12

Orel

преди 8 години

Най-важното за Бюджет 2016 е, че той успява да изпълни основните си социални функции, коментира още Горанов, като отбеляза ръста на парите за заплати за персонал в някои системи АЗ, АСП и ГИТ. Заложен е 5% ръст на разходите за персонал в приходните администрации като допълнителен стимул за работа. За първите администрации разбирам за вдигане на заплатите, не виждам сред тях НОИ, а ГИТ които нищо не вършат!! А НАП и Митниците на какво основание ще им се вдигат с 5% и без това високите заплати?

11

Анонимен

преди 8 години

По надолу има коментар за тока. Ами той е вече дигнат преди една година го плащахме на 0,175 лв., а сега е 0.22 лв. с малки разлики породени от различните разпределителни дружества. Посочените от мен цени са с ДДС!Прости си вижте фактурите.

10

Анонимен

преди 8 години

Фирмите обещават по малко работни места,оттук по малко данъци,кой ще излезе прав ще видим.Преди години с един ход на Дянков няколко хиляди малки фирми преминаха в отвъдното,нещо ми подсказва ,че догодина нещо подобно ще споходи родната действителност

9

Анонимен

преди 8 години

Влади що не каже, от къде и как набара тези милиони за да си строи палата на Ярема? Това чудо струва милиони! Как става Влади, спестявяния от баба и дядо ли са или мама и тате? Мога отговорно да кажа, от ГЕРБ изобщо не краднат, дори и не помислят.

8

Н.Хайтов

преди 8 години

Едно да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто да го направиш.Ех,Горанов и ти си една смешка безподобна.

7

Анонимен

преди 8 години

Амбицията за по-нисък дефицит означава само едно:ново затягане на коланите.Ама какво да ви мисля.Щом сте такива мазохисти,че пак си избрахте,хак да ви е.

6

To6

преди 8 години

Тогава защо ги избирате ??????

5

Анонимен

преди 8 години

Ей барнете ли тока ще ви правим протест през февруари и за лятото ще сте бзработни!

4

Анонимен

преди 8 години

Кажи сега малкия с колко ще поскъпва тока след Нова година?! Кажи да знаеме да ядеме и пиеме ли по празниците или не.

3

To6

преди 8 години

Виновна е Мая Манолова. Тази сутрин мутрата Главвовчев го каза, вие не го ли чухте. Преди ден двама фъфлещи и запенени гребени, също го казаха.

2

Анонимен

преди 8 години

Бойко не каза ли ,че няма да казват ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ ЩЕ

1

Анонимен

преди 8 години

ЗНАЕШ ЛИ КАК СЕ ПОСТИГА НИСЪК ДЕФИЦИТ? НИСЪК ДЕФИЦИТ СЕ ПОСТИГА КАТО НА ОФЦЕТЕ ИМ РЕЗНЕШ ЗАПЛАТИТЕ ПЕНСИИТЕ И СОЦИАЛНИТЕ. ПО ТОЗИ НАЧИН ХАЗНАТА ЩЕ Е НА ПЛЮС ОТ ВСЯКЪДЕ И ЩЕ ИМА МАНГИЗИ КОИТО ДА СИ ДЕЛКАТЕ. РАЗБРА ЛИ ИЛИ ПАК ДА ТИ ПОВТАРЯМ!???