25

Анонимен

преди 8 години

Как не ви е срам бе тюфлеци!

24

Анонимен

преди 8 години

Правителството явно няма способността и волята да реформира този сектор! Колкото по късно, толкова по зле за всички! Явно целта е да се стигне до варианта Гърция!

23

Анонимен

преди 8 години

Тия ще докарат държавата до фалит. Няма кой да им плаща данъци и осигуровки - просто избягаха на Запад.

22

алчност

преди 8 години

Бойко, покажи характер бе! Или само на думи си сербез.Това арогантно съсловие трябва сда бъде поставено на мястото му, но вие нямате нито смелостта, нито волята да го направите.Жалки сте.

21

Анонимен

преди 8 години

Това са метежници не протестиращи.. А защо не ги бият като нарушават закона , защото са организирани от посолството на САЩ..

20

До 21

преди 8 години

Народа от 26 години е на прогресивно подоходно облагане!

19

Анонимен

преди 8 години

Запълване на дупката в бюджета се нарича прогресивно подоходно облагане!

18

Анонимен

преди 8 години

За последните 2-3 години, в МВР се закриха над 10 хил. щатни бройки, т.е. над 20% и не се осети някаква качествена промяна! Това за мен означава, че проблема не е в щата, а в управлението му!

17

Анонимен

преди 8 години

Милиционерите и онези интегриращи се плащачи, ще затрият държавата. За тези купища пиявици се харчат официално над шест милиарда лева годишно, а със щетите които нанасят с престъпното си действие или бездействие, сумата набъбва до десетина милиарда.

16

Harpuni

преди 8 години

Bravo, a taka, neka da podkrepiat kolegite si ot Ellada - elinskite policai patrioti imat golemi problemi - edvam 2000 evro na mesec i edvam 30 evro za edin raboten chas, hem i zadaljitelno triabva da pluvat!

15

Бай Миле

преди 8 години

Ето и един от много бюджети, да кажем за 2013-та:dnevnik.bg/bulgaria/2012/10/05/1919820_prez_2013_g_-_mvr_s_poveche_pari_no_za_pensii/ А сега лека нощ

14

мда

преди 8 години

Дано пуснат нещо различно на митинга от Слави Трифонов ,че се излагат пред света тия полицайчета.

13

Бай Миле

преди 8 години

До 11Бюджета на МВР за година е близо Млрд., който е основно за заплати, бонуси и привилегии!!! Отделно се краде и дупката в бюджета е огромна. Управляващите се чудят в момента как да я запълнят тази дупка и надуват всичко останало за сметка на милиционерите и пенсионерите! Хиуи да е да го набиеш ама акъл...

12

Джоро

преди 8 години

Хайде холан,разбрахме,че искате Русия. Тя мечката персийски килим ще Ви постели. Хванете се за ръце със Слави Трифонов и през морето......... Какво още искате??? Вярно бедни сме но няма инфлация. Имаш свободата да пътуваш и коментираш без задръжки. Ако дръпнете дявола за опашката и внуците Ви ще Ви съдят.

11

Анонимен

преди 8 години

10, То за това сега "красивите и умните" си го връщат, защото "битите" протестиращи сега са министри.

10

Анонимен

преди 8 години

До Бай МилеНе е вярно, не вземат от нас, за да дадат на тях, а взимат от всички, за да ги откраднат. От промените, които се предлагаха за полицаите, щяха да спестят 20 мил., а бюджета им е орязан с 200 спрямо заявеното. Само от винетките очакват на 60 мил. допълнителни средства! Разберете, че вземат, за да крадат, а не за други.

9

Анонимен

преди 8 години

Полицаите се присмиваха на учителите когато протестираха. Полицаите биеха наред хората, излезли да се противопоставят на избирането на лоената топка Д. Пеевски. А сега какво искат? Е, не мога да ги подкрепя и това е!

8

Анонимен

преди 8 години

Само контрол и натиск може да ги накара тези в парламента да не летят в облаците и да си вършат работата. Там са за да направят живата ни по-добър.

7

Бай Миле

преди 8 години

П.С.Ще взимат от всичко това, само и само да дават на милиционерите. Нещо май не е както трябва ми се струва. Май някой много прекали. А милиционерите да разберът, че няма от къде да им падат парички вече ей така...

6

Бай Миле

преди 8 години

Да, ще се взима от винетки, ток, парно, газ, горива, храна, данъци и още мн други, но това да вземат и от инвалидите си е вече голям резил! !