8

Анонимен

преди 8 години

До нас има една фризьорка, която взима 4 лв за подстрижка, но освен пенсионери, никой не ходи при нея, който има възможност, ходи в другия салон при една кака. Взима по 10-15 лв за постригване, но го први както трябва.

7

Анонимен

преди 8 години

Ако знаят целият материал, който е изучаван до момента на изпита, е достатъчно да изкарат курс или пък да си купят справочник за подготовка към съответното учебно заведение, който да ги ориентира малко. Иначе някой да ти налива в главата знания, малко трудно ще стане без собствени напъни.

6

Калина до 8

преди 8 години

Виж, опитай се да четеш това, което съм написала! Никъде няма "Ура" за соца! Просто имаше Учители! И учебни програми, които бяха достатъчни, в рамките на учебните часове, да подготвят учениците. Разбира се, че имаше частни уроци за допълнителна подготовка, за ученици, които имаха нужда, защото схващаха по-трудно. А не защото другарката пише 3, за да и посещаваш частните уроци. Има разлика.

5

Анонимен

преди 8 години

Значи може да дремат и да се занимават с глупости в час, когато някой иска да ги научи нещо безплатно, но пък драго дават пари за частни уроци. Мноо меринджей с управленски опит се задава.

4

Калина

преди 8 години

Само не разбрах, простете (от името ми е), даскалите упрекват студентите, че им подбиват цената ли?Безсрамници.! Аз незнам едно време да се е налагало да ходим на уроци, за да си научим материала. Имахме кръжоци, за да учим допълнително.А сега преподаването е такова, че да си принуден да даваш пари за уроци.Браво, студенти! На голяма част от учителите, дори и да им вдигнат заплатите, пак ще са си мизерници по душа! (Не започвайте с минусите. Има и изключения)

3

Анонимен

преди 8 години

за какво му е на човек да плаща за урок по умиращ език като български. по математика има смисъл, но български...

2

Анонимен

преди 8 години

10 лв. на часТ? От Днес.бг също трябва да взимат уроци на часТ. Неграмотници!!!

1

Анонимен

преди 8 години

Неграмотни ***.... "на част" или на час е един урок?