24

анонимен

преди 8 години

кажете каква е изб активност кой колко е получил защо мълчите

23

СИНОНИМИ

преди 8 години

ШУТ...ПАЛЯЧОШУТ...РИТНИК

22

Анонимен

преди 8 години

Константинов е един от шутовете на Борисов.

21

Наблюдател

преди 8 години

Всъщност как точно трябва да се определи управление, което се хвали непрекъснато за "постижения" и се има за дясно, а реално държавата е на дъното - най-бедна в ЕС? Няма и никакви индикации за излизане от там. Освен това всичките "постижения" се финансират от заеми /16 милиарда/, които познайте кой ще ги връща! Както и що за "постижение" е, държавата която управляваш населението да намалява всяка година с м-у 40 - 60 000 души и да е най-бързо изчезващата нация в Света!!

20

Shut

преди 8 години

Dali pyk ne dwusmisleno "ce mu trqbwa shut

19

sostin

преди 8 години

Да ви припомня само ,че вашето чадо назначи Пеевски за шеф на дан , като преди това промени закона , за да може това да се случи :))))

18

sostin

преди 8 години

Малииии , комунделите плюят кръв и жупел хахахахха , дам другарки и другари , за нищо не ставате и изборите го показаха и да другарки и другари това не са първите а поредните избори , които го доказаха . Да сте живи и здрави :)))

17

измамен

преди 8 години

Бре! Аз помислих, че някой ще забие боц на Боце в задните части!

16

Анонимен

преди 8 години

На Борисов шутове не му липсват! От шутове е направил правителство! Шут е сложил и за президент!

15

Анонимен

преди 8 години

Нашата пасивност, овчедушие и страх дават сила на Рапона и увереност, че ще ни краде до смъртта си. Той отдавна не иска а и вече не може са слуша съвети. Самозабравата му е на макс. А слугите около него не смеят и дума да му кажат да не им затвори кранчето. За съжеление при него простотията, парите и властта са в лоша комбинация. Не завиждам на хората около него които какво ли търпят от самозабравата и убедеността, че е единствен и неповторим.А и България много страда защото той управлява всичко

14

Анонимен

преди 8 години

40% от българските ученици са неграмотни, а 100% от абитуриентите влизат във ВУЗ. Значи 40% или 24 000 от 60 000 първокласници не стигат до матура. Получава се, че всяка година 36 000 абитуриенти стават студенти, но не е така, тъй като числото на ежегодно приеманите студенти е много по-голямо.

13

продължение

преди 8 години

Иначе как си обяснявате изборите, които правим. И престанете да ревте, че управляващите са ви виновни. Нали виждате, че едни бюлетини не можем да проверим. Управляваите, това сме си ние.

12

Анонимен

преди 8 години

Елитът не може да е различен от народа. защото идва от него. Но иначе за неграмотността е прав. Аз бих уточнил и некадърност, която по същество пак е вид неграмотност. И безхаберие, безразличие, и непукизъм, които отново са продукт на образование и възпитание. Ние сме некадърен, със съмнителен морал народ, който по скоро се вписва в азиатски "цивилизационни" модели отколкото в европейски. Ние си търсим господар, който да внушава физически респект, а не интелектуален.

11

Анонимен

преди 8 години

Това изобщо не е вярно. Аз си попълних бюлетината точно и тя не беше грешна, а просто изчезна. Гласовете не бяха преброени коректно и изборите бяха фалшифицирани в полза на ГЕРБ. Такива глупости от типа на това, че сме неграмотни и скандала с Волен Сидеров трябва да ни отклонят вниманието от факта, че сме станали като Русия или Беларус, една партия-майка печели всички гласове и управлява с фалшификация. ГЕРБ са точно като партия Единна Русия, едни мошенници.

10

Георги

преди 8 години

Г-н Професор, дали е истина сравнението за неграмотността? Не приравнявайте качеството на образованието на възрастните с пародията на това от годините на прехода!

9

Атлас

преди 8 години

Имаме един много добър елит, който е на много високо ниво,....................... КАКВО Е ВИСОКОТО НИВО на тоя гнусен,мазен,животински "елит" .

8

Анонимен

преди 8 години

като гледам доста добре смятат като за "неграмотни"

7

кк

преди 8 години

Ей, Професоре, ти правиш страхотен извод - българинът бил неграмотен и това било в основата на изборния хаос.Да, прав си. Изборния хаос го създават гласуващите, т.е. неграмотните.60-те% грамотни, не излизат да гласуват.Аз пък правя извода, че само така може да се обяснят "победите" на ГЕРБ.А другият извод е, че целта на нашата т.нар. политическа класа, е да отврати хората от политическия живот и от изборите, да се сведе до минимум избирателната активност.Защото те разчитат на неграмотните

6

мда

преди 8 години

Бойко Борисов е страшно заблуждаван от лицата :Костов,Дянков ,Волен ,М.Константинов.Божидар Димитров . Бойко е като Живков,всеки го заблуждава за своя си сметка и в ущърб на нацията.

5

Дръндер

преди 8 години

Борисов има нужда от шут! Точка! Без повече обяснения! И ще го получи!