28

някой

преди 8 години

Уникална държава,няма що. Страм и позор.

27

Истината

преди 8 години

Ако бях на мястото на родителите на жертвите, щях да го кастрирам и пребия, поне да не създава поколения!Имаме уникално правосъдие!Къде си Бай Тошо...къде са смъртните присъди...

26

Анонимен

преди 8 години

Физиономия на безумец! Вижте му очите! Бе, какво правят психиатрите в България?Всеки, който се снабдява с кола, и преди да вземе книжка, ТРЯБВА ДА МИНАВА НАЙ-СТРИКТЕН И НЯКОЛКОЕТАПЕН, ПРЕЗ ПОНЕ ДВЕ СЕДМИЦИ, ПСИХИАТРИЧЕН ТЕСТ, С РАЗЛИЧНИ СИТУАЦИИ. Не знаят ли нашите психиатри една истина, дошла още от древността - ЧОВЕК СЕ ПОЗНАВА В ЕКСТРЕМНИ СИТУАЦИИ??? Или и психиатрите ни са толкова специалисти, колкото и 70 % от шофьорите дето фучат и ни псуват по пътищата. Е, КАК ЩЕ ГИ СТИГНЕМ АМЕРИКАНЦИТЕ?

25

Анонимен

преди 8 години

Тоя е на 28 години?! Прилича на 48.

24

Анонимен

преди 8 години

Само публично обесване !

23

Анонимен

преди 8 години

Как ли се чувстват родителите на убитите прекрасни деца, гледайки това същество на снимката. Законите защитават убийците и наказват жертвите - това е България!

22

ьь

преди 8 години

Проблема е, че всеки един скъпоплатен адвокат може да те измъкне от всякакви ***, и държавата е безсилна. Некомпетентни арести, некопетентно събиране на доказателстава и т.н... там е проблема, каквито и закони да има, винаги има вратични.. винаги.. жалко за децата.

21

Анонимен

преди 8 години

Адрес ми дайте на тоя, споделете на всички рокери и ултраси, те ще му дадат правосъдие !

20

ss

преди 8 години

мамин убавец

19

Анонимен

преди 8 години

абе в това днес недава дума да се издума срещу оня шорош и фондацийките му веднага трият

18

Анонимен

преди 8 години

що триеш като напиша *** - сигурно се разпознава някой

17

Анонимен

преди 8 години

алоукъде сте *** америкнски фондацийки дето защитавате животнитето такъв вой за куче коте или кона за убити деца нищоили от краварското посолство нямате подобни инструкцииза такива минимум пожизнен срок - но демократичното ни правосъдие винаги в услуга на мутрите и плащачите ц особенно след гербавата чистка

16

Анонимен

преди 8 години

Сига плюхте съда. И в този случай, както и в Пловдив, проблемът е в закона. Съдът просто го е спазил. Така и трябва. А всички вие дето плюете, ходете да гласувате без да си продавате гласовете и мислете кого избирате. Защото законите се приемат от Народното събрание, а не от съда. И протестирайте пак пред НС, когато не сте доволни от това какво пише в законите.

15

Йово

преди 8 години

Браво, нашия съд доказа че наистина е демократичен иначе ако беше по времето на гадния комунизъм за 2 месеца щяха да го осъдят на доживотна присъда, и тогава горкия човечец за такова дребно престъпление да лежи в затвора или в Белене. Горкия човек да го пускат, че колата му ще клеяса. ОХ горкичкият той.

14

Анонимен

преди 8 години

До искаме справедливост 22Защото е демиокрация .

13

до цацата

преди 8 години

пич, и аз ругаех като тебе..когато бях глупав и не разбирах..то си пише - изтекъл е 2 месечният ЗАКОНЕН СРОК за максимално задържане! Съдията, какъвто и да е, не може да направи нищо срещу закона. По-скоро питай къде са БЛЯЛИ прокурорите, следователите и милиционерите през тези 2 месеца, че не са внесли обвинение. Също наругай и онези тикви от Парламента, които приеха 20.000 лв. глоба за насилие над куче, и 300 лв глоба за убийство на дете. И за двата месеца максимално задържане!

12

Дарвин

преди 8 години

Гледам това съществона на снимката,спомням си прекрасните деца отишли си без време и крещя от ярост и безсилие!

11

ККК

преди 8 години

Аха ... добре ! Сидеров съдете яко че е голям престъпник !

10

Анонимен

преди 8 години

Като е на свобода сега родителите на децата да отидат да си поговорят с него! И да си носят сопи, че е хлъзгаво, да се подпират да не паднат...

9

I'm

преди 8 години

Айде спрете да назначавате ПРОСТИ МИЛИЦИОНЕРИ в това МВР бе!!! Може ли два месеца да не могат да направят едно нормално обвинение за ОЧЕВИДНО престъпление, та на финала чак времето не им стигна и ще го пуснат под домашен арест!!! На края ще направят обвинителен акт и съда ще го върне, защото пак някой *** МИЛИЦИОНЕР щее допуснал куп грешки и в него и обвинението ще е несъстоятелно! Наистина в МВР НАРОЧНО се назначават ***!!! И това не може да е случайно!!!