25

да ви сера на антиам

преди 8 години

тука средностатистическия глам с пропутинова ориентация чекийства на воля в болшевишкия сайт днес. бг....нищо нова на бг хоризонта.

24

Анонимен

преди 8 години

Обичам ги тия пичове

23

лол

преди 8 години

Интересно ми е какви ли ще им са физиономиите, като разберат 4е всичко е било театър :)

22

Анонимен

преди 8 години

До Кака СийкаАмериканските куловоди са поръчали финансирането, няма как да свалят доверието от тези, които стриктно изпълняват поръчките им ;)

21

Боби

преди 8 години

До Кака Сийка 23Проблема за анонимните ще е не толкова кракването и хакаването на сайтовете а същността на информацията. Езика е арабски с не знам колко си диалекта.

20

!!!

преди 8 години

Надявам се на тях,защото така наречените велики сили нищо не направиха.

19

Parisien

преди 8 години

Bravo pichove!!!!!!Smart na isliama!

18

Кака Сийка

преди 8 години

Достатъчно е Анонимните да кажат кой финансира И.Д и да публикуват документи. Може и в БГ на някои отговорни другари да им стане горещо, тъй като парите от контрабандните канали на наркотици, цигари , оръжия и хора, минаващи през страната ни , финансират винаги тероризма - всеобщо правило! Тогава току виж американските ни Кукловоди снемат доверието от марионетките си тук у нас.

17

nina

преди 8 години

Лошо няма,борба с тероризма на всички фронтове.

16

Анонимен

преди 8 години

КОЙ С КАКВОТО МОЖЕ ...

15

Анонимен

преди 8 години

"Още след атаките в редакцията на Шарли Ебдо през януари, Анонимните, сред които има активисти от цял свят, започнаха своята Операция Ислямска Държава, с хаштаг "#OpISIS"."==========За 10 месеца време има ли реални резултати от тази тн операция или си останахте само с приказките без покритие. Аз съм против тероризма и подкрепям Путин, който единствен реално се бори с това световно зло.

14

ПП АТАКЛаръ

преди 8 години

Това е то! Белия човек стана мишок. Бомби със самолети или хаква. А ония са готови със зъби да ни пригрезат гърлата. Не съм оптимист че ще ги надвием. Виж ако си внесем малко японци и корейци, тогава ще се сблъскат с истински воини. Които и без да вярват в МоамедАллахов се сражават геройски без страх от смъртта.

13

Kill em all

преди 8 години

Който както може. Хакерите ....по хакерски.

12

Нарин

преди 8 години

Ей ся ша видят тия терористи

11

Пъзел

преди 8 години

Достатъчно е да обявят информация на кой ИД продава петрол и по този начин се финансира и на някои "демократи" ще им стане много зле !

10

Анонимен

преди 8 години

смешковци

9

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

Поредните смешници! Да бориш Аллах с компютри хахаха. Но ченс милички.

8

Anon

преди 8 години

Могат да объркат новата пратка с оръжия идваща от щатите или да източат банковите сметки където им превеждат парите от продадения нефт.... пак е нещо

7

Дидо

преди 8 години

Да бе, терористите сигурно са прости и всичката информация и команди например ги правят с помощта на ФБ, скайп или пощите си...Бин Ладен дори и часовник не е носил за да не го намерят....пълни простотий пишете

6

до 8

преди 8 години

То всичко е до време. Все някога трябва да се стегнат и да си вземат изпитите в университета. После жена, деца и хобито остава настрана.