102

Анонимен

преди 8 години

Само извънземните могат да помогнат на: - България да има умни управници - Григор Димитров да стигне до четвърт финал на някой тенис-турнир ...

101

Анонимен

преди 8 години

Някой чувал ли е за Виктор Шаубергер.Нацисткия учен който изобретява Летящите Чинии.

100

Анонимен

преди 8 години

До ученДНК на тиква, присадена на пън.

99

Анонимен

преди 8 години

След тази статия проф. Лъчезар Филипов от Института за космически изследвания при БАН ще бъде повишен и назначен при д-р Тони Филипов в Института на 4-ти километър (срещу БАН, от другата страна на "Цариградско шосе").

98

учен

преди 8 години

Боката и той е с друго ДНК. С ДНК на тиква.

97

Анонимен

преди 8 години

Феодалните страци, не са това което бяха, вече са изперkалите старци

96

Анонимен

преди 8 години

И с това се занимава БАН ??? и тоя е професор от БАН ??? Ко ??? неееее

95

АТАКИСТ

преди 8 години

Совите не са това което бяха!Толкова по темата!

94

тихомир томов

преди 8 години

До Анонимен 98 Защото тав и в Канада концентрират златото на планетата най-вероятно за разплащане . Никой от " българските " правителства не отговаря защо само канадци държат българския златодобив ??!

93

Анонимен

преди 8 години

Между другото точно от историята на Йезекил в Библията, където открито се говори за посещение на космически кораб (Йезекил бива качен на него), един космически инженер на НАСА патентова колело въртящо се не само напред и назад, но и настрани.А в Индийските веди се описват много точно лазерни войни и дори се използват различни термини, за да се разграничат летящите превозни средства-бойни и за колко хора са предназначени.Само на вас ли не ви е ясно, че боговете са били астронавти?

92

Уфолог

преди 8 години

Със средствата които се отделят за развитието на уфологиата ,как да несе захванеш на нищиш глупави конспирации.Не сме луди а просто тарикати.

91

Анонимен

преди 8 години

до 95ей ***, аз ако ти кажа че има хипотетично влакова композиция до Плутон и бутна първия вагон от Земята, дали няма на следващата секунда последния вагон да е бутнат на плутон? Това не е скорост, бе юрдек! все едно да кажеш че ел.ток има скорост.

90

Анонимен

преди 8 години

абе луда работа, просто няма такава държава

89

Анонимен

преди 8 години

Защо всички извънземни кацат или нападат сащ?

88

Анонимен

преди 8 години

до 95Нямам познания. Теб питам, разбирача- колко е скоростта на тахионите във вакуум?

87

до 94

преди 8 години

Не измислят нищо ново, а само претоплят манджите на Тесла и Маркони,но нали знаеш, че те също са били вдъхновени от извънземни технологии.Нацистите (и затова има неоспорими документи) са имали скици на летящи чинии,но ако се върнем по-назад то просто трябва да погледнем древните изображения по храмове и пещери из целия свят-те бъкат с информация за срещи с извънземни и техните летящи апарати.Вижте иконата, на която има човек в такъв апарат, четете библията и историята на Йезекил.

86

Анонимен

преди 8 години

тахионните полета играят много голяма роля в съвременната физика , най известният пример е прочутия Хигс-бозон . Ако имаше поне някакво минимално познание в областа щеше да разбереш че въпросът ти колко точно е скоростта е пълна глупост

85

До 90

преди 8 години

Човече я марш при извънземните ,там на 4-ти километър

84

факт

преди 8 години

Технологичният бум идва без никави предварителни изследвания.-Абсолютно налудничаво твърдение. Който следи науката знае, че прогресът идва бавно, постепенно и мъчително. Това лесно може да се проследи в научните публикации, но "професорът" явно не ги следи.

83

Ангел

преди 8 години

Там ще е събора на *** .Тва как нети е страм ,големи мъже се занимават с глупости ,вместо да вършат нещо полезно.И да го знаете не извънземните ще намерят нас ,ние ще ги намерим първи!!!!