167

ОТ БЪДЕЩЕТО

преди 8 години

Имам оръжие от бъдещето, казва се изпарител на лица които не искат да се съобразяват с реда.Принципа на действие е следния: Оръжието има връзка с време-пространството.Тоест вижда 24 часа напред във времето !!!Насочва се оръжието срещу масата от хора, то само намира между всички "бъдещия терорист" и го изпарява на мига, без да бъдат засегнати другите !!!

166

Анонимен

преди 8 години

Rusia schte vi sma4ka gadove ubiizi no i dr darjavi trabva da sa s Rusia a ne Protiv Rusia tesi gadni dolno ubiizi trabva da sprat da ubivat nevinni Hora USA Rusia i eu da gi smaje ubiizite Tova ne sa Hora Tova sa urodi ubiizi nikakvi Bejanzi v bG ne trabva da se puskat v bG v eu da gi vraschtat ot Kadeto sa doschli

165

Анонимен

преди 8 години

По руската държавна телевизия не показаха ли руско торпедо което замърсява водата ? Уж случайно било

164

Анонимен

преди 8 години

До Партизанкатаsiriytsite sa arabi kato egiptyanite,yordantsite,irakchanite,suuditite,palestintsite.....

163

Колега

преди 8 години

Живея в Германия,живял съм също и в Холандия,но такава н?срана арабска нация като във Франция не съм виждал никъде другаде до сега! Бялата нация намалява,защото в едно стандартно семейство има максимум 2 деца! Брадатите правят между 4-10 деца и живеят гордо от помощи! Белите държави им плащат за всичко. Във Франция чак и университета!!!! Затова Европа ще се превърне в ЕвроАрабия!!!!

162

Партизанката

преди 8 години

До До ПартизанкатаНе аз,а ти мислиш елементарно.Само ще ти дам пример:сирийците и мароканците не са араби,араби има само на Арабския полуостров.За твое сведение,живяла съм дълги години в Европа-във Франция и в Италия-и познавам отлично манталитета на хората там.Италианците са чудесни хора,но французите са студени и арогантни.Бялата раса изчезвала.ами ще изчезват,когато се оставят да ги асимилират.Руснаците защо не изчезват?Върви да гледаш "Лека нощ" и друг път не спори с възрастни.

161

кем

преди 8 години

До АнонименТочно тази песен не ми беше дошла на ума, но си в десятката.

160

стефан

преди 8 години

До Анонименв един руски филм се казва,че според ванга,срещу европа европа ще се използва химическо оръжие и че през 2016 европа ще безлюдна,едва ли не...никъде във филма не се вижда ванга действително да го казва и се надявам да е поредната пропаганда,ама знае ли човек...

159

Анонимен

преди 8 години

Скоро четох за пророчества в които се казва ,че в Европа водата няма да може да се пие !

158

стефан

преди 8 години

преди години европейците са колонизирали ислямски държави благодарение на армии и оръжия,а сега мюсюлманите колонизарат европа благодарение на силната си вяра...нещо,което у нас не е останало

157

Анонимен

преди 8 години

Не знам дали някой в Европа си дава сметка докъде са стигнали нещата?! Фейсбука пак пращи от статуси и коментари. Преди всички бяха "Шарли", сега са "Парижани", утре ще са не знам си какви...европейците са като безпомощни агнета, поведени на заколение...те не са подготвени за това което се задава! Докато ние сме въоражени със социални мрежи, ония идват въоръжени от зъби до пети! Европа няма реална армия, европейците не са хващали друго освен таблет и компютър, камоли оръжие! Опазил ни Бог!

156

Анонимен

преди 8 години

Защо Путин не събра Ид и Асад и да ги помири , ами взима страната на Асад .... мир и мъдрост трябват ....

155

do 242

преди 8 години

"И след като Франция е така нападната, не е ли НАТО вече във война"Хубав въпрос. Защото т.н. НАТО досега обяснява, че Русия е нашият враг, което пък за българите е върха на лицемерието на САЩ. Та за какво е всъщност НАТО и защо никой не каже веднага, че войната с ИД е приоритет на НАТО? Да не се измести фокуса от личния и САМО на САЩ враг - Русия.

154

Анонимен

преди 8 години

У нас нито храната нито водата са безвредниЕ?

153

Анонимен

преди 8 години

Ще перифразирам чичко Сталин: Есть мюсюлман, есть проблем, нет мюсюлман, нет проблем.

152

Анонимен

преди 8 години

В Северна Корея такива атентати не могат да се случат.В Ангола исляма също като в Япония е забранен.

151

anonimen

преди 8 години

nqkolko raketi s qdreni boini glavi i da se svar6va s tazi islqmska darjava ina4e 6te ni terorizirat

150

ТУРЧИН

преди 8 години

Създадоха АЛ Кайда и сега още ядат бой от тях. Създадоха ,,Ислямска държава" и ще ядат бой още много. Питам се кой е виновен тези който ги създадоха или обикновените граждани страдащи в момента.

149

Анонимен

преди 8 години

Защо Франция бе, Франция която търпи от години черн*ите май-муни да и оси-рат метрото и улиците?И след като Франция е така нападната, не е ли НАТО вече във война?Край на толерантността! Всички нехристияни, навлезли в Европа през последните години да се приберат в хуманитарни убежища, без право да излизат от там, докато сами не подпишат молби за връщане в страните си.Семействата на всички заминали за Турция и не се върнали до две седмици да се изселят в страните на техния произход!

148

до партизанката

преди 8 години

Явно никога не си ходила в Европа да мислиш така елементарно. Въф Франция имат оргомна арабска общност която не е интегрирана и е много радилакно настроена, мрази Франция и Европа. Проблема е много дълбок и разнопосочен и с ткаова брежневско мислене САЩ са виновни, няма да се стигне далеч. Т по-добре раздай деца вместо да партизанстваш по форумите, защото белите европейци се топим и ще ни залеят рано или късно ислямските вълни.