99

ognyanz

преди 8 години

Бат' ни Бойко пак е забравил да се избръсне.

98

Анонимен

преди 8 години

Какво излишно непремерено самочувствие,боже прости му той не знае на кой свят е

97

Анонимен

преди 8 години

Добре, че е този ръб за да има на какво да се смеем и измисляме вицове. В цялата мизерия в която ни натика няколко смешки с него понякога развеселяват.

96

Анонимен

преди 8 години

По големи лицемери от тия в Евросвърталището -НЯМА

95

Анонимен

преди 8 години

Че какво друго можем да покажем освен разкопки и Боко. Те си ни знаят, че сме последната дупка на кавала и мизерниците не само в европейския, но и в африканския свят. Други отзад няма. Затова ще си се радваме на Боко.

94

Анонимен

преди 8 години

Ало, ***! Защо блокирате плюсовете на някои от коментарите? Нали, това е българската демокрация? Съжалявам...

93

Анонимен

преди 8 години

България е най - бедната страна в ЕС, с огромни вътрешни проблеми и лошо управление. ЕС и САЩ вече нямат интерес към България, с едно изключение- да използват България като стратегическа територия. "Златното момче" Борисов им дава такава възможност. Затова- браво, Бойко!

92

Анонимен

преди 8 години

Абе другари комунисти каква е тази нечовешка злоба у вас . А забравих комуниста не е човек

91

Анонимен

преди 8 години

Абе този наш премиер сън не го лови. Нали беше в Турция вчера, кога се появи и в Европарламента? Това е да имаш магистали ! До вечерта може и в Катар да вечеря, а закуска с кафе да направи в Белия дом. Направо като ранобудна пчеличка е . Важното е , че се опитва и английски да говори , нищо че другите все не го разбират. Щом като и за американския посланник Бойко е предател , а не председател работата е ясна. Лавров го завря в ***""" и той, но наш Бойко си мисли , че дъжд вали.

90

a

преди 8 години

' Пеевски медии: Борисов, Доган и Пеевски са разследвани за пране на пари в Лихтенщайн! '

89

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 85Пич намали малко анфетамините моля те!Как така Боко ходи свободно сред хората?Това да си с цяля армия бодигардове свободно ходене ли е?Ти ли беше един от ***, които хвърляше камъни и бутилки от вино по Сидеров и искаш той да ти се покаже. Ако си мъж, а не """ излез очи в очи със Сидеров и го убеди в твоите едеи. Сидеров би спорил със всеки, който има собствено мнение. В България министри, политици, полицаи и прокурори са се продали на Америка и нямат свое мнение, както и ти

88

Анонимен

преди 8 години

Честно, потрисам се от този!

87

Анонимен

преди 8 години

Наистина трябва да се сложи в клетка и да го показват на масовата публика, какво става когато изберат такъв *** за премиер и резултатите от "управлението" му, допълнени с фотоси от мизерията която докара на България. Както и сметките му в Лихтенщайн и офшорките.

86

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 104Безпричинното русофобство се *** в американско гъзоблизство!

85

Анонимен

преди 8 години

Чудно ми е как тази грешка на Майката природа живее, диша, храни и контактува като добре знае омразата и отвръщението което изпитват нормално мислещите хора у нас. Колко дебелокож и нагъл трябва да си да ходиш по света и се опитваш да представяш България, а всъщност по интелект и познания, по продажност и корупция си на първо място, по политика зависим от САЩ и ЕС. Той е първичен е крайно себичен поради което се интересува за отношението към него и го знае добре. Но милиардите които краде от нас

84

Анонимен

преди 8 години

Браво на Премиера!Още един добър ден за България!А пиянките руски дребосъчета путин и медведев плачат от яд и мъка!

83

Анонимен

преди 8 години

Бойко е запознал "европейските величия" , че това злато е от времето на Винету и Ташунко Сапа. Бойко е казал ,че златото е българско , и е добито в Атласките планини. Бойко се е съгласил за няколко потупвания по рамото да го подари на Европарламента.Важното е да имаме европартньори. Да се готвят Рогозенското и Панагюрското златно съкровище. Жалко , че не може и Перперикон да им подари, защото и това е "Европейско" културно наследство.Защо не им харижем на Европейците нашата Веждичка ?

82

някой

преди 8 години

да си го вземат в Брюксел , да го сложат в клетка , да го показват като панаирджийска мечка и да му се радват

81

Анонимен

преди 8 години

Бойко е одобряван навсякъде, а Станишев и Орешарски никой не ги искаше. Дори и руснаците!А щом червените циврят в тази новина - това е музика за мен ;)

80

Анонимен

преди 8 години

Дедите ни се въртят в гробовете тоя ни върна турското робство без война сам си събу гащите и се надупи!Аз няма да гласувам за този ***!!!!!!!!