42

Анонимен

преди 8 години

Правят ви на май'муни не зависимо дали наистина има жертви или е силно пресилена и изиграна постановка. Тези които контролират ислямските терористи, контролират и вас. Имам усещането че тези ци'рк'ове целят единствено отвличане на вниманието в желана посока за да не проумеете и едните и другите че ви баламосват.

41

Анонимен

преди 8 години

Пак стигаме до извода ,че атентат в Париж няма,няма нито един факт за извършен атента ,нито един

40

Yosif

преди 8 години

Войната е нещо, при което едни непознати хора убиват други непознати хора, а тези които имат интерес от войната се познават един друг и не се убиват друг другимо.

39

Анонимен

преди 8 години

До ОТ МОСКВА:Най доброто решение и ЕС, САЩ и Русия да се обединят в борбата с ислямския терор. Ако вкарат в този военен съюз Турция и Саудитска арабия ще си вкарат Троянски кон и ще изгубят християнството на планетата,

38

ЯЖ ГО

преди 8 години

До ЧУКОЛИНАТурция може да ви размаже само с малкия си пръст.СМЕШКОКОЛКОТО РАЗМАЗАХА БЪЛГАРИТЕ????ХАХАХ ГУЩЕР НЕОБРАЗОВАН И ЛЕКО ДЪХКАЩ НА ДАХЛИЯСЕГА КЮРДИТЕ СА НАРЕД СМАЖЕТЕ КАДЪНИТЕХАХАХАХАХАА

37

Анонимен

преди 8 години

Чудя се каква ви е мотивацията да пишете колко не ви пука от цялата работа? Ок, ясно е, че не ви пука. Не сте по-различни от death metal банда. Или от Шарли Ебдо. Вие сте вечно скептични и мрънкащи европейци. И точно като такива сте мишената, не го ли разбирате?

36

баста

преди 8 години

Прекалихте "Днес " с тая Франция! Тоя ад ежедневно се изживява в много страни!

35

Анонимен

преди 8 години

предпазваме от терористите...Из наръчник на ЦРУ:Човек, който върви по улицата и постоянно се озърта, е арабски терорист!Човек, който върви по улицата и гледа право напред, е хладнокръвен арабски терорист!Човек, който върви по улицата и гледа в небето, е арабски терорист-фанатик!Човек, който върви по улицата с наведена глава, е арабски терорист в депресия!Арабските терористи трябва да бъдат арестувани на място!В случай на опит за бягство, дайте предупредителен изстрел във въздуха, след което веднага предайте трупа за аутопсия.

34

ХАСАН

преди 8 години

Тия хорица тежат на съвестта на ЕРДОГАН, а тая продължава да бълва поредните глупости. Обезумял ТУРСКИ народе, спри се вече!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

33

Анонимен

преди 8 години

Алберт Айнщайн е казал, че човешката простотия е безгранична а той е бил умен човек!!!!НАВРЕМЕТО ПРЕДИ ДА ПУСНАТ ТИТАНИК СА ПУСКАЛИ ЗАГЛАВИЯ ПО ВЕСТНИЦИТЕ И БОГ НЕ МОЖЕ ДА ПОТОПИ ТОЗИ КОРАБ!!! ПРОСТОТИЯ ПЪЛНА ЧОВЕШКА!!!СЕГА СЕ ПУСКАТ ПРОСТАШКИ ЗАГЛАВИЯ ОТ СОРТА: ПО-ЗЛЕ И ОТ АДА НА ДАНТЕ!!!!!! ПРОСТОТИЯ ПЪЛНА!!!!ДОРИ ФУКУШИМА АВАРИЯТА НЕ МОЖЕ ДА СЕ СТАВНИ С АДА НА ДАНТЕ!!! ЧЕРНОБИЛ МОЖЕ И ТО САМО ЛЕКО!

32

!!

преди 8 години

Костов е виновен за всичко !!!

31

Анонимен

преди 8 години

Час и 40 минути продължава касапницата. Да, четем и си задаваме логичния въпрос - колко време е необходимо на изрядната френска полиция да реагира и да защити френските данъкоплатци? Цялата парижка полиция ли е ангажирана да евакуира от стадиона и да спасява прецедента Ольонд?

30

пешо

преди 8 години

абе атакисти сбъркани... на ваша сбирка ако някой почне да избива събралите се, вашата първа грижа ще е да заснемете всичко та после да представяте доказателства на други неграмотни *** като вас, така ли?

29

Анонимен

преди 8 години

ЩО НАРОД УМРЯ В СИРИЯ И УКРАЙНА А СЕГА 200 ДУШИ И ПРОПИЩЯХМЕ СВЕТА!!!!!ЧАК С АДА НА ДАНТЕ СЕ СРАВНЯВА КАТО , ЧЕ ГРЪМНАЛА АТОМНА БОМБА СРАМНО!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ПРОСТОТИЯТА НЕ ХОДИ ПО ДЪРВЕТАТА!!!!!!!!

28

Анонимен

преди 8 години

Честно казано ми писна вече да пишат за трагедията. Това е събитие, което всеки здравомисещ човек предвиди преди десетки години. И аз предвиждам същите атентати в Германия и Испания след някоко години. Истина е простичка. Допусна се прекалено много ислямисти да влезнат в Европа през последните години и се опитва да се наложи някакъв мултикултуризъм подобен на този в САЩ. Но не става така! Тепърва ще има да ни гърмят тези ***. Мен ме интересува какво ще предприемат политиците!

27

!

преди 8 години

цялото нещо е един класически сатанински ритуал ! цифри дати часове имена ....потърсете малко , отворете си очите

26

ПП АТАКЛАРЪ

преди 8 години

Мюсюлмани клаха в Батак, мюсюлмани клаха и в Батаклан! Случайност ли? Не мисля! Мохамеде, много ти е мирна религията шъ знаиш!

25

:)

преди 8 години

..Данте да не е написал само книгата която ти си прочел....казва се АД..

24

Анонимен

преди 8 години

Доколкото си спомням от училище великото произведение на Данте Алигиери се нарича Божествена комедия.

23

Анонимен

преди 8 години

Час и 40 минути продължава касапницата??? Четете ли изобщо??? За час и 40 минути колко биха били жертвите на зала пълна с 1500 души??? Споделям мнението на някои от писалите, че има нещо нередно в цялата история.