advokat

преди 8 години

Прокурорката Красимира Кателиева заедно с приятелката си Калина Чапкънова са еднакво неграмотни юридически, че няма накъде повече, но Цацаров ги толерира, защото изпълняват послушно всякакви поръчки,не им дреме изобщо какъв щ е е резултата и позора.УНИКУМ!