52

seira

преди 8 години

"ДРУГАРЮ" ПЛЕВНЕЛИЕВ,НАРОДА, СПОРЕД КОНСТИТУЦИЯТА НЕ ИЗБИРА "КОЙ ДА ГО УПРАВЛЯВА", А "ЧРЕЗ КОГО ДА УПРАВЛЯВА"!ВСИЧКИ П О М И Я Р И ОТ Т. НАР. "ПОЛИТИЧЕСКА КЛАСА", ПОСТОЯННО ТРЪБИТЕ ЗА "ДЕМОКРАЦИЯ", А НА ПРАКТИКА ПОДМЕНЯТЕ НЕЙНАТА СЪЩНОСТ!!!

51

койчо

преди 8 години

На референдума с едно голямо НЕ. Иначе с електронното гласуване ще се позволи още по голяма манипулация на вота!

50

Анонимен

преди 8 години

Стига прах в очите и *** изказвания. Лесно се харчи народна пара за глупав въпрос. Народа искаше въпросите: За мажоритарен вот ли сте и Да се намали ли парламента на половина.По-смешен държавен глава не сме имали, открито манипулиран от силните на деня с безброй гафове. Най-добре е да не се изказва въобще!

49

Анонимен

преди 8 години

гласувайте само местни избори, но не и на реферндума....

48

Анонимен

преди 8 години

Кой бе, този ли, който е част от Мафията? Зад него стои Иво Прокопиев, човекът дължащ над 300 милиона на държавата. Превню - човекът със зелените централи?

47

asd

преди 8 години

Много по-добре отговаря за делата си от повечето други политици - веднага, директно, без да увърта по 20 изречения, за да избяга от неудобните въпроси. Ама човек както си е послал... И да не забравяме - безкомромисно застана срещу мафията при избора на Пеевски за шеф на ДАНС.

46

Анонимен

преди 8 години

Защо президента не попита народа иска ли да е в НАТО и ЕС? И дали народа иска бежанци у нас ?Защото знае отрицателните отговори . Жалко за държавата ни , че има за държавен глава тази кукла на конци. И природата е безсилна да се бори с Роско. И като си помисля , че го избираха за мъж на годината не знам в каква даржава живеем? По същата логика мъж на годината можеше да бъде Митьо Черния, Косьо Самоковеца, братя Маргини и др.

45

Анонимен

преди 8 години

Точно този, който беше избран с уникални изборни манипулации да ми говори за морал и да показва загриженост за народа ми се вижда меко казано дебелокожо.

44

Анонимен

преди 8 години

Киршнер засегна пред ООН и темата за ролята на американските спекулативни хедж фондове за фалита на Аржентина. Киршнер определи действията на спекулантите спрямо Аржентина като почти финансов и икономически тероризъм и определи отказа преструктуриране на аржентинския дълг като опит да се извиват ръцете на Аржентина и да се върнем в старите времена, когато Аржентина молеше на колене за кредити, които получаваше с чудовищни лихви. Това няма да се случи отново!- жени а не ирландск пастирка!

43

истината

преди 8 години

Не знам защо но този Плевнелиев ми е супер антипатичен дори на снимка като го видя усмихнат до уши ме дразни много !!!!!

42

Анонимен

преди 8 години

Доколкото съм учил, историята ни е повече от 1300-годишна, или сайта или този несретник имат нужда от ограмотяване

41

Анонимен

преди 8 години

Еййййй, що прави Господ, де стои! Що не прибере при себе си този несретник!????

40

Анонимен

преди 8 години

БОЙКОТ НА РЕФЕРЕНДУМА НА ИДИОООТА ПЛЕВНЕЛИЕВ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

39

Анонимен

преди 8 години

Плевнелиев и нас никой не ни пита ,като те назначиха теб за прецедент!

38

Анонимен

преди 8 години

Защо няма РЕКЛАМА на предстоящият референдум? ОТГОВОР : Определени маси нямат интерес от информираността на народа по този въпрос. СЛЕДСТВИЕ: Властта ще се печели по познатия начин- с безплатен ток и вода за една част от ГРАЖДАНИТЕ на България(КОИТО ОСВЕН ПРАВА ИМАТ И ЗАДЪЛЖЕНИЯ) Извод: ХОРА ПОЛЗВАЙТЕ ГЛАВИТЕ СИ ПО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ!

37

23424

преди 8 години

тъпотиииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииииГЕРБ ще докарат национална катастрофа.мхм.

36

az

преди 8 години

SKAPANA GADNA ***

35

Стамат

преди 8 години

Абе я си...

34

какъв е смисълът?

преди 8 години

Какъв е смисълът от тези избори, като няма за кого да гласуваме?

33

Gudi

преди 8 години

Плевнелиев е най-добрият ни президент, а и е истински човек