22

Анонимен

преди 8 години

До до 18Колко изборни секции има в Англия? Един брой в българското посолство на 200 хил българи. Българската комунистическа проруска държава прави всичко възможно тези хора на които се крепи българската икономика (2 милиарда евро инвестиции ежегодно у нас) да не гласуват.

21

Човек

преди 8 години

Единствено при гласуване с хартиена бюлетина в тъмна стаичка:а) е възможно гласовете да се пеброят повторно при нужда (малко вероятно, но все пак възмжно)б) може да се види кой помага на бременни жени да носят чувалчета насам натамПри електрическото гласуване се получава директен токов удар за електората... не че не си го е заслужил.... Слава на най-верните и кадърни треторазрядни псевдо комунисти от едно време.... а всъщност най-обикновени ***.... герои на новото време...

20

до №18

преди 8 години

Ако гласуваш за крадци, ставаш им ортак, ятак... Както искаш така го наречи... Ако бях ***, нямаше да имам работа в България, а като теб щях да си чукам главата по чужбина!!!!

19

Анонимен

преди 8 години

Красотата на дистанционното гласуване:Имате 18 но мама и татко ви издържат... познайте за кого ще гласувате дистанционно от вкъщи пред тях.Жокер: За когото кажат мама и татко, иначе лошо ви се пише.

18

до №18

преди 8 години

Ами, като ви е грижа за България, направете си труда да отидете до урните... Сума пали се харчат за изборни комисии по западна Европа и САЩ...

17

Анонимен

преди 8 години

Заврян зет?С дистанционно гласуване от вкъщи, ще гласувате под благият поглед на тъста и тъщата.Направите правилният избор... мнооого внимателно. Те гледат.

16

а бе глупак

преди 8 години

До до 10какви крадци сме ние , 1,5 млн работим често на запад и никого не сме обрали !! освен това издържаме семейства в България , т.е поне още 3 млн. човека и какво става ? Оставате 2-3 млн. които седите в България и избирате продажните политици които ограбиха България и нашето бъдеще....нашето и това на останалите Българи

15

Анонимен

преди 8 години

Дистанционно гласуване... защото като купуваш гласове, имаш право да видиш дали наистина калпазаните гласуват както си трябва.Дистанционно гласуване... мутрите ще ви обяснят у дома къде трябва да натиснете на телефона/компютъра за "правилно" гласуване.Дистанционно гласуване... работите в държавната администрация, значи ще гласувае под погледа на наш човек от партията иначеее у-вол-не-ни-е....работите за голяма фирма, гласувате пред началството иначе у-вол-не-ни-е.

14

до №14

преди 8 години

Не са ви проблем изброените партии...Още повече, че повечето от тях са на ясла при вашия господар! Проблемът ви е, че все повече хора разбират, че сте майцепродавници и скоро ще ви подпука с павета!!!!

13

Анонимен

преди 8 години

Какво не ви е ясно за електронното гласуване!??? Възможност за хора незнаещи български език, расли без баба, дядо и български народни приказни и песни да не дават акъл как да живеем... Не, че сега не могат, но ги мързи да ходят до урните!

12

Анонимен

преди 8 години

Близък е краят на БСП, ДПС, Атака и подобни ракови образувания в българската политика.Бесепарските хакерчета подпомогнати от началниците си от Москва не можаха да провалят референдума днес въпреки атаки върху ЦИК и МВР сайтовете. Пак ще има късане на пагони на русофилски гаулайтери от руските им господари.

11

Анонимен

преди 8 години

дистанционно гласуване...Какви са тези тъмни стаички АААмаха!?!?Който купува гласове лично ще може да види кой как гласува. И то на удобно място (няма да рискуват да правят панаири по училища и на открито). Може да саберът цялата махла, кебапчета биричка и един по един в оназ къща дето е компютъра, под строй всичките с чичо ви да покаже къде трябва да натиснете.Така и шефа на голямата фирма ще види как гласуват служителите му под заплаха. И главата на семейството, как гласува родата.

10

до №10

преди 8 години

По-скоро народът го е страх от вас, дето се броите милион и половина.... Останалите пет милиона, викаме да ни оставите на мира с вашите реформи, експерименти и откровени грабежи!

9

Анонимен

преди 8 години

Очевидно негласувалите не искат електронно гласуване, каквото и да означава това. Може би точно в това е проблемът - не е ясно какво точно означава електронно гласуване.Излиза, че около 80-90% не искат електронно гласуване.

8

правилно

преди 8 години

До Анонименсе страхуват от електронното гласуване защото доста от политиците ще се окажат безработни и в затвора . Поздрави от Австрия !

7

Анонимен

преди 8 години

Електронното гласуване е шанс за милион и половина българи а политиците ги е страх точно от това

6

Анонимен

преди 8 години

50% от 20% от гласувалите на предишния вотС 3-4% от имащите право на глас ще се манипулира цялата държава

5

Анонимен

преди 8 години

Дпс-то се уреди

4

Анонимен

преди 8 години

Фейсбукреволюции

3

Анонимен

преди 8 години

Смешно с 20% от гласоподавателите и с половината плюс един от тях са достатъчни да влезе в парламента и ще излезе ,че народа се е съгласил да го яздят колкото си искат. Това ,ако не е цинизъм и дебелоочие здраве му кажи всъщност ,излиза че с около 10% от гласовете народните "любимци" ще решават съдбата на всички.