15

КОЙ

преди 8 години

Пита се в задачката КОЙ има интерес България да пусне два коня в надпреварата? По-сигурен начин да отпаднем като държава-претендент за поста няма! И така, очакваме да видим КОЙ ще е третият кон! А Кристалинка е само инструмента за елиминацията на България от сцената на събитията. Жалко - добре ни познават и винаги се възползват. "трима българи ...чета с предател".

14

123

преди 8 години

За какво ще се бори - за вътрешен куриер ли? Защото аз не мисля, че става за нещо повече.

13

гепи

преди 8 години

Да, Крисито се причислява към Божия народ, но най- вече към рептилската върхушка на ФАЩ. След европейския си мандат тя имаше намерение да замине там за постоянно, както и ще се случи. Не мислете за нея като за българка, тя няма и една мисъл за България в ума си, камо ли любов към българите. Само кръвен враг на народа ни може да му хрумне да ни подобрява генофонда. Бог да и върне според делата!

12

Георги Шопов

преди 8 години

Приноса за България е нула - обикновен посредствен слуга повтарящ във всяка глупост Еврогеиските ценности .

11

Тихомир Томов

преди 8 години

Само евреите - комунисти имат шанс за такива длъжности !

10

Анонимен

преди 8 години

Ясно колко ум имат в главите и европейските политици, щом толкова харесват това недоразумение, баба Сталинка, която освен да кокори очите и да ръкомаха, като трактористка, е направила едно две безумно *** изказвания.За толкова години не разбрах де е свършила работа за пет пари!

9

Анонимен

преди 8 години

MNOGO E NAGLA TAYA BE,AUU PAZI BOGE SLIAPO DA PROGLEDA.

8

МРАВКА

преди 8 години

КАЗАНО Е И ДОКАЗАНО ,ЧЕ РИБАТА ЗАПОЧВА ДА МИРИШЕ ОТ КЪМ ГЛАВАТА.КАНДИДАТУРАТА НА ТАЯ ПОТВЪРЖДАВА ГОРНОТО.ТОЗИ НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ НИ УВЕЩАВАШЕ НЕ ОТДАВНА ДА ПРИЕМАМЕ ИСЛЯМИСТИТЕ КАТО НЯКАКВО БОГАТСТВО.СПОМНЯ ЛИ СИ ВЕЧЕ НЯКОИ НЕИНИТЕ ДУМИ?ТОВА ЛИ Е ПОЗИЦИЯ НА ДОСТОИНА БЪЛГАРКА? РЕФЕРЕНДУМ НЕЗАБАВНО ЗА ИЗЛИЗАНЕ ОТ Е.С. И НАТО.ДА ЖИВЕЕ НЕЗАВИСИМА БЪЛГАРИЯ БЕЗ НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ И СЛУГИ НА С.А.Щ.!

7

Каракочев

преди 8 години

Брей, тая стрина няма насита, бе!

6

Румбо

преди 8 години

До Кр. Г. вреди на Б-яДо 3 Сталинка не заслужава презрение,а изритване!Даден и бе шанс да се изяви,но нищо полезно не свърши!Нищо чудно да ни я натрапят за президент!

5

Румбо

преди 8 години

Поредната свин.щина!Каква полезна работа е свършила като евро-комисар,та претендира за нещо повече?Всъщност Бокова прокара пътя за източно-европейска кандидатура и сега Сталинка усети шанса за още по-голяма далавера,па се юрна да се натиска!Иначе и двете са от комунистически произход,ама Сви.нята се срамува и го крие,нагло лъжейки!

4

ясновидец

преди 8 години

След време потомците ще се смеят на театъра на абсурда в днешния "западен свят". И важен елемент в тази насмешка ще е книга от вида "Възходът на една слугиня". Когато слугите и слугините управляват западния свят, той няма как да просперира.

3

Кр. Г. вреди на Б-я

преди 8 години

В казана на българите няма пазач - който българин си подаде главата, другите го дърпат надолу. Същото прави и Кри(Сталинка) Георгиева. Видя, че Ирина Бокова набира подкрепа, завидя й и тръгна да й подлива вода. Така България със сигурност ще загуби поста, защото никой няма да уважава държава, която не е способна да се обедини зад една кандидатура. Кристалинка иска да напълни България с бежанци, защото те щели да ни обогатят генофонда и да оправят демографията. Тази жена заслужава само презрение.

2

Анонимен

преди 8 години

ООН не е департамент на САЩ.Тази американска слугиня няма място там.

1

Безполезна

преди 8 години

като организацията, която иска да оглави, за сметка на това ще бъде много добре заплатена да се зъби пред камерите по цял свят. Ако имаше полза от ООН досега щяха да я закрият, пък то си е цирк за народите и хранилка за некадърни,алчни кариеристи.