156

Онази

преди 8 години

За съжаление не сме ги допуснали ние, а шепа *** с 5лв повече от всеки друг в джоба, мислещи се за голямата работа, но наслаждаващи се на тъпотията ни да им обръщаме внимание!

155

Трол

преди 8 години

И какво,като е истина???Ама 98% от мъжете ще излезнат с една от тези,а не с Ганка,която има 5килограма повече в талията,няма силикон и не се гримира,но пък ще е учила и грамотна и в процес на изграждане на кариера.Ама Ганка не е интересна,защото е умна.....а правете си изводите........мъже.

154

Стоян

преди 8 години

До niki аз затова не гледам Big Brother, или слушам Джорджано... писна ми да гледам умни и талантливи хора, или хора с висше образование да не могат да си намерят свястна работа, а тези некадърници да ги показват наляво-надясно, като че ли са достойни за пример...

153

Анонимен

преди 8 години

Не е нужно да си чел, за да знаеш столиците, с толкова пари да бяха пообиколили малко света, със сигурност щяха да ги знаят тогава.

152

niki

преди 8 години

Единствения начин да се пребориме с тези едноклетъчни е ДА НЕ ГЛЕДАМЕ.Спрем ли да гледаме,няма и да ги показват тези амеби.

151

Анонимен

преди 8 години

БРАВО !!! ПУБЛИКАЦИЯТА Е МНОГО ДБОРЕ НАПИСАНА. ДАНО ПОВЕЧЕ ДЕВОЙКИ ДА Я ПРОЧЕТАТ И ДА ПРЕОСМИСЛЯТ СЪЩЕСТВУВАНЕТО СИ.

150

Анонимен

преди 8 години

Много ме съмнява тяхната простота да е нагласена.Само *** би изложил себе си пред цяла България, правейки се на по -*** от колкото е,само психично болен човек би принизил себе си за хонорар, бил той и 20000 лв..Жалко, че няма техники зя нагъване на мозъци, защото техните са идеално гладки...Срам и резил е, че такива *** даже се имат за красиви...Не, драги ми плеймейтки -не само не сте красиви, но и сте уникално ***...

149

Вили

преди 8 години

Не ги гледайте. Даже не знам по кой канал са.

148

тъжно е

преди 8 години

но е самата истина.

147

АК-47

преди 8 години

Най-трагичното е, че в подобни формати се канят предимно слабообразовани същества, с вродена липса на нормално поведение и изказ. И какъв модел на поведение ми показвали? Та в България по медиите се толерира само простащтината. Тези момичета нямат ли огледала, да се видят на какво приличат, и на всичко отгоре имат в речника си най-много 50 думи. Тъпотата е до живот. Браво на автора, поздравления! Най-накрая да се напише истината за тези формати и участниците в тях.

146

Деси

преди 8 години

Добре, бе, хора, не е ли тъпота въобще да коментирате такива женички. Колкото повече ги коментирате, толкова по-добре за тях.

145

Цецо

преди 8 години

Отличен на автора !!!!Сбъркан народ сме,мамка му.....Идва ми да напусна тази страна,не заради дупките по пътищата,неуредената здравна система и изобщо всички икономически бариери тук,а заради този просташки манталитет и грозна морална картинка,които се насъдиха трайно тук,защото умните и интелигентни хора отдавна избягаха.....

144

Анонимен

преди 8 години

До Още един лудБраво на авторА....Пълен член приемат съществителните от мъжки род само когато са подлог в изречението

143

Анонимен

преди 8 години

До GadgetОтвори правописния речник на българския език и учудване ще установиш, че двете думи "ниСък" и "ниЗък" имат рзлични значения - първата се отнася до ръста на човек или предмет, а втората означава "долен, просташки, елементарен, първичен". И съвсем очевидно авторът на статията тенденциозно използва правилния правопис...Не на него му куца правописът, а на тебе - речникът....

142

Джукър

преди 8 години

Най-низките ни страсти :))

141

Gadget

преди 8 години

То и на авторът му куца правописа, та за ББ ли да се трогвам... много ниЗко е нивото вече...

140

Анонимен

преди 8 години

Поздравления за автора, наистина много добрър материал.А това предаване е отражение на част от обществото ни. И вместо да подражаваме на кухи *** е по/добре да направим всичко възможно децета ни да не заприличат на тях.

139

Анонимен

преди 8 години

Yjasno grozni i prosti. Nikakva hirurgicheska namesa ne moje da popravi tezi bezbroini greshki na Obshestvoto. Roditelite im oshte v parvite 7 godini ot jivota im sa gi obrekli da badat edni kuhi sashtestva, koito po cql den lejat i si opravqt kosata, vecher doide porednia tapkach i im dade nqkoi lev za pricheska i grim.

138

Българин

преди 8 години

Браво! Уникално добре написана статия,с прекрасен завършек. Нека се замислим!

137

Анонимен

преди 8 години

поздрав с navlecite- chaloga is not dettt.mp3 няма по подходяща песен за случая