21

Анонимен

преди 8 години

Ако парите от тези винетки отиват по предназначение - проблем няма кой знае какъв. Въпросът е, че няма да отиват по предназначене, ами за да стоплят нечий катаджийски джоб и да купят гласа на някой друг ром. Затова - бой по канчето!

20

Аз

преди 8 години

Не мога да ви разбера, хора. Чета тук едни коментари, свят да ти се завие-анти-Герб пишели, комунисти били, червени били-абе ние българи ли сме или бенбени някакви! Всички ни мачкат, без значение от пристрастия и мнения, всички сме зле, и в евро-доклада го пише, и в черния списък на ЕС сме, но виж ти, били писали тук червени! Ама засрамете се и дайте ръце да се оправим вече, че е на мрене положението! Заедно сме в кюпа и всички ни правят на магарета!

19

Димитър

преди 8 години

Как ги пукате толкова тези гуми? Май е време да се замислите дали изобщо можете да шофирате, пък след това да ревете за увеличението на винетките.

18

МРАВКА

преди 8 години

СКЪПИ СЪНАРОДНИЦИ,ТОВА Е НАЧИНА ДА ЗАПУШИМ НЕНАСИТНИТЕ УСТА НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ПРЕСТЪПНИЦИ.АКО НЕ СЕ РАЗБЕРАТ ИМА И ДРУГ НАЧИН КОИТО ЩЕ СЕ ХАРЕСА НА ВСИЧКИ НИ И ЩЕ Е ЗА ПОСЛЕДНО НА ПРЕСТЪПНИЦИТЕ.

17

Анонимен

преди 8 години

Мда, както казва 18-ти "видими резултати за България ". Не ви ли прави впечатление, че герберастите поголовно вдигат данъци СЛЕД ИЗБОРИТЕ.Гледайте да не го забравите това до следващите избори.

16

Анонимен

преди 8 години

1. Това не е поскъпване, а РЕФОРМА!2. Този кредит на МВФ трябва да се връща. Та както каза Боко... "Видими резултати"

15

Потребител

преди 8 години

Следя няколко новинарски сайта. Тук отчетливо и натрапливо лъха червена пропаганда. Абсолютно под всяка новина, дори и несвързана с политика, се говори анти-ГЕРБ. Използва се еднообразна реторика, сякаш коментарите се пишат от двама-трима човека. За разлика от другите сайтове, тук липсва някакво съотношение м/у застъпници и противници на управляващите, липсва разнообразие на мненията. Жалко, че по такъв жалък начин действа този сайт.

14

До анонимния 12

преди 8 години

Като си се спасил какво те засяга как ще живеем ние тука бре. Гледай си новата fatherland и за там давай акъл кой какъв е и как да стават нещата

13

ицо

преди 8 години

Бойко,ли Мойко ли?Лили ли?Не зная но картината в нашата страна е просто покъртителна,народа е адски ограничен,адски мързелив,адски ***,*** бликат на всяка крачка,а като стане въпрос за плащане,не го търси....Ако го гледаш иначе от страни,всеки претенции,всеки злата наредил,за телефони,айфони,мобифони и т.н. е всеки разговор,не слизаме от колите,а сега винетките много скъпи,ами няма да си купувате бе,то това не е по задължение.Изобщо *** И ОГРАНИЧЕН НАРОД.

12

ицо

преди 8 години

Бмв 3-ка 90-та година с PA-регистрация,телефон с операционна система и фейсбук на него(на изплащане за 2години),гуми трета употреба на бавареца и много скъпа винетка.....Това мили сънародници е истинската картинка в нашата татковина.Стигащите малко след GSM с чесане по екрана може и да са разбрали написаното.

11

боц

преди 8 години

Абе Аноним 12, въпроса не е в 30-те лева, а в това, че тези (Лилянка и Бойко) се оказаха големи лъжци и крадци!!! Едно говореха преди изборите, а друго правят след това!!!Никой не понася да бъде лъган и окрадван!!!

10

Анонимен

преди 8 години

Е тва е простия българин. Иска хубави шосета ама, за 30 лева голям цирк ще направи. Сега ще издухат по 40-50 за гориво цигари и кафета, само и само да не даде 30. Проста работа. Друг е въпроса че човек който няма по 2.5 на месец за винетка не трябва да има кола, щото явно няма пари за нея и освен че му пречи е опасен. Замърсява много и т.н. Добре че се спасих от тая простотия.

9

boc

преди 8 години

Честито ви БойкоУправление!Онази па*ч***а, Лилянака, преди изборите каза по ТВ, че от 2016 ще има електронни винетки и цената няма да се променя, но след "грандиозната победа" на изборите по Цветановски, всичко се промени!ГЕРБ започнаха да ни на**зват отвсякъде.И вече хора, които са гласували за тяхните кметове казват, че никога вече БОЙКО и ГЕРБ!!!Тези се оказаха по-големи крадци и българо**ийци от БСП и ДПС, взети заедно!!!

8

Miniorski vlak

преди 8 години

Koito kara po hubava magistrala, da plasta magistralni taksi na kilogram MPS i na kilometar distansia izminat pat, kakto e v Elada, Italia, Francia, Austria. Koito iska barzo da leti i barzo da umira po bg magistralite, sam si plasta kefa.Koito kara po starite okoliiski patista ot rimsko i tursko vreme ,s bezbroi zavoi i dupki - na kogo da plasta - na rimlianite i na sultanite li? Svarshiha budalite v RBg. Nikakvi vinetki. Samo patni taksi. Vinetki sa neefektivni instrumenti. Izhvarliame gi.

7

Uups

преди 8 години

Aide, B2 svarshi.

6

Анонимен

преди 8 години

За всичко на което се повишава цената без покритие - протест!

5

Анонимен

преди 8 години

500 лв да станат винетките за вас, червени каскети!

4

Анонимен

преди 8 години

GRAGDANITE NA STOLIPINOVO I KV.IZTOK-PAZARDGIK BLOKIRAT MAGISTRALATA SRESHTU 20 LV. NADNIZA+10 LV. ZA BENZIN.BEDNI SA HORATA--PROSTETE IM.

3

Анонимен

преди 8 години

Кой е по вреден мента стоянова или некой каналджия?

2

Discovery

преди 8 години

8лв месечно излиза тая пуста винетка бе... сети ли сте за кво да протестирате... ***!!!