14

инвалид съм

преди 8 години

Никога и по никакъв повод не са ми искани пари под масата.И докато чакам реда си от никога не съм чул подобна информация.Убеден съм ,че се спекулира.....незнайно защо

13

АЗ

преди 8 години

Изнемогвате ли, стрес ли? Ех вие телкаджийска мафия, а кога ви дават подкупи менте инвалиди, турците от Кърджали и Хасково, от Шекера, Столипиново и околните села на Пловдив, тогава не изнемогвате,а? Когато си освидетелствате близките, роднините, братовчедите, братовчедките, братята и сестрите, бабите и дядовците, приятелите и съучениците(и те лекари), тогава всичко е точно, нали? Никакво напускане, разследване и наказателна отговорност е нужна.

12

Бандити

преди 8 години

Махайте се от тези позиции *** и крадци ! Само пари искат под масата за да дадат висока инвалидност ! Само защото не дадох пари не дадоха най висока степен на баба ми а тя има операции и болести за най висока ! Това се случва във град Видин ! Повечето ходят и плащат под масата и редят възрастните си роднини на най високата група а всъщност те не са за нея ! ***,дано същото ви сполети и вас та да видите какво е мъка да си дал младините за тази държава и един доктор *** да решава той !!

11

Fan fan

преди 8 години

Chudesno, ste obiavim konkurs za kitaiski ili vietnamski doktori:-)pa moe i ot Laos, Bangladesh:-)

10

CCCP

преди 8 години

До твърд герберxaxaxa..smeshnik...koi e na vlast be mishlence malko...xaxax

9

Анонимен

преди 8 години

ХА ДАНО АМА НАДАЛИ , ПО МАЛКО РЕКЕТЬОРИ

8

....

преди 8 години

Подкрепям 2

7

Анонимен

преди 8 години

Разбирам ги ,всеки ти бута пари,едвам смогваш да ги прибираш и не знаеш откъде ще дойде изненадата

6

Анонимен

преди 8 години

ако някой иска да бъде пенсиониран от първи състав от ТЕЛК Пловдив ще му дам телефонен номер аз съм със три стента и инфаркт и ме отхвърлиха защото не се обадих на този номер зад който седи човек

5

Анонимен

преди 8 години

Ама и родителите на тая докторка са имали едно чувство за хумор!... Благородна Еленкова!.. :)

4

Анонимен

преди 8 години

До LVN - po BGN 40 000 na kalpak!

3

LVN

преди 8 години

2 400 *200 = 480 000, po 200 naj-malko!

2

Анонимен

преди 8 години

Да се махат, всеки втори м ангал има ТЕЛК и нвалидна пенсия, а мене след операция ме направиха луд, и то за какво? заради болничен лист. Ама нали аз не давам рушвет, как мога да си позволя да им развалям спокойствието. Ай с и к т и р бееее.

1

твърд гербер

преди 8 години

Така ще бъде, докато БСП не бъдат напълно изтикани от политиката!!!