38

Анонимен

преди 8 години

Аз до сега несъм чул САЩ да приемат бежанци, а само ги насочват и финансират към Европа. Докато в Европа на власт са неолибералите атентатите ще никнат като гъби. Не се заблуждавайте, че тези ислямисти идват тук за да работят за тази Европа. Тяхната "работа" е да ислямизират и това е по поръчение на САЩ. Ако всичките тези ислямисти се бяха насочили към САЩ тази държава до няколко години щеше да изчезне.

37

Анонимен

преди 8 години

Американския сенат решил а нашия парламент защо не прави като американския ! До ДНЕС ги слушаха и правеха каквото им кажат

36

Кебапчета от Бюрека

преди 8 години

Само " на задна " ли дават САЩ ? Явно това е любимата секс поза на толерастите ...

35

Анонимен

преди 8 години

Нали правят всичко като САЩ защо не направят и сега като тях в България !?

34

Анонимен

преди 8 години

Сидеров за едно дребно хулиганство го арестуваха а Бойко ни предава целия народ като приема тази *** и никои не го арестува !

33

Анонимен

преди 8 години

А ЕС до кога ще е на предна с пълна газ ! Няма ли и ЕС да даде на задна след атентатите в Париж!?Юнкер каза да не сравняваме бежанците с терористи да ама всички терористи са като тях не са християни

32

Анонимен

преди 8 години

Обама не каза ли да се отнасяме добре с бежанците !

31

Антибежанец

преди 8 години

Искам САЩ на задна.

30

Shark

преди 8 години

Сега ЕС ако има истински лидери ще направи следното - натоварва всичкото араб на кораби и ги праща за САЩ. Като не искат да ги приемат, евакуират екипажа и .....Титаник!!!

29

SS

преди 8 години

Ей гадовете мръсни. Когато се организираше арабската пролет бяха първи , а когато да се понесе отговорност за последствията ние не участваме.Нема кво да се чудите , че хората се радикализират, и мен ако ме излъжат да почна война , а после се дръпнат да ми гледат сеира и аз бих се радикализирал.С пълно право си ги бомбята лахабитчетата, само ако може да не засягат цивилно население и обикновени граждани, а виж пентагона и белия дом всеки ден да ги гърмят и пак ще им е малко.

28

онбашията

преди 8 години

няма не искам, и да спрат бежанците от сирия, тия от мексико ще свършат тяхната работа.

27

Анонимен

преди 8 години

TOVA AKA NA DVA METRA OT MASATA DETO EDE

26

ФЕ

преди 8 години

Къде е ДЪРТИЯ рептил СОРОС, да им даде акъл да приемат *бежанци* безрезервно, както говореше пред медиите за Европа???Българските медии ТРЯБВА ДА СПРАТ ПУБЛИКАЦИИТЕ, толериращи бежанците, защото такива са 10% от нашествениците, останалите са ГОТОВИ НА ЛЪЖИ, ИЗМАМИ, АГРЕСИЯ И УБИЙСТВА ФАНАТИЗИРАНИ МЮСУЛМАНИ-НАРКОМАНИ...!Такива не ни трябват, КОЙТО ги разбута и ги насърчава да мигрират, той ДА ГИ ПРИЕМЕ!!!

25

Анонимен

преди 8 години

Българския парламент какво реши за бежанците ?Или само Бойко решава , отива в ЕС и се подписва на всичко . И сега ни ги вкарват и никой незнае какво става - Ние приемаме всички преразпределени от Меркел , плюс какво ни чака - Запада си затварят границите за бежанци и в България е Бежанския център ..

24

Анонимен

преди 8 години

37.Хилари Клинтън и Обама искат да ги приемат . Обама не може да реши сам , защото Конгреса гласува с 2/3 против приемането в момента !След 2 години , когато достатъчно са проверени и наблюдавани , кандидатите за Америка , част от тях може да бъдат приети !

23

Siderovich

преди 8 години

Malko me samnjava tezi atentati da ne sa umi6leni za da I'm diode nanadolno da ne priemat emigranti

22

справедлив

преди 8 години

И какво се получи????--САЩ пак го навЪЪЪрвиха на Европа....Ейййй кога ще разберът европейците-че от САЩ могат само дървото да гризнат....С такива приятели като САЩ-врагове не ти трябват....

21

Анонимен

преди 8 години

Като се напече положението си сменяме мнението.И Меркел си го смени , ще ги натресе на други държави , като че ли тя е президент и на България !

20

neo

преди 8 години

Kravarite osraha Evropa.......nakaraha gi da priemat bejanci, suzdadoha voini za celta i sega ne iskat da priemat bejanci. Ne moga da razbera tia Evropeiski lideri zombirat li gi s neshto ili naistina sa tolkova tupi 4e da se havshtat na kravarite na nomerata

19

Анонимен

преди 8 години

До хм,В Дойче Веле пишеше, че за 2014 са били приели 36 сирийци като бежанци, а в списъка имаше и един българин ; ) ))