27

Анонимен

преди 8 години

Ето, че и у нас стават дивотии, а не само в Америка !

26

Аван7а

преди 8 години

А колко години е за убиство зад волана.? Ословна ?

25

Анонимен

преди 8 години

na negovite godini bjh v kazarmata

24

Шаран_БГ

преди 8 години

Искате да лежи -- ще лежи ! Не уточнявате как -- по корем или по гръб ? Само труд му е майката! Тежък почти непосилен труд и тоягата по гърба ! Спомнете си чудесния шведски филм "Волът" !! И там човекът извърши престъпление от глад!? Какви закони, какво правосъдие са имали шведите и как се е прилагало, че им" държи влага" векове напред ? Как да се промени манталитетът на българина, по какъв начин, като доказани криминални типове си свиркат по "Леге" ?

23

Анонимен

преди 8 години

Как безпроблемно можеш да влезеш в двора на детска градина, а още по-безпроблемно в вътре в детската градина. Защо дворовете на училища и детски градини не се заключват, защо има достъп всеки....това е недопустимо, това се деца. Случката ще остави отпечатък за зял живот в тях.

22

Анонимен

преди 8 години

До АнонименГрешката е моя. Няма опасен рецидив, защото пикльото е бил непълнолетен при предишните си деяния и присъди.

21

Анонимен

преди 8 години

Това е грабеж, и то извършен при условията на опасен рецидив. Наказанието е от 5 до 15 години. Поне от написаното, изглежда, че става дума за това, а не за кражба и не за основния състав на грабежа, а за квалифициран случай.Със сигурност е от кафевите.

20

Анонимен

преди 8 години

Добре де, от кого зависи да не се случват всички тези неща?

19

ГЛАС НАРОДЕН

преди 8 години

До ДемократТИ ПЪРВО НАУЧИ ПРАВОПИСА (например: къде се поставя запетая) И СЛЕД ТОВА СИ НАПИШИ КОМЕНТАРА

18

Анонимен

преди 8 години

" Мирослав е в ареста, може да лежи до 10 години "тоя нема да лежи и 10 месецавижте бакшиша дето наби ченгето - хем си е убил човек, хем 2003 година е осъден, хем си е лежал в затвора.....и даже вече е минал и срока за реабилитиране и е с чисто съдебно минало - след 12 години от присъдата /ха сега познайте колко време е бил в затвора/

17

Анонимен

преди 8 години

Четох за закон за младежко правосъдие, който се подготвя, пишеше че крадците няма да лежат, а ще работят за този от когото са откраднали, ами този младеж да заема мястото на учителката ха ха ха!

16

pahha

преди 8 години

Смешна държава сме ние, смешна... колкото и да говорите против Тодор Живков и неговото управление , тоя щеше да изяде толкова бой , че повече нямаше да си и помисли да открадне и близалка от дете . а сега какво ? ще го пуснат условно , мама ще даде 2 бона и кво ? утре пак ще тупне бело и ще ограби някои ? да ви пикая и на анархията( правите разлика между демокрация и анархия , нали ? :) ) да има късмет пичагата да го видя в квартала :)

15

сина

преди 8 години

До АнонименПрав си колега, м амка им на всички клатикурци, дето дремят оплетени в бумащината си и не вземат адекватни строги навременни мерки за бъдещето на нормалния, работлив и честен народ. Това ще ни писне съвсем скоро нещастници от съда, прокуратурата, полицията и кви ли не още клатикурски номенклатурски измишльотини ?!!!!!!!!!!!!!!

14

Анонимен

преди 8 години

Добро момче. На 18 години вече 4 осъждания за кражби и три досъдебни производства :))) Не ми се мисли на 30 какъв "трудов" стаж ще е навъртял.

13

Анонимен

преди 8 години

Този няма да се оправи. Директно на електрическия стол.

12

Анонимен

преди 8 години

До Хелзинецвърви нали знаш къде...

11

Демократ

преди 8 години

Мдаа, такова е тежкото наследство от 45 комунизъм когато младите бяха масово безработни и се занимаваха с бандитизъм още от 15 годишни.

10

Край

преди 8 години

НОВИ ВИДОВЕ НАКАЗАНИЯ СА НУЖНИ. Какъв затвор за 10г. за тоя ***. Такъв трябва да го вкараш в затвор за 6м. ефективно. *** камъни на кариера или в тухларната по 16часа на ден. Да го ремонтират малко старшините с тоягата и след 6 месеца имате образцов гражданин.Сега обаче ще се почне едно писане, протоколи, следствия, експерименти - все нещо няма да е доказано, все няма да му е ясно на съдията /нали неговото дете не е било там/. накрая нищо от този ще стане едно НИЩО.

9

Анонимен

преди 8 години

Кога ще го пуснат?Защото е млад, едва 18 годишен, има сравнително чисто съдебно минало, кой ги брои 4-те присъди и 3-те досъдебни, косвените щети са на обща стойност под минималната работна заплата, няма регистрирани други щети, ами който се плаши си е за негова сметка, и най-важното - избори идат!Най-вероятно ще се окаже, че и парите не са откраднати, а взети иновативно и творчески назаем пред децата, с ясната мисъл и съзнание, че някога ще ги върне.Дано съдът ме опровергае и изненада!

8

Анонимен

преди 8 години

Ех мамин хубавец. Сега вземете го пуснете защото видиш ли има някаква належаща причина да краде.Мамка му и съдебна система, мамка ви адвокатска, дано утре ограбят вашите синове и дъщери и да гледате как извършителите си тръгват ненаказани.Но знайте, всичко на този свят рано или късно се заплаща.