6

Анонимен

преди 8 години

пълни глупости за нещата, изписани за Япония - проверете си фактите

5

Анонимен

преди 8 години

Вестник "Дерниер йор" съобщава, че Абдесалам - френски гражданин, роден и израснал в "Моленбек" - е бил приятел от детинство с определяния за "мозък" на атаката в Париж от петък Абделхамид Адауд.Мозъкът не е в Белгия. Трябва да се открие истинският мозък както направиха американците през 2001 г. и поискаха от Афганистан да им предаде Осама бин Ладен. Талибаните отказаха и САЩ нахлуха в Афганистан. Ако е необходимо Франция също трябва да направи наземна операция, за да ликвидира виновника.

4

хакуна

преди 8 години

Най-вероятно "кафенце щв ги черпят", щото не е баш нормално, да ходиш да взривяваш и да се взривяваш, носейки паспортчето си прилежно.

3

вгр

преди 8 години

И какво ще направят сега със задържаните? Ще ги съдят, съдят... или ще ги "изтърват" или ще ги сменят за някой откраднат дипломат? Как не се е сетил някой да хвърли пиратка и в суматохата да го оправят? ...

2

Анонимен

преди 8 години

Kои белгийски медии ти съобщават? Научи се да цитираш, тъй като простееш, като си приписваш преписаното и не съобщаваш източника. Подсъдимо е, дори за списвачки в днес.бг!

1

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

В Япония що няма атентати? Ми щото си нямат интеграти!