8

Торанага

преди 8 години

Заглавието на тази статия е нормално за разлика от ново навъдилите се заглавия в днес.бг в стил "Индия към кралицата: върни ни диаманта"На мене ли ми се вижда така или заглавията в днес.бг адски опростяха в последно време..

7

VLAHO-TRAK

преди 8 години

До АнонименEEE HAIDE SEGA BRATIATA RUMANCI DO VCHERA BIAHA *, KRADCI ,KOPANARI MAMALIGI SEGA BRATIA BILI ,ISTINATA E 4E RUMANCITE SA SABUDEN NAROD OT HILIADI GODINI ,NEPOKOREN I SVOBODOLIUBIV .

6

Анонимен

преди 8 години

Протест срещу корупцията в Румъния,у нас корупциятя излязла да протестира и да си иска привилегиите от времето на комунизма

5

bb

преди 8 години

Полицаите не са виновни, а политическата класа, знаете това много добре, но периодически го забравяте. Ако поискат оставка и СЪД за Борисов, аз съм с тях.

4

Анонимен

преди 8 години

Евала на братята румънци!

3

фен

преди 8 години

Браво на румънците. Сигурно и сега Бойко ще омаловажи техните протести, за да прикрие пълната си безмопощност пред протестите на най-наглите у нас - полицаите. Виже ги, че те приличат повече на гангстери, отколкото на пазители на закона.Ако ли пък някои от тях бъдат освободени, те веднага попълват редиците на престъпниците.Ами всички неразкрити обири на банки са извършенени от бивши или настоящи полицаи, който друг разполага с оръжие и екипировка.

2

Анонимен

преди 8 години

Слаба работа, в БГ се събират повече полицаи по протестите отколкото граждани в Румъния

1

а нашите

преди 8 години

а нашите собственици на "Индиго" се оказаха невинни?!