72

анонимен

преди 8 години

защо никой не говори за изб активност колко са по изб списъци колко са гласуваликолко са недействителните бюлетини и от останалото калко са гласували за герб и останалитеи накрая ще лъсне истината която никой не иска да излезе наяве трябва да се знае гербс колко гласа управлява българия и да си направи съответните изводи кого е бил на избори

71

Винету

преди 8 години

До 75 анонимен домат. Със сигурност си изпаднал в кома. То бива, бива глупости, ама от завист и злоба и дотам се стига - никой не броил бюлетини, активност 25% и т.н. Ти изобщо наясно ли си с процедурите или просто да си плещим ей така? А нали знаеш при нови избори какво ще се случи - пълно мнозинство на ГЕРБ. Айде.

70

Скърбящ по БГ

преди 8 години

Край на държавата!

69

Анонимен

преди 8 години

Много прости хора. Да са чували, че има едно средство за писане наречено МОЛИВ? При грешка с гумичката се изтрива и след това с химикал се пише вярното. То бива такива тъпчовци, ама чак пък толкова.

68

Анонимен

преди 8 години

Като гледам от снимката не само един протокол е коригиран хахаха

67

25г.

преди 8 години

52Дай ми 1 000 000лв и електронно гласуване и на президентските избори ще съм избран еднодушно с 100%, президент 25г.

66

Анонимен

преди 8 години

НИЕ БЪЛГАРИТЕ ОЧАКВАМЕ И ЖИВЕЕМ С МАЛКАТА НАДЕЖДА ЗА НЯКАКВА СВЕТЛИНА В ТУНЕЛА ,А ОТ ДЕН НА ДЕН МЪГЛАТА В ТУНЕЛА СЕ СГЪСТЯВА. ЖАЛКО ЗА ТОЗИ ДОСТОЕН В МИНАЛОТО НАРОД. НАПЪЛНО ВЕЧЕ Е ОВЛАДЯН ОТ МАФИЯТА. СЕГА ИМАМ ЕДНА МАЛКА МЕЧТА ДА ЖИВЕЯ В РУМЪНИЯ !

65

Анонимен

преди 8 години

ГЕРБ (разбирай БОико или направо Бай ***) прави избори!Това е България през 2015 г.Сялянина от Банкя ни върна 100 години назад.

64

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 52Не зная доколко сте на "ти" с компютрите, но след като се вършат такива ... с хартиените бюлетини и протоколи представяте ли си какви възможности им се откриват при електронно гласуване и отчитане?Бедна Ви е фантазията!

63

Анонимен

преди 8 години

Като чета 64, 68, 66 и др. направо трябва да повярвам, че "загубилите" изборите сами са подправяли протоколите в полза на ГЕРБ (виж снимката), за да могат след това да се оплакват!Или както в старата приказка: виж тук (в окото) корабче плува ли?

62

Анонимен

преди 8 години

Жив е той, жив е - Бай ти *** и продължава да прави избори....

61

Анонимен

преди 8 години

Изборите са точни, само червени и депесари плюят отрова.И кремълските ***!

60

Анонимен

преди 8 години

Ами да сте гласували бе

59

Анонимен

преди 8 години

Статията е поръчкова. Другите изгубиха за пореден път и сега плачат.

58

Анонимен

преди 8 години

Контролиран вот има само там, където е Дпс

57

Анонимен

преди 8 години

Поредните манипулации на комунистите, все търсят причини за провалите си на други места!Нали ви питаха за електронно гласуване, защо пак лежахте, вместо да го подкрепите?!

56

Анонимен

преди 8 години

За съжаление средното ниво на интелигентност на комисиите е доста ниско. Писали, мазали по тия протоколи...... поправяха каквото им падне само и само да минат по-бързо. Разликите в гласовете не идват толкова от купен вот, колкото от простотия и безхаберие

55

Анонимен

преди 8 години

Какво може да се очаква от управляващите ни след 1989г народни "представители"- по същество ПРЕДАТЕЛИ и народни "избранници"- по същество ИЗМАМНИЦИ?Кои са политическите им ръководители?"Крадецът на яйца",Муневата щерка,Настрадин-ходжа философ,Волен демократо, Миков мокрото,Уриниращия физико-математик,лаладжи-патриот Симеонов...Все отбор евросоросоидално модифицирани и скопени мозъци!Но...почна се- и спирането им ще е или в Гуантанамо,или в Сибир,или в Белене!Те си знаят защо!

54

Джак

преди 8 години

После Борисов реве в медиите за купуване на гласове и как герб бил чист като сълза. Лъжи и лецемерие ама големи.

53

ROMA

преди 8 години

DAVAITE NESHTO ZA RIMLYANITE DA E VESELO