72

Анонимен

преди 8 години

До Нахалствоmnogo si prav zabi vsi4ki tuk

71

Нахалство

преди 8 години

А той защо си позволява да прекрачва личното пространство на хората?!

70

Г.А.Т

преди 8 години

До този момък, който каза, че го държали :) ами пич недай се боже да го пуснат... Тогава имунитета така ще го спаси, че искам да съм там :)

69

Анонимен

преди 8 години

Ми много ясно че няма да го дава! Че то... без имунитет... няма да е с разцепена скула, а с разцепен *** и изкъртени зъби :)

68

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен Видяхме и ,,мъжкаря,, който го удари в гръб. При положение че полицаите го държаха за ръцете . И след удара му ги извиха отзад ,въпреки че не оказваше никаква съпротива . Това си е САМОРАЗПРАВА В СТИЛ 9ти СЕПТЕМРИ ОТ КОМУНИСТИТЕ ОТ ГЕРБ.

67

Напомняне

преди 8 години

В България от край време неудобните хора се провокират, опозоряват и изхвърлят от обществената сцена. Обвиняват се в несъществуващи и недоказани престъпления и понякога успяват и в затвора да ги вкарат. Примерът с Петко Войвода е очеваден, а колко други още има. Та това в България си е традиция.

66

Анонимен

преди 8 години

В България явно са останали само някакви злобни и оскотели психопати , готови да пребият без да се замислят всеки който не мисли като тях!

65

Анонимен

преди 8 години

Видяхме го,колко струва Сидеров и какъв мъжкар е! Майната му на имунитета,ама цяла България видя,как след един сравнително лек юмрук и едно шляпване зад врата,замъгли погледа,взе да пелтечи и си обърка мисленето поне за седмица напред!За това с което е напълнил гащите не ми се мисли!Лидер бил,какъв лидер си ти бе,страхливецо?! Ако не ти е имунитета,след два шамара и детето си ще предадеш! Ако не ти е имунитета и кесията,кака ти Деница за по два лева ще се лашка,като люлка синджирлийка на паниря

64

Анонимен

преди 8 години

Ей хора,според мен този Болен употребява наркотици и в огромни количества алкохол.Майка си ли,търси в университета този!!!Ако му вземат имунитета и ако го видя някаде,бих го пребил,както него,така и мъжът с женското име,което му се води дясна ръка!!!!

63

777

преди 8 години

ОТДЕЛ ЗАКРИЛА НА ДЕТЕТО ДА СЕ САМОСЕЗИРА ЗА ДЕТЕ В РИСК - ДЕТЕТО НА ТОЯ ПСИХОПАТ, КАТО ГЛЕДАМ И ЖЕНА МУ НЕ Е В ЧАС!

62

Анонимен

преди 8 години

До Малкия МукКои "хора" бе Мук. Къде там имаше хора? Нещо не си на ти с биоологиочните видове. Слабо си се учил. Пияниците хора ли са? А наркоманите?

61

Анонимен

преди 8 години

До АТАКЛАРЪЕТО КАКВИ ХОРА - КАТО "АТАКЛАРЪ" НАПАДАТ СИДЕРОВ,ВИЖТЕ, КАКВИ ПРЕДСТАВИ ИМА, ВИЖТЕ КОЛКО Е ИЗВРАТЕН МОРАЛЪН И УСЕЩАНИЯТА МУ. ЕДНА ТАКАВА ТЪЛПА, С Убрееее ибреее СЕ БРАНИ ОТ ЕВЕНТУАЛНИ РАЗКРИТИЯ ПО НАЙ-НЕДОСТОЕН НАЧИН. ОТВРАТИТЕЛНО. ЧУЙТЕ ИМ РЕЧНИКА, ВИЖТЕ ИЗВРАТЕНИТЕ ИМ ФИЗИОНОМИИ, И ЩЕ РАЗБЕРЕТЕ, ЗАЩО СА ПОГНАЛИ СИДЕРОВ.

60

Анонимен

преди 8 години

Значи вече може да бием по един юмрук на всеки български политик който не ни харесва! Това поне разбирам от начина на отразяване на инцидента със Сидеров от националните ни телевизии!

59

до атакистчето

преди 8 години

От посеркоф не отиде да се разправя с манолова? Ем да не го набият пак :) че тоз път куките не могът го спасят

58

Анонимен

преди 8 години

хаххаха ....абе що не арестувахте Делян Пеевски заради ,когото подкачахте ,като зайци по жълтите павета с въпроса "Кой"...защо не арестувахте Цветан Василев ,който с фалита си нанесе най-сериозните финансови щети на държавата от 1997 г. насам ами всички сте се заръбали с единствения луд в тая държава ,който смее да каже истината....(нецензурни епитети....много)

57

Анонимен

преди 8 години

абе нема си даваш имунитета на тия *** бе...разбира се !

56

Анонимен

преди 8 години

Със Сидеров към светли бъднини !

55

Много ясно

преди 8 години

Е как да не се инати за имунитета, много добре знае че без него ще е едно кръгло нищо,което ще бъде бито на всеки ъгъл.

54

Кап Йот

преди 8 години

Тоя монголоид Чуколов не е ли ромеин- кръстоска между ром и виетнамка?

53

Анонимен

преди 8 години

"Ако става дума за достойнство Министър Горанова трябва да има такова и да си подаде оставката. Пред нейните очи и вероятно с нейна благословия две ченгета държаха за ръцете, а трети го преби. Някой да видя кадър в който Сидеров да се държа хулигански. Снимаха две правителствени телевизии пък нищо не показаха."*************************************Там е работата, Волен не е искал ТВ да снима, за да каже после, ПОЛИЦАЙ ме удари, ама к**ец. не мина тоз път, хо хо