417

Петров

преди 8 години

Какви мускули показва?С двата самолета за ремонт, които имаме?С това, че турски самолети ще пазят въздушното ни пространство?С изказванията си, за които винаги е неподготвен...

416

Анонимен

преди 8 години

3-КА ПРЕДАТЕЛИ.

415

Моят отговор

преди 8 години

Хаааахаха.....хаааахахааааа....

414

Кхан

преди 8 години

Държавен предател!И гпупак при това.Путин си има къде по-важни проблеми от това да се занимава с нас, душо.

413

Анонимен

преди 8 години

Срам че такова жалко човече е начело на държавата.Преди да се предлага човек за кандидат президент обезателно да се пита жена му аджеба този човек става ли за тази работа.

412

Sheynur

преди 8 години

Абе, този жена му не го бръсне за слива - показал бил мускули... Глупости на търкалета. Явно, ментално не е добре човека....

411

Ани

преди 8 години

Виновен е Ахмет Дуган,какво му направи като беше в сарайте..

410

Дани

преди 8 години

Президента ни е *** и не по Достоевски. Човека трябва да си отиде, преди да ни вкара във война. И със сигурност не е лицето на нацията.

409

казус

преди 8 години

Ами да путин и ердоган защитават своите интереси а ти чи и защитаваш ЕС и сащ

408

Анонимен

преди 8 години

Общото между президента и Сидеров е че първия излага Американците, втория излага Руснаците ама от това ние не ставаме по добре

407

Анонимен

преди 8 години

Слаб си ни е президента и това е.

406

Анонимен

преди 8 години

Жалко и горко на хората който разединяват и пропиляват националното единство.Нека живота им даде това което заслужават.Дали си русофоб или русофил това е въпрос на гледна точка, но на черното да викаш бяло и обратното е тежка орисия.И в крайна сметка съдбата на нашата нация е в единството а не във феодализъм - справка историята ни.И за един или два гроша винаги се намира някой безумен алчник.Човек и добре да живее умира и друг се ражда.

405

Анонимен

преди 8 години

Тоя плюнчо трябва да си затваря човката и да му се забрани да се изказва по важни теми!

404

Махайте го тоя

преди 8 години

Леле във каква беля се вкара Борисов. Заради глупост, лични интереси и пари този *** ще ни вкара във войни. Веднага трябва да бъде свален от власт, съден или изгонен с позор от България. Ти не си българин бе.

403

Долу предателя

преди 8 години

Този предател искаше орден от патриарх Неофит - за какво, че е предател за частни интереси ? Награди антибългарина Вартоломей. Целият народ против този предател. С продажността си и глупостта си ще ни вкара в страшни бели - ще плащаме всички. Веднага трябва да бъде свален от постта си и съден като национален предател.

402

Долу предателя

преди 8 години

Когато го правиха президент - той не се прекръсти. Най-накрая си разкри лицето този предател. Е сега вече си ми ясен - предател.

401

Долу изменника

преди 8 години

epicenter.bg/article/Borisov-/85756/2/48 Ето кой даде държавен орден на антибългарина предател на Православието и насадител на ереси Вартоломей. Той самия е продажник и предател на Българина. Целия народ срещу Плевнелиев. Иска с българска кръв да направи парите си. Бог ще те накаже страшно изменник долен. Никой няма да те спаси.

400

Долу предателя

преди 8 години

За всичко обвинява Русия, само да го оставят президент и да му дават мръсни пари.Затова ще ни вкара във войни.Президент го направи Бойко. Долу ПРЕДАТЕЛЯ. Национален-предател. Трябва да бъде отлъчен от Църквата и изгонен с позор от България. ГНУСНО.

399

Вижте предателя

преди 8 години

Долу предателя - критикувайте го. За парички и частни интереси ще ни вкара в страшни бели.Целия народ срещу президента.Долу национал-предателя.

398

Вижте предателя

преди 8 години

epicenter.bg/article/Borisov-/85756/2/48Ето сега разбрах истинското лице на този предател. За пари и временно влияние той е готов да продаде държавата и народа. Досега имах явно някаква наивна надежда, че може би това, може би онова. ДОЛУ Росен Плевневлиев - национален предател.