39

до 681 и някои други

преди 8 години

Заради такива като вас , Балканите никога не са били единни. Винаги съм очаквал създаването на съюз между всички балкански държави. Ако един ден това стане , така наречените Велики сили не биха могли да правят политически експерименти на Балканите.

38

Идеалист

преди 8 години

Турците просто се пазарят за пари от тъпата Европа! Западна Европа си заслужава положението на разпадаща се общност. Това което са грабили векове от другите народи ще им се вземе от ограбените. Господ забавя но не забравя! Българите не са ограбвали никого, само са ограбвани и най много през последните 25 години. Тази вечер ходих по предизборна агитация по делата и съм потресен от мизерията и безпътието на нацията. Запада ни взема младите хора с наше съгласие!

37

Само така Б.Б.!!!

преди 8 години

ТУРЦИЯ , ТРЯБВА ДА ВЛЕЗЕ В ЕС!!!САМО ТАКА ЕВРОПА ,МОЖЕ ДА БЪДЕ СИГУРНА ЗА ЮЖНИТЕ СИ ГРАНИЦИ!!!!!

36

УРА!

преди 8 години

СОФИЯ И ИСТАМБУЛ---ВИНАГИ ЗАЕДНО В ЖИВОТА!!САМО ГЕРБ!!!!БЪЛГАРИ И ТУРЦИ ---ВИНАГИ СА БИЛИ КРЪВНО СВЪРЗАНИ ОТ ВЕКОВЕ!/..1/5 от българите са мюсулмани и етнически турци/ТОВА Е РЕАЛНОСТТА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

35

Анонимен

преди 8 години

SRAM ZA BALGARSKIAT NAROD--DA POZDRAVIAVASH TURCIN,OT KOGOTO TURZITE SE SRAMUVAT.

34

СОЛУНСКИ

преди 8 години

Браво на Боико Борисов за изказаната съпричастност към жертвите на атентата в Истамбул и за желанието да развиваме добросъседски отношения с Р. Турция. Ние сме народи с обща история и кои каквото ще да говори имаме много повече общи неща в настоящето и бъдещето и миналото не бива да ни разделя .Русофилите и техните московски покровители в желанието си да турят ръка на Цариград се опитвмат да ни противопоставят за своите интереси

33

Анонимен

преди 8 години

Чичковите червенотиквеновчета

32

Иво

преди 8 години

Бойко,кажи им на тези бастуни там че първо трябва да нахраним бедния пенсионер със 180лв пенсия и бедния работник със заплата 200 евра и тогава ще нахраним бежанците!

31

Анонимен

преди 8 години

Брао Тиквун Ефенди

30

Ihu

преди 8 години

Evalla na turskia coifeur!:-)

29

Анонимен

преди 8 години

"Според Давутоглу, Турция и България са най-високоинтегрираните две съседни държави в социален и икономически аспект"Даже за 5 века е имало пълна интеграция!

28

Анонимен

преди 8 години

"... има 2 млн. сирийци. Само в последните месеци са се родили 66 хил. бебета на бежанци..."V BG sme 7iliona , a bebetata ni sa po-malko ot 50 000 ....

27

Ми Кавальо

преди 8 години

Пазели от бежанци, тинтири-миньори. Турците си плетат кошницата и ползват всеки повод да налагат интересите си и да извиват ръце, на кого ги разправя този Давутоглу?Тези да ги разправя на старата ми шапка. Никой разумен човек не вярва в искреността на дюнерджиите от анадола. В дебелите книги по-умни от мен са го казали:"По делата ще ги познаете.", а не по думите...

26

Анонимен

преди 8 години

Боко харам,от село Банкя благодари, че (не) пуснали мигрантите към нас

25

Анонимен

преди 8 години

Боко харам,от село Баня благодари, че (не) пуснали мигрантите към нас

24

Поет

преди 8 години

Борисов бежанци и още нещо,не спря глупости да плещи!!!

23

чичо Гошо

преди 8 години

Едно време имаше такъв виц.Бай Тошо,жена му и малката Людмила били на гости у Брежнев.По едно време Брежнев пръднал.Малката Людмила казала на майка си -Чичко Брежнев пръдна!А майка и казала-тихо да не чуе баща ти,че ще се ***! Така е и с нашите политици!

22

муму

преди 8 години

До бг турчинестествено, че няма лошо, напротив, трябва да се поддържат добросъседски взаимоотношения. проблемите са два - неоосманистките мераци на Ердоган и Даво.. и свещената семплост и зависимост от криминално минало на ББ. и ако първото е нещо, което едва ли ще излезе извън сферата на утопичните идеи на кръга около Ердоган, второто е съвсем реална заплаха за националната сигурност на България, най-малко заради Турция..

21

Професор

преди 8 години

Турция е пред гражданска война. Ако след изборите там кюрдите се настанят в парламента турците ще почнат да ги трепят и тогава освен сирийци на границата ни ще довтасат няколко милиона кюрди. Ако ги приемем ще гласуват за ДПС и Местан ще бъде юинистър председател а Бойко коалиционен партньор с 20 депутата. Бсп изобщо няма да прескочат бариерата но България ще стане 20 милиона като Румъния.

20

...

преди 8 години

Който гласува за мутрата пожарникар е долна ***.И преди да кажете,че съм червен ***,който гласува за бпс,дпс,сидера,пръмова и костовата трупа също е долна ***!