32

klrzo

преди 8 години

До terzo, и ти ли си хапна покрай тоя рушветчия Диков, бе? Няма злоба, има справедливост. Да си върви Диков да си проектира мавзолей и за себе си и за тая простачка Франдъкова.

31

Ураааа

преди 8 години

Диков е типичния пример за наглец, които е захапал кокала и не пуска... Не знам каква е причината за това негово решение, но София днес определено трябва да празнува.Един крадец и мошеник по-малко в ръководството на София.

30

Т. Георгиев

преди 8 години

Йеее, най-накрая!!! Диков имаше безумна визия за развитие на София - всички зелени територии да се унищожат, а на тяхно място да се построят сграни на 2-3 метра една от друга, без тротоари и без паркинги.Сега поне се разкара, че още няколко години ако беше останал, София за нищо нямаше да става.Дано следващият главен архитект да е малко по-умен и на първо място да мисли за хората, които ще живеят в града, а чак след това да мисли за подкупи и далавери.

29

Ivan

преди 8 години

Тоя е за затвора, а спря и трамвая по Витошка щото видиш ли имало метро да ама като смениш трамвай с метро отишли 40 мин *** Разпродаде и презастрои толкова места че сега само отработени газове се дишат в тия райони

28

citizen

преди 8 години

Гадината съсипа София!Например в Павлово при разрешено 4 етажно строителство всички нови сгради са по 6 етажа,с надстройки,на 5 метра отстояние.Направо в панделата да влиза гадината!

27

браво

преди 8 години

Най-после този мушенник да се махне. Скрити, орязани парцели, далавери и толкова години несменяем. Браво , браво...

26

Анонимен

преди 8 години

Този моментално да го предадът на Исис. Как може да позволи на тези *** от Никми (които и при Софиянски заграбиха парцела на който сега се намира Grand hotel Sofia) да постоят толкова безумна сграда до НДК. Дизайн, който е от 60-те години на миналия век. На такова място или нищо или сграда от класата на Capital Fort на цариградско.

25

Анонимен

преди 8 години

Откога го чакаме да се разкара. Не ми се вярва Фандъкова да е помогнала, все пак толкова години бяха заедно. Дано си понесе заслуженото тоя рушветаджия!

24

Анонимен

преди 8 години

Не ще да е доброволно! От какво ли се е уплашил?

23

Ангел

преди 8 години

Три пъти ура за Фъндъкова ,че разкара тоя!!!!!Сега искам от нея две неща:1.Да асфалтира цар Борис.2.Д въведе постоянен контрол в градският транспорт.И ще гласувам за нея пожизнено.Със семейството.....

22

sante_dog

преди 8 години

Доста пара взе арх. Диков. Продължи да си действа проектантското бюро и след като формално го прехвърли на други (Про-Арх). Получаваше страшно много поръчки - ако искаш нещо в София да се случи отиваш във фирмата на Диков. Ако ти бавят решение - отиваш във фирмата на Диков. Отделно си беше и схема за прибиране на парички и т.н. Общо взето -наяде се и реши да се отдаде на почивка. Че от толкова крадене няма време да си погледне децата човека...

21

Анонимен

преди 8 години

Тръгва си с много успехи и милиони от рушвети.Еми успех си е ,драги ми читателю.

20

Анонимен

преди 8 години

Nai posle golemijat masnik si tragva nai pisle ruschvetadjivija masnika si tragva Ura Ura Ura no da proverat milionite mu imotite mu ot ruschveti kade i Kolko sa

19

Анонимен

преди 8 години

"металоргичния"абе ей , пускайте поне проверка на правописа - всеки компютър го имаДруго си е да се изложите

18

terzo

преди 8 години

Комуниста Кадиев и неговата шайка се опитват да се доберът до власта с всички средетва.

17

terzo

преди 8 години

Много злоба и ненеавист има в Бъгарина.

16

Анонимен

преди 8 години

късно той оплеска София и сега си тръгвал разбирш ли

15

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 8 години

Те сега софиянци ще видят "КОН БОБ ЯДЕ ЛИ". На МЕЖДУНАРОДНАТА строителна мафия вече са и потекли лигите.

14

Анонимен

преди 8 години

След 10 години като главен архитект Петър Диков си тръгва 10 хиляди пъти по-богат отпреди.

13

Анонимен

преди 8 години

Беше удобен на всички управляващи, делеше с тях, добър човек.