32

МРАВКА

преди 8 години

ВСИЧКО СЛУЧВАЩО СЕ МОЖЕ ДА Е ТЕАТЪР ОРГАНИЗИРАН ОТ УПРАВЛЯАЩИТЕ НИ ПРЕСТЪПНИЦИ ЗА ДА ИМАТ ОПРАВДАНИЕ ЗА НОВИЯТ ЗАЕМ ОТ НЯКОЛКО МИЛИАРДА ТА ДА СИ ИМАТ ДЖОБНИ!

31

Анонимен

преди 8 години

Не зачитащите закона.

30

Анонимен

преди 8 години

А защо пречат на хората да се приберат от работа, вместо да отидат и да блокират парламента? Много необмислено и нагло, освен да дразнят хората друго не правят.

29

Анонимен

преди 8 години

До до 15Abe tap4o , Jandarmeriqta da ne sa kosmonavti bre? Tezi promeni gi zasqgat i tqx. Q misli predi da pi6e6 prostotii.

28

Смех

преди 8 години

Има съвестни полицаи, които рискуват живота си. Но има и такива, които освен да скатават и взимат рушвети друго не вършат. Критериите обаче са еднакви за всички. Намерете правилното решение!

27

СОРОС

преди 8 години

Аре да ви видиме след 200 дена протест, а??

26

до 15

преди 8 години

До do 9Как кой? Издава заповед министъра до шефовете на районни управления да се прекрати протеста. Ако те не я спуснат надолу към подчинените си - уволнение. Ако подчинените не изпълнят уволнение. Ако и те не искат - да излезе жандармерията с щитовете и палките.

25

кучебиец

преди 8 години

Я колко много джингита имало.Ако продължават така ,много скоро на хората ще им писне и ще им начупят канчетата,така както същите тези търтеи биеха протестиращите ,когато пазеха *** Орешарски и парламента,който го крепеше.Да напускат и да си търсят друга работа,но трудът е труден,а те не са свикнали да се изпотяват.И без това от тях полза никаква.

24

Анонимен

преди 8 години

До анонимен 14То да беше само в мвр. Така е вцялата ни държава.

23

дабн

преди 8 години

пушите ли, пушите ли?пушете....

22

www

преди 8 години

До Анонимен 27Де е Анна Витанова да и се развържат ръчичките? Тя е цивилка в момента, доколкото знам и безработна на социални помощи :)

21

www

преди 8 години

Уволджак без всякакви привилегии за всеки протестирал полицай. Къде се намират тия мишмироци?

20

Анонимен

преди 8 години

Каратиста защо не изпрати жандармерия да набие полицаите? Хайде Бочко, да те видим? Какъвто е шубелия ще напълни гащунките. А ако чичо Сам прецени, че не може повече, колко бандити го чакат да му светя маслото.

19

Анонимен

преди 8 години

аз от полицай в бг добро не съм видял,с исключение на едни добри млади момчета който ме пуснаха след неправилно изпреварване но най вероятно вече са в чужбина нормален човек не може към настоящ момент да работи в мвр

18

Анонимен

преди 8 години

10000 policai ni stigat ako znaqt ko da praqt vs4iki ostanali 40000 i 100000 ot administraciqta van v 4astniq sektor na 300 lv zaplata dagi vida togaz shtot tam e istinata

17

Анонимен

преди 8 години

Рапона и министрите ако не се замислят, една седмица без полиция и Рапончо ще каже чао на властта. Полицаите ще увлекат у многото недоволни от неговите простотии измамата с изборите. Той беше сигурен след изборите, че ще векува но май ще се размине. Предсрочни избори но трябва да плаща отново за да го избират. Касирането е предстоящо. После ...ново правителство, защото американците ще искат спокойна България.

16

Анонимен

преди 8 години

сдвр респективно мвр подкрепят организираната престъпност-проституция,наркотици,трафик на хора

15

военен!

преди 8 години

Военен съд!!!Всичките са руски мекерета!утре ще се разправяме.

14

Анонимен

преди 8 години

Когато бяхме 9 млн. МВР беше 40 000, сега сме 7 млн / от които 2 млн. в чужбина/ , а министерството е 50 000 души!!!! Нещо да кажете? Според мен полицаите са безочливо нагли! Като не им харесва да напускат!

13

до анонимен 16

преди 8 години

Не не могат и по закон нямат право ,но когато чашата прелее на човек му става все тая .