147

9689

преди 8 години

Ами децата на нашия елит къде са,ето това засяга нас.

146

Илюминат

преди 8 години

В Сащ всичките ресурси са в наште ръце.

145

Jas

преди 8 години

Драги редактори, ако не се лъжа, тази рубрика е наречена "Източна Европа". За съжаление статиите са почти без изключение единствено за Русия и/или Украйна. Определено има интересни събития и другаде в Източна Европа, но явно се налага да търсим в други медии.

144

Анонимен

преди 8 години

До анонименНапишете в интернет търсачката ДЕЦАТА НА РУСКИЯ ЕЛИТ и като ги видите че всички до един са в Щатите, Лондон или Германия ще откриете нова степен на руското лицемерие, баш руския елит, сергей лавров, путин, песков и всички останали пращат деата си в "гнилия запад" и те не се и връщат, добре е описано в сайта на alarmnews 20тина първи от руския елит, включително министъра на образованието, срам и позор, четете русофили, четете

143

анонимен

преди 8 години

АКА ТОВА ДЖУДЖЕ ПУТИН И КОЛЕГИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ ЧУГУНЕНИ ГЛАВИ В КРЕМЪЛ СА ЕЛИТ , АЗ СЪМ КОСМОНАВТ !!!

142

Анонимен

преди 8 години

Комунисти - негодници!

141

ZABOBOL

преди 8 години

...prodaljenie na 198-"ruski svqt".:A Bog ,a Pravoslavieto...,o,da-a-a-tova sa cheloveci na Knqza na tozi svqt,sirech CHORTA.Zatova az kreshtq"...vstan za VERU RUSKAQ ZEMLQ"-tova e KGB KOM *** Ruska,tq e obrechena na razpad.Vaprosat e KOGA?

140

Щиглиц

преди 8 години

типично по български кой кво къде и как има

139

Анонимен

преди 8 години

ДО 198А КЪДЕ ЖИВЕЯТ ДЕЧИЦАТА НА НАШИТЕ УПРАВНИЦИ ОТ ВРЕМЕТО НА КОСТОВ ТА ДОСЕГА???А КЪДЕ СА ТАКИВА "РОДОЛЮБЦИ" КАТО ПЕТЪР СТОЯНОВ И ЧЕДАТА МУ???? НА ВСЯКЪДЕ Е ЕДНО И СЪЩО...В ТЕЗИ ВРЕМЕНА ПРОСТО Е ПРЕСТИЖНО ДА УЧИШ И ДА ИМАШ БИЗНЕС НАВЪН... РОБЪРТ ДЕ НИРО СТИВЪН СЕГАЛ И МНОГО ДРУГИ СА ПЪК В РУСИЯ СЕГА...

138

Анонимен

преди 8 години

Русофилските *** не дават косъм да падне от главата . Говориш така защото тиквата няма коса

137

Анонимен

преди 8 години

Ами децата на Костофффф Пасито Догана и тн??????????

136

Ха- ха- ха

преди 8 години

Русофилските *** не дават косъм да падне от главата на диктатора и от фалшивия образ на "непобедимата и легендарна" армия на агресорите.

135

Анонимен

преди 8 години

Напълно нормално е децата на влиятелни хора да имат за приятели деца на други влиятелни и богати хора. Никой родител няма да е доволен ако дъщеря му довлече вкъщи гадже безделник и хрантутник, или пък сина му някаква ***. Каквото и да си говорим нито един родител, които е искал децата му да имат образование, обноски и възпитание домъкне за годеник или годеница някой който живее в порутена кирпичена къща, едва завършил 12 клас и без никаква перспектива за бъдещето.

134

Анонимен

преди 8 години

Ама как хубаво ви разделиха ..изток и запад..сега остава и да се бийнете...целта на илюминатите..разделяй..

133

Анонимен

преди 8 години

НЕЗДРАВОСЛОВНА ЛЮБОЗНАТЕЛНОСТ КЪМ ПУТИН И ВИНАГИ ПО 300 РЕДА "РОМАН"...ЗА ЗАПАДНИТЕ НИ ФРЕНДОВЕ КАТО ЗА МЪРТВИТЕ " ИЛИ НИЩО ИЛИ НИЩО ЛОШО" В 5 РЕДА... ИМАМ ЕДИН *** ВЪПРОС КЪМ ДНЕС-" ПО ЛИ ЩЕ ВИ Е СПОКОЙЙНО АКО ДЕЦАТА ИМ ЩЕ РАБОТЯТ КАТО ЧИСТАЧИ?" И ВИЕ ДА СТЕ НА ВЛАСТ -ВАШИТЕ ДЕЦА ЩЕ ИМАТ ВСИЧКО И ДА НЕ СЕ ЛЪЖЕМ В ОБРАТНОТО....ТАКА ЧЕ ГЛЕДАЙТЕ И ПИШЕТЕ ЗА ЛИЧНОСТТА "ПРЕЗИДЕНТ" И КАКВО ПРАВИ ТОЙ ЗА СТРАНАТА СИ ЗАЕМАЙКИ ТАЗИ ДЛЪЖНОСТ ...ПИШЕТЕ ЗА СИНА НА ВЪНШ.МИНИСТЪР НА ФРАНЦИЯ-Е ТОВА Е ШОК...

132

Анонимен

преди 8 години

В то же время ряд аналитиков указывает на то, что авиаудар, который приписывают Израилю, стал первым с момента начала российской военной операции в Сирии."Россия не является нашим врагом, у нас с ней много общих интересов, - говорит бригадный генерал запаса, в прошлом глава пресс-службы израильской армии. Като ти казвам че пишеш глупости.

131

До израелския

преди 8 години

Руснаците си пазят базите на север, колега. Дамаск не е в тяхната зона. Така можеш да се изкажеш и защо не свалят американски самолети, които нанасят удари някъде на изток. Представи си какво би станало , ако се започнат Русия и Израел и ЩАС , бе рософоб щастлив :)

130

Анонимен

преди 8 години

NIAKOI NIAKADE SI PRADNAL,GURNALISTA SRABNAL I UMIRISAL VSICKO V EFIRA.

129

До 219

преди 8 години

До АнонименИзраелската авиация постоянно удря асадистите...И това е новина, защо търсят по дъщерите на Путин теле, а не ги съобщават важни новини?

128

Опаа!

преди 8 години

Опаа, пръц! Упс, извинете! Та какво казвате? Путин е милионер на гърба на народа? Че децата му и те са милионери? Че целия руски народ работи за да забогатява фамилията му, и кръга му от приятели? Нее, няма такова нещо! Как може да си го помислите? Пръц!