9

Анонимен

преди 8 години

Хохо, ама той Тиквата наложи вето още преди седмици. Този сега само е изчел това , което са му написали на листчето. Както знаем той не може да каже и 2 изречения сам , а винаги чете от някакви листи

8

Анонимен

преди 8 години

Куклата на конци наречена президент наложи вето по нареждане на мутрата!Сега мутрата ще събере НЕГОВАТА парламентарна група, ще и се скара и ще се приеме НЕГОВИЯТ закон за НЕГОВАТА разузнавателна служба на НЕГОВАТА държава

7

Д. Димитров

преди 8 години

Г-н "Президент", Вие сте един слуга на всякакви други интереси но не и български. С какво Ви държат?Колко струва да се превърнеш в национален предател.....Вие сте една жалка карикатура!ДО КОГА?

6

Браво !

преди 8 години

Решението на президента е абсолютно ПРАВИЛНО !

5

Анонимен

преди 8 години

Щото боко нареди тъй на *** ...

4

???

преди 8 години

Тоя хахо прави каквото му заповяда тиквата.

3

Бай Радан-през баира

преди 8 години

Това се нарича закон за определен човек...Бах ви в реформаторите...

2

Иван

преди 8 години

Хайде, пак властта си играе на ваши и наши хора. Ветото на президента е наложено по политически, а не поради пропуски в закона. Къде е морала? Във всички случаи не е в ГЕРБ.

1

Анонимен

преди 8 години

Това е груба грешка !В България и БА най-много се "ценят " кадри ,дето не са си на мястото, но са наши момчета и момичета ! В армията -само военни, в болниците -само медици,в училищата -учители ит.н. Всякакви други изпълнения са си чисто п..но!