32

Анонимен

преди 8 години

Преди няколко месеца почина от рак близък приятел ,остави 2 малки деца и жена която да ги издържа с заплата от 500 лева! От 4 месеца тя безуспешно се бори с държавата на децата и да бъдат отпуснати сирашки пенсии от по 100-ина лева , а в същото време тази същата държава пръска милиони левове по някакви мигриращи *** чийто месечна издръжка е над 1000 лева!

31

Анонимен

преди 8 години

Статистиката когато казва нещо, винаги гледам дали съм засегнат. Рак - да имам много близки, познати и колеги, засегнати в различна степен. ПТП - да по същия начин. 1/3 българи - ЗА! Това за мен означава, че трябва да имам и аз такива познати, с посочените от статистиката възгледи - от България или чужбина. А аз нямам такива.

30

aa

преди 8 години

Ако беха бежанци от немско, ***-дойди, швабите ще ги преглътнем, но наследници на осман бей, същите араби (османлийте са говорели на арабски онуй време) дето са клали дедите ни... не, да ви го тура, НЕ!

29

Анонимен

преди 8 години

Хиляди бежанци преминали през кордона на словенските полицаи, повалили слабите ограждения на австрийците и продължили из Австрия, като се настанявали в чуждите градини, окупирали бензиностанции и кафенета по пътя и си взимали храна и напитки колкото си искат. А някои, недоволни от грижите за тях по пътя из Европа, казват, че не само климатът не им харесва, но им давали храна" като за кучета и жени"! Е, какво ще кажат европейските политици, които ги чакаха с отворени обятия?

28

Румбо

преди 8 години

Що за измислици!На анкетата на БНТ над 90% подкрепиха Вълкан,а и по други сайтове гласуването има аналогичен резултат!Обаче резултатите бяха бързо свалени от страниците и укрити!Над 70% от българите са за незабавна екстрадиция за всички!Може би защото въобще не са бежанци......

27

Анонимен

преди 8 години

Защо има толкова голям пробив по границите?Защо авганистанците не се екстрадират,а ги вкарват в лагери,хрантутят ги,а тези от тях които успеят да се измъкнат шетат из София и страната.Управляващите нямат характер да се справят със ситуацията,вместо да ги спират на границата,после хвърлят огромен ресурс да ги търсят и арестуват където могат.60-хилядна армия от полицаи не може да се справи с няколко хиляди бежанци,а ако нахлуят повече какво правим?

26

Анонимен

преди 8 години

Ако продължаваме да се водим по мултикултуризма, който ни го насаждат новите господари на Света отвъд океана и продължаваме да приемаме "бежанци" с отворени обятия, ще последваме съдбата на Римската империя. И следват нови тъмни векове....всъщност ние българите имаме опит 500 години.

25

Анонимен

преди 8 години

*** народ проста държава,СЛАВЕЙКОВ-НЕ СМЕ ,НЕ СМЕ НАРОД А ***

24

Хм...

преди 8 години

ЕС и хората живеещи в него няма проблеми с генофонда си /генетиката/, а с правилата спускани от Брюксел, пардон налагани от САЩ! Правилата не са в интерес и защита на европейците! Не създават сигурност на гражданите на съюза! Духът и душата на континента боледуват, а следва и тялото! Правилата и законите не служат на човекът, а човекът/или античовекът - подкупните марионетки на САЩ в Брюксел и в отделните правителства на страните членки на ЕС/ трябва да им служи!

23

@@@@@@@@

преди 8 години

Чрез електронното гласуване, народът вече няма да има думата!Само с едно-две натискания на копчетата на клавиатурата, ще могат да си нагласят броя гласове!Не бъди глупав и наивен българино!Хакери разбиват системите на сигурност на Пентагона, днес бе разбита и пощата на шефа на ЦРУ, нима електронното гласуване няма да може да се разбие и маниполира?!

22

555

преди 8 години

ДО 22БЪЛГАРИТЕ СМЕ СИ ТУК ОТ ХИЛЯДОЛЕТИЯ. НЯКОИ ОТ НАС СА СЕ ВРЪЩАЛИ ОТ СКИТАЛЧЕСТВО, НО ТУК ВИНАГИ Е ИМАЛО БЪЛГАРИ И ДРУГИ НАТРАПНИЦИ ОТ ВРЕМЕ НА ВРЕМЕ КАТО ТУРЦИТЕ И ТАТАРИТЕ.

21

Анонимен

преди 8 години

Сега разбрах, че прабългарите и турците не са били завоеватели тук, а просто са бягали от война. Нашите - от хазарите, а турците - от Тамерлан. Затова, да лягаме без бой! Другото ни е гарантирано, а и желано от големите началници. Нищо не можете да направите, освен качествена смазка и се хванете нейде по здраво.

20

@@@@@@@@@

преди 8 години

До като ни затрупват с всякъкви новини, с референдум в събота искат да ни отнемат и последното, което ни е останало, а именно правото на глас!Електронното гласуване е страхотно, но на този етап - НЕвъзможно!Вие младите поне сте наясно как се разбиват системи на сигурност!Не допускайте този фарс!

19

Анонимен

преди 8 години

Българина може да пътува за Германия с лична карта. пришълеца може без документи и безплатно.Това са паразитиращи народи.Отива някъде, не за спокойствие, а да се закачи и паразитира на гърба на белия човек.Бя на село, наблизо се настаниха роми, отидох в града - те се домъкнаха след година, отидох в столицата - те след мен, емигрирах в Белгия - моите хора вече бяха там......

18

Бай Иван

преди 8 години

Арабите ще завладеят Европа, такива са предсказанията. Досещате се, че първо ще завладеят България, защото е най-слаба и уязвима.

17

дядомраз

преди 8 години

Европа усилено деградира и ако не се осъзнае ще бъде превзета от исляма. Нещо подобно на Римската империя,превзета от варварите.

16

ASK

преди 8 години

Висшата мяра на доверието , е проверката.Особена за непознати пришълци.

15

Nedelinski adres

преди 8 години

Koito iska po-silen kontrol na granicata, da otiva i sam da go pravi - chastno i dobrovolno?! I da ne si zabravi kitkite rozi i pomostnite paketi za bejancite s gostopriemnoto " dobre doshli v nashata mila rodna strana"

14

Анонимен

преди 8 години

Трябва да има свободно движение на хора, стоки и капитали. Това искат от Брюксел и Вашингтон. Скоро ще поискат и да махнем входните врати от апартаментите си, за да може още по-свободно да се движат хората. Където си искат ще влизат и излизат свободно като в хан.

13

Анонимен

преди 8 години

Е да затвориме границата, ама от Европа не ни дават! В страшен съюз се набутахме, пишман да останеш! Пфу