273

СССР-РУСИЯ

преди 8 години

Когато бяхме под крилото на СССР нямахме нищо-нито престъпност нито проституция нито нарркомания абе бедна работа. Сега обаче сме си добре, членуваме в двулични оранизаций, имаме силно развитие в разрухата на държавата, унищожението на ценности и възпитание,, да не сспоменавам колко силни сме в областа:разрушавване на заводи, фабрики, образователнс издравна система и никаква армия, а само много демократична полиция.

272

Анонимен

преди 8 години

Ама що го хулите това безмозъчно създание,, роско", инките това му пишат това казва. За него е постижение че го е запомнил наизуст, нищо че не осъзнава какви глупости говори и какви щети нанася на държавата.

271

бг

преди 8 години

Ей, ако не беше Русия да ни спаси от робство, надали някой щеше...... не ви е срам.И в Нато влезнахме, и в ЕU, и с Германците бяхме и срещу тях говорим, и подкрепяме противниците на Русия, и затова все сме назад ние, все падаме, все го духаме, все ни !

270

г

преди 8 години

Прави са си братята... тия на'ще само плямпат и не мислят

269

Анонимен

преди 8 години

Към 328Та От КАКЪВ ПРЕЗИДЕНТ ИМА НУЖДА БЪЛГАРИЯ?...От генерал губернатор с нагайка ли? Жалки сте. България не е имала по-образован, по-възпитан, по-уважаван навън и по-смел президент от Плевнелиев..останалите бяха руски плюнковци

268

Анонимен

преди 8 години

358''Той има цялата информация от разузнавателните служби.''?!?И откъде има информация от разузнавателните служби? Той е президент, главен външен консул и по време на война, главен главнокомандващ, който няма право да ръководи армията без писмено разрешение от вътрешният министър... Та кой ще му даде секретна информация от разузнавателните служби на някакъв си консул?

267

Анонимен

преди 8 години

Дон Боко Асфалт ПашаИзбавление - Мараба, мигранти!- Мамо, мамо, я ги виж!- Що е? - Идат, погледни ги.С ножове, с дрога... - Що стоиш?Скоро, чедо, поздрави ги!Тях ги чичо Сам прати насам,да помагат, чедо, нам-демографскиИ детето дава крушкина мигрантите без страхи крещи на тях:хош гелдин, ислямисти!

266

Анонимен

преди 8 години

Българите се делят на патриоти и русофили от стрна - и на чуждестранни *** от друга . Що е то българофил? Цар Борис се е предствял за такъв, е бил най-обкновен германски агент. Такива са и днес президенти, министри и депутати. Съвремените Киряк Стефчовци.

265

Анонимен

преди 8 години

Империята на злото губи нерви. Браво на президента. Той има цялата информация от разузнавателните служби. Няма държавен глава на демократична страна, който да отправи подобни обвинения, ако не почива на истината. Вземете само за пример действията на "АТАКА". Знаем, кой стои зад тях или изказванията на големия "родолюбец" Гоце. Русия в цялата си история, никога не е била безкористна в отношенията и с която и да било страна в света. Дори за 75 години се отказа от името си. И това е достойно?Срам!

264

Спиридон

преди 8 години

До АнонименТой си е за смях дори и без Захарова. Силно съжалявам, че някога гласувах за този нереализиран театрален "талант".

263

ганю

преди 8 години

Референдума за АЕЦ Белене и резултатите от парламентарните и президентски избори показват ,че българинът НЕ е русофил,а българофил. Руските *** колкото и кресливи да са са МАЛЦИНСТВО. Това е положението.

262

Анонимен

преди 8 години

Всеки с малко акъл главата знае че президентът ни е прав, въпреки че аз се надявам да греши, но за съжаление не греши а казва нещата както са си

261

Анонимен

преди 8 години

Сега видяхте ли кой е заповядал на нашите руски предатели у нас да искат импичмънт на президента Плевенлиев, те едни избори не могат да спечелят и при положение че 2 милиона млади българи живеят в западните държави, но тръгнали импичмънт да искат, да не стане накрая масква да иска на русофилите в България импичмънт че нещо хептем не останаха из България

260

Анонимен

преди 8 години

Монголците от кремъл да са чували за свободата на словото? И за още нещо изглежда не са чули, нарича се избори в които техните руски партийки в България губят все повече и повече, и с демокрацията не са наясно също че нашия президент е избран от нас и те нямат право да му казват какво да казва и какво да не казва, тук е България не е Русия

259

Анонимен

преди 8 години

Ау, колко елегантно го е направила за смях !

258

Кики

преди 8 години

Аз,ще стисна ръката на президента! Най-после някой от всички мишоци да скръцне със зъбки пред котарака.

257

аз казах

преди 8 години

да се чете руски диктатоор

256

аз казах

преди 8 години

да се чете руски диктатоор

255

Нийл

преди 8 години

Никой не го взима на сериозно тоя к--а--п--у--т Плевнята. "Компетентни помощници" ха! по скоро медицински персонал му трябва. Вече дори не се срамувам от него, за мен а явно и за всички той просто е един клоун на който всички се смеят. А и всичко което е казала тая Бахарова е точно така, тя дори използва тънко снизходително чуство за хумор към Плевнята - който е първа *** на ционистките и глобалистки интери и постоянно бълва глупости и петни България.

254

Анонимен

преди 8 години

Забелязвате ли, как се забавляват вече с нас руснаците, станахме за смях с този селски *** !