58

Анонимен

преди 8 години

Участието на фрегатата ни "Дръзки" ни струва на държавния бюджет 3,5 милиона евро- 5 дни на вода. Дали сме толкова богата държава че да си позволим тези разходи?Ами боеприпасите които се изстрелват и те струват пари да не говорим за разходите на военните участие в мисии заплати храна. Тези пари можеха да отидат за коледно добавки към пенсии или за ремонт на болници или детски градини.

57

Анонимен

преди 8 години

Какво значи заплаха за сащ, извинете-за нато?Ето формула:"Всяка страна, която има нефт и газ, е заплаха за сащ, извинете, за нато".Това е като при хората- някои са по-красиви, други по-грозни, някои са по-образовани, други-не. Едните са по-богати, други-по-бедни.Вариациите са много.Заплаха в чист смисъл е, някой да нахлуе в дома ти и да иска да те ограби и да те убие.Кой иска това от сащ и нато?Не може да е виновен целият свят и да е заплаха на икономика на мошеничество и хартийки.

56

Чокундурски

преди 8 години

На к,ва заплаха можете да отвърнете ,една ислямска държава си разиграва коня под носа на НАТО толкова време и к,во да не би да я уплашихте ,Нато е куц кон ,може и да хвърли некой къч,ама за бегането ич го нема

55

ДА БЕ!

преди 8 години

"НАТО: Можем да отвърнем на всяка заплаха!"Блажени са вярващите.....

54

Анонимен

преди 8 години

За първи път в историята на САЩ пентагона беше оглавен от отявлен хомосексуалист ,след като държавния глава на САЩ Барак Хюсейн Обама назначи 47 годишния Ерик Фенинг за министър на отбраната на щатите. Информира Вашингтон Пост../ Те такива ли такива екземпляри ще водят война с непобедимата Руска Армия ,а хрантутници на Сорос ?!

53

СМЕРТЬ РОССИИ

преди 8 години

До свидетелПутин бил казал.Ей ще падна от смях.И Садам Хюсеин така казваше ама 7 милионната му армия въоръжена с руска техника беше сгазена от 200 000 рейнджъра за няколко седмици.Русия е едно голямо нищо!Русия ще умре както умря великия *** съюз.И Русия ще пукне като него де.Няма да има нужда да се води война срещу нея.

52

Анонимен

преди 8 години

Некви безпризорни *** драскат ли драскат тука за некви скапани рубли.....

51

Шоп

преди 8 години

До свидетелМного добре.Когато врагът се готви да умира, това е обнадеждаващо.

50

Потърпевш

преди 8 години

Да бе да, едни граници не можете да опазите.

49

друг

преди 8 години

Параноя ги гони завалиите, параноя от Русия.

48

Анонимен

преди 8 години

За невежите,NATO е съюз в които се съчетават голям брои държави, много ресурси и повече от половината БВП НА СВЕТА.и ТОВА САМО ПО СЕБЕ СИ ОЗНАЧАВА ЧЕ ВСЕКИ *** ТРЪГНАЛ СРЕЩУ НЕГО СЕ ОБРИЧА НА СИГУРЕН ПРОВАЛ!

47

333

преди 8 години

АКО ИНСЦЕНИРАТ НАПАДЕНИЕ ЗА ДА КРЪЖАТ НАД ЕВРОПА ТОВА ВЕЧЕ Е ПОДЛА ИГРА..ДА ХОДЯТ ДА ТРЕПЯТ СЪЗДАДЕНИТЕ ОТ ТЯХ *** ..А НЕ С УЧЕНИЯ ДА ЛЕТЯТ И ДА ПУЦАТ ГАРГИТЕ ПО ПОЛЯТА ТОВА ВСЕКИ ГО МОЖЕ.

46

без страх

преди 8 години

НАТО: Можем да отвърнем на всяка измислена от нас заплаха!

45

Анонимен

преди 8 години

Невероятно безумие , това представляват коментарите.Липса на култура , при това на елементарна култура .Липса на образованост , при това на елементарна образованост.Каква е целта.Да ни накарате да мразим България , да търсим начин да не сме българи , да бягаме от тази страна .Ще попитате защо.Ами защото простотията и простащината са най отвратителното насилие , което е в основата на всички видове насилие.Спрете ги тези извратеняци.

44

Анонимен

преди 8 години

Гаврата с кремъслкото недоносче, Владимир Късий е пълна! Истината е, че от всяка страна руската кочинаа е заобиколена и е натикана в ъгъла. Вийте ***, голяма наслада е за ухото жалките ви стонове :)

43

Анонимен

преди 8 години

България е член на НАТО. Само напомням.

42

е ли го

преди 8 години

,,НАТО: Можем да отвърнем на всяка заплаха!" ... видях ме в Ирак , Югославия , Либия , Египет , Украйна , Авганистан , Сирия , Панама - центрове на мир и стабилност по света за послените 20 години .

41

Анонимен

преди 8 години

България ще учавства с пехота , която ще я закара фрегатата " Дръзки" до Испания ! Тия пехотинци да бяха пазили българската граница !

40

Анонимен

преди 8 години

Само да не вземе да се изпотрепат ?А иначе надават вой, че руски самолети обхождат границата си , щото от другата страна са " Натовски територйй "?!

39

Анонимен

преди 8 години

Абе, една държава, когато се управлява от отявлени обратни психопати, това не води до нищо добро. Такава им е и армията и всичко, жалко за американския народ, които е така зомбиран с разни психогенератори, гмо и наркотици. САЩ ще се разпаднат отвътре, рано или късно американския народ ще прогледне и ще помете престъпната върхушка, която е окупирала не само финансовата система, но и цялата държава. Обратните, са същества с увредени мозъци, запомнете го.