11

Жалко за София

преди 8 години

Напоследък всичките ремонти в София са бутафория, ремонтира се на ниво еднодневка, пък после ще го оправяме, а ако може цял живот да си храним фирмите с ремонтиране на ремонтираното. Предпочитам да се оправят по 2 неща на година, но качественото, отколкото по 20, така че след ремонта, да се нуждаят от спешен ремонт. Общо взето милиони хвърлени на вятъра в цяла София! А какви недоразумения и зулуми се вършат около НДК в момента, просто нямам думи.

10

eмо

преди 8 години

България - сраната не хейтърите, не виждам нищо лошо в проекта за реставрация...

9

Анонимен

преди 8 години

Не се подигравайте на журналиста - на него работата му е да информира. Има доста хора, които разбират от римски градежи, да не говорим че Археологически музей е на пет метра оттам, на те си мълчат. Смешно и грозно е. Чалга е, не разбирате ли? Направо да го извикат онзи от Равадиново със замъка да го дострои.

8

Анонимен

преди 8 години

Онзи ден минах оттам и се учудих на градежите от речни камъни покрити обилно с хоросан. Приличат на селска чешма. Никой не е градил така в римско време. Може би искат по примера на Созопол да впечетляват туристите с цели кули, порти, арки и крепостни стени, пък че не били истински, а дедо Божо ги е построил нема значение.

7

юбералес

преди 8 години

''Нещата не изглеждали старинни, а били бутафория''. А бе глупендри, точно в това е идеята. Да се покаже, кое е старина и кое бутафория. Не може и не трябва бутафорната част да изглежда старинно, защото това е заблуда. Навсякъде по света бутафорията се отделя с линия от старината и просто подсказва как би изглеждала постройката.

6

Анонимен

преди 8 години

до хаха 2 как да ги плюеш повината е от камани другата полвина от тухли. да го направат с камани добре ама тея реплики на афрентични римски тухли кой ги изкара от г*за си. дане говорим колко пари ще усвои герб от проекта.

5

Анонимен

преди 8 години

цялата ни държава е бутафория

4

Torro

преди 8 години

Като знаем какви са магистралите, със сигурност можем да дадем на ларгото 2-3 години и само ще придобие онзи стар патинясал вид.

3

Бранник

преди 8 години

Аман от специалисти. Как така нищо не е автентично. Колкото и не автентично, толкова е автентично. Няма никакво доказателство за едното и другото. Моят приятел и кумец Георги Китов казваше, че в Гърция почти няма автентичен паметник. Нарочен някакъв камък, че е вдиган от Ахил и туристите вярват.

2

хаха

преди 8 години

Близо д о Цвингера в Дрезден има една много красива църква. Половината камъни са светли половината тъмни... Била е разрушена до основи по време на Войната. Но германците са намерили всеки камък къд емуе мястото и са допълнили с новите където са липсвали (светлите камъни). КПървоначално ти става хаотично цветово но после когато вникнеш в това как са я възстановили виждаш какъв труд е бил и колко е красиво... Само ние сме царе да си оплюваме всичко :)

1

Анонимен

преди 8 години

То при Боко магистралите са бутафория та вие за едното ларго ми умувате.