67

ноби

преди 8 години

Каква радост, каква победа. Тоя *** народ си заслужава съдбата напълно

66

Морски

преди 8 години

16млрд.лв. от заема отидоха за това ГЕРБ да купят изборите.Резултата е налице.

65

Анонимен

преди 8 години

До Плевен падна! 128Петър Паунов е бивш лидер на СДС в Кюстендил, подкрепен на настоящите избори от ГЕРБ и РБ.

64

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 138Заема от 16 милиарда не беше изтеглен наведнъж а беше позволение да се тегли цял мандат по колкото трябва когато трябва! Всяка година ще ни заливат с "нови заеми" троловете! Реално това е вноската по стар заем с падеж догодина + 1 милиаард бюджетен дефицит!

63

твърд гербер

преди 8 години

КОМУНИЗМЪТ СИ ОТИВА!!!

62

Анонимен

преди 8 години

134 - Като ти е толкова тежко, какво правиш по въпроса?Или само ревеш по форумите?

61

МРАВКА

преди 8 години

МНОГО *** НАРОД ПИШЕ ТУК.РАДВАТ СЕ ЧЕ БСП ПОТЪНАЛА? ВИЕ БЕЗУМЦИ НЕ ВИЖДАТЕ ЛИ ЧЕ ЦЯЛАТА ДЪРЖАВА Е ПОТЪНАЛА БЛАГОДАРЕНИЕ НА ГЕРБ ,БСП, ДПС,И ОЩЕ ЕДНА ,ДВЕ ПАРТИИ?НА КАКВО СЕ РАДВАТЕ?НА ТОВА ЧЕ СМЕ НАИ-БЕДНАТА КОЛОНИАЛНА ДЪРЖАВА НА КОЯТО НАЧЕЛО СТОЯТ ПРЕСТЪПНИЦИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ?РАДВАИТЕ СЕ БЕЗУМЦИ НА ТАЗИ ТРАГЕДИЯ,И ТЯ НИ Е МАЛКО !

60

В КОЙ ВЕК ЖИВЕЯТ БЪЛ

преди 8 години

Честито!Честито на всички, които с гласа си легитимират ввластта.За повече информация и размисъл може да потърсите в нета статия с име "Гръцката преса: В кой век живеят българите, че са толкова бедни?"ПОЗДРАВИ на ВСИЧКИПрочети още на: dnes.bg/izbori-2015/2015/11/01/tochka-ot-borisov-kartata-e-sinia-s-gerb-ne-se-merete.281732#comment-newest

59

рязана карабина

преди 8 години

Да разбираме , че Разград вече не е Рязград , така ли ?

58

DDR

преди 8 години

До Анонимен 129Гласували не гласували, гъбари, рибари, легитимни не легитимни - това е положението!Изборите са си законни и който не е упражнил правото си на вот си е за негова сметка.Хитрите гъбари и рибаери ще трябва да се кланят на според тях простите овчари :-))).Ама овчарите държат гегата и гъбарите и рибарите ще скачат според нея и ще подсмърчат, че властта била нелигитимна.

57

Анонимен

преди 8 години

Какви крепости какви глупости,хората не гласуваха,тази власт е нелигитимна ,по малко от 15 процента са гласували реално другото е купен вот и вот чрез изнудване като корпоративния.Със две съборени ромски къщи ГЕРБ сплашеха мюсюлманите и ги принудиха да гласуват за тях.Хайде на бас ,че следващите съборени ромски къщи ще са за следващите избори ????Това е рекет и изнудване

56

иво калпазанов

преди 8 години

На старата въртиопашка е време да скача у земята

55

Анонимен

преди 8 години

"И последната червена крепост падна в ръцете на ГЕРБ"Е не бързайте толкова де, Позитано 20 още не е паднало в ръцете на ГЕРБ, а там са най-боеспрособните части на БСП. Хвърлят по килограм слюнки на 15 минути говорене.

54

Време беше!!

преди 8 години

Най- парадоксалната партия - с електорат от най- бедните да избира най- най- богатите ?!?!- БСП да отстъпи властта на желаещите да работят и за благото на народа и държавата!!!

53

Бойко

преди 8 години

В Плевен ще ги издавя като кучета, как смеят реформаторите да ме мачкат като хамстер прегазен от тир

52

Анонимен

преди 8 години

БСП потъва, всички вече са на лодките и ще отплават към далечни топли страни.

51

Бойко

преди 8 години

Плевен ще го затрия тоя град, няма некви реформаторчета да ми бият, ще ги смачкам плевенци

50

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 69НАТО са 28 държави бе, руски лакей. Жужи пълни гащите и още как.

49

Бай Иван

преди 8 години

Свършено е с измислените комунисти, самонаричащи се столетници и хилядолетници. Няма кой да го остави да летуват, ГЕРБ ще ги изгони от властта в цялата държава. Наричали се столетници, защото си мислят, че никой не може да ги свали от власт, а не защото БКП е създадена преди повече от 100 години. Знаем кога е създадено БСП и за никой не е тайна. Е няма 100 години, БСП е на 25 години.

48

Бойко

преди 8 години

В Плевен ще ги оставя само на филии с мас да ***, ще ги спукам и без газ ще ги оставя, вода само ако вали дъжд, ще ги унищожа