11

Анонимен

преди 8 години

За кокошка няма прошка и за милиони няма закони

10

Венко

преди 8 години

Вижте тези големи сини невинни очи ...как да не му повярваш ....както се казва ..Бабо, защо са ти толкова големи очите....нататък знаете какво се случва ..

9

Анонимен

преди 8 години

Браво Лупи! Ти си невинен и непорочен, като капка роса! Как можахме да си помислим, да опетняваме името Ти. За компенсация - заслужена за теб и родата ти, солидна материална премия!И да бъдеш назначен, редом до Пръмова/Кунева на абсолютно заслужен от теб, ОТГОВОРЕН и добре платен държавен пост! Да бъдат определени нови 3 (три) или повече футболни клубове, на които да си мениджър.

8

Жанета Иванова

преди 8 години

сигнала към нас е ясен - ние владеем всичко в страната : правим си избори , парите , предприятията , спорта , тотото , прокуратурата и съда са наши ..............за вас каквото и когато решим .

7

Анонимен

преди 8 години

v BG vinovni nema,

6

той

преди 8 години

имаш ли пари, закон не те лови

5

Анонимен

преди 8 години

Част от заграбеното е било отчетено пред съдиите " както си му е реда" Присвояваш, крадеш от държавата и народа, отчиташ се там където трябва и си оправдан. Точно както в България!! ;)

4

Анонимен

преди 8 години

vinagi sam kazval ce aleksandar tomov e nevinen.

3

65

преди 8 години

Днес в Карфур видях Лупи да пазарува.Беше изправил глава и буташе количката с *** и самочувствието.После на касата пак се засякохме-то и ДВе каси работеха.Той беше лигаво любезен и забелеъете заинтересуван защо магазина е толкова празен ,винаги ли е така и други глупости.Пука му на него какво става .А , на ***-4 ще мукажа че на живо не е толкова грозен и мазен.Но какво от това

2

Анонимен

преди 8 години

Ако и той е невинен, сьдьп направо да се разпуска

1

юридически въпрос

преди 8 години

Някой юрист тука би ли могъл да ми обясни нещо:Всички дела, за които съм чувал, минават през Окръжен съд, после през Апелативен, после през Касационен. (Винаги едната страна е недоволна, затова се минава и през трите). Последният е решаващ.Та въпросът ми е: За какво изобщо служат Окръжните и Апелативните съдилища?