10

Анонимен

преди 8 години

Въпреки че обичаме да се гордеем с това,че сме европейци,начинът ни на живот е много по-различен от техния.Дори няма нищо общо.Здравеопазване,икономика върви във възходяща деградация и редом с това и животът на поколенията останали все още в България.Било по-млади или по-стари.

9

Анонимен

преди 8 години

11.Това са го превели от живо в други държави !Не се отнася за ниските пенсии в България , за българите тези пенсии са като просия !

8

Анонимен

преди 8 години

Баба ми 38 години е била учителка на деца от първи до 3-ти клас във Варна и сега взима 180 лева пенсия. Не ви е срам, бре! За какви мечти след 60-тте да говорим?

7

дебологъз депутат

преди 8 години

с 157лв и 40 ст пенсия на месец тука пенсионерите живеят охолно.

6

Анонимен

преди 8 години

6.Това не се отнася за България !Аз съм над 60 , не живея в Бългатия . Имам апартамент и планове да го продам и да си купя друг в Западна Европа . Да се занимавам с моето хоби , за което направих нещо , но досега нямах необходимото време.Наистина живота ти започва отново !

5

Анонимен

преди 8 години

След 40 години ако не си се сигурил с някое и друго милионче или с някаквъв доход - само яко бачкане като роб и навеждане на главичка. Иначе на улицита, и тогава нямаш шанс за нова работа, никой не взима 40 годишни освен ако не си специалист - ееех защо не може всички да са специалисти! След 40 останеш ли без работа се понасяш към дъното със страшна сила.

4

До 4

преди 8 години

Проучването е вярно но не и за бг пенсионери

3

АТАКИСТ

преди 8 години

Пълни глупости! Щастието е до 30 годишна възраст най-много!След това имаме така наречения процес за притъпяване на чувствеността си. Тоест това което ни се случва отново, когато не си е случило преди 15 години вече го усещаме като ГУМА. Искаме да му се усмихнем, но сме пораснали и ни е безразлично! Извода: Радвай се на всичко в момента, че утре даже няма да имаш сетивата за това!

2

Анонимен

преди 8 години

радвайте се на живота колкото се може по-рано,после ще е късно.не вярвайте на тези тъпотии.

1

работник

преди 8 години

"Щастието идва на 60 години"Ако изобщо доживея 60 години ще е моного добре,но като се замисля в какво състояние ще съм на тези години май е по- добре да не ги доживявам.... :))))