26

СтелтХ

преди 7 години

Какво значение има И без това там назначават само техни роднини Всичко се върти само в един кръг Да не би да са там защото са много надеждни и кадърни Не имали са късмета техен роднина с връзки да им съдейства за назначаването И така до гроб поколение след поколение на работещ в системата заема място там и не дава шанс на външни лица

25

Анонимен

преди 8 години

Е , ако са разрешени марихуаната и алкохолът със сигурност това ще е най веселата служба в държавата.Чудо,чудо.Само заради компанията да му се прииска на човек да работи там.Отсега предлагам ДАНС(Държавна агенция за национална сигурност) да се прекръсти на Служба за електронни изследвания и разузнаване(СЕИР).

24

Анонимен

преди 8 години

Да се смееш ли , да плачеш ли...

23

протестиращ

преди 8 години

До анонимен 25.Друже то да беше само съпругата на Цв.Цветанов която навярно е в майчинство но има не малко жени от бившите служба Дото ,Бои и такива на такива от бившата ДС.После се чудят от къде има теч на информация и подслушвани записи и СРС ами именно чрез тях.

22

Уникална държава

преди 8 години

Нима досега са допускали такива в редиците на ДАНС ????

21

Кирил Софийски

преди 8 години

Искате да кажете ,че ДАНС остават без началници ли ?!?!?!

20

лошия лейтенант

преди 8 години

Само коз и кариерата ви се развива. Ставаме цивилизована държава!

19

анонимен

преди 8 години

сега им се дава възможност да ровят в сметките на гражданите и да ги изнудватили ще продават информация с цел отвличане

18

Анонимен

преди 8 години

Не е ясно сега на Цв.Цв. жена му остава ли?

17

ГРАЖДАНИН

преди 8 години

Тъй като има доста съмнение в досегашните назначенияв службите за сигурност нищо не пречи на оттеглената реформа да се проведат тестовете по ФП как са покрили нормативите,, полифизиографски тест, и ще видите колко от досега протестиращите как са попаднали в МВР при занижен критерии особенно тези от женското съсловие,

16

Анонимен

преди 8 години

Те пък ДАНС кът са развъртяха,и кат изпоизхващаха корумпираните и мафиотите

15

хаха

преди 8 години

не е вярно. само връзки са нужни ☺

14

Западноевропеец

преди 8 години

За съжаление ДАНС са подчинени на *** и на рашките!

13

Неа

преди 8 години

Не оправдавам граничаря ни на малко , но в статията става дума за друга служба . Имате нагласа да смесвате нещата ми си струва ...

12

Анонимен

преди 8 години

Политическата полиция требе да се закрие. Тя бепе създадена по времето на сергипев!

11

Анонимен

преди 8 години

Пак не сте разбрали смисълът ! Забранява се "постояното използване на наркотици".Ако имаме внедрен агент от ДАНС и има нужда ,той може да употреби някакъв вид дрога. Така служителят няма да наруши закона.

10

зъл

преди 8 години

Абе що кълвете на голи куки? За данс е важно кои са родителите ти или този който те мандръса.Гейската ориентация е плюс, а патриотизмът минус. Кой го е еня за тази *** наричана ТЕРИТОРИЯТА? Важното е да си угоден на Козяк и на КОЙ, другото е бошлаф.

9

Цензурата 8

преди 8 години

Да не са преминали сюнет-сватба!

8

Анонимен

преди 8 години

Най - новото условие: Да не са *** кандидатите!

7

Неа

преди 8 години

Възмутена съм по начина по който са прииначили нещата ... Написано е така сякаш можеш да се дължиш в момента както си искаш . Е , много грубо ! После хората били зле настроени към службата ...е как да не са ?!