279

Дани

преди 8 години

Ми то не само е за срам, а и за съд

278

до siera

преди 8 години

до 429Такива като теб сме ги виждали още при дружинката "Чавдар" !КОИ сте пък "ВИЕ" които не признавате никого освен матушката ви сибирска ?!?

277

Анонимен

преди 8 години

Боли ме тръбата за Лавров и особенно за русия и сибир...пфф..

276

Георги Шопов

преди 8 години

Говоренето на глупости е патент на българските политици " явно слънчасват"-деиствията също затова българите стават все по бедни.Колкото до спирането на руските самолети ги съветвам да преледат матеряла за Американския флагманДоналд Кук.Ако имат мозък все още ще мъкнат като Америккаканците -на руските самолети можем да прогивопоставим глупоста инаглоста на политицитени за сметка набългарите.

275

Баба Меца

преди 8 години

Драги дами и господа, някой от вас гледал ли е интервюто на Лавров? Е, ако не сте, гледайте го! Човекът казва доста верни неща и никъде не дава съвети на нашичкия. Просто цитира по памет, сред доста примери за разговори в ООН, които е водил с външни министри от бившия източен блок. Споменава нашия човек като пример за зависимостта на много от тези държави от САЩ, и го казва по-скоро като лично мнение, отколкото като дипломат. И без друго отношенията ни с Русия са вече в канала...

274

На Буров чичата

преди 8 години

До t-rexАми ти си дай *** на Обама,имаш това право...

273

Анонимен

преди 8 години

на кого му пука какво мисли мумията лавров.

272

Анонимен

преди 8 години

И аз се срамувам,от стрелящи по граждански самолети ,ама пита ли ме някой?Тябва ли поименен списък на срамуващи те се от цял свят!И се чудех, откъде Воленча се е научил да е толкова нагъл?

271

Анонимен

преди 8 години

Русофобите са много прости и ограничени.

270

t-rex

преди 8 години

Само на мен ли ми писна надменните руснаци да се изказват все едно България им е бащиния?!Само на мен ли ми писна някакви родни "патриоти" неуморно да си дават *** за любимата им Русия и да плюят всичко българско щом не е сторено по желание и във възхвала на Матушка Русь?!

269

Анонимен

преди 8 години

До лавро лавро...За да ни продават газ като на швабите, първо нашите продажни политици трябва да знаят как да оплетат кошницата.

268

seira

преди 8 години

До от ЮАР 413: "...ние сме европейска държава..."КОИ СТЕ ТИЯ "НИЕ"?АКО "ВИЕ" СЕ ИДЕНТИФИЦИРАТЕ С БЪЛГАРИЯ - ДЪЛБОКО СТЕ СГРЕШИЛИ!!СЕГАШНИЯТ "УЖ ПАРЛАМЕНТ" НЕ Е ЛЕГИТИМЕН. ТОЙ НЕ ПРЕДСТАВЛЯВА БОЛШИНСТВОТО ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!"УЖ ПРАВИТЕЛСТВОТО" ПЪК, ИЗБРАНО ОТ "ПАРЛАМЕНТАРНА КОАЛИЦИЯ" -- ПРЕДСТАВЛЯВА ОЩЕ ПО-МАЛКО ГЛАСОПОДАВАТЕЛИ...ТАКА, ЧЕ "НИЕ" СИ БЪДЕТЕ "ВИЕ", НО НЕ СЕ ОПИТВАЙТЕ ДА СЕ ПРЕДСТАВЯТЕ КАТО И ДА ГОВОРИТЕ ВМЕСТО "НАС" - МНОЗИНСТВОТО ОТ ИМАЩИТЕ ПРАВО НА ГЛАС!!!

267

таню ванюв

преди 8 години

Чак сега се разбират думите на Славейков-не сме народ а ***.Спечели с лъжата за санирането,а после вместо това провали страната и плю на нашия имидж пред света-винаги верни роби на моментния господар,колониална администрация,същите сега преди викаха кпсс-бкп,номенклатурни фурн.лопати.Кой охраняваше Правешката Тиква-винаги верни на Партията?

266

Българин

преди 8 години

До АнонименА ти си върви в Сащ. Покланай им се, служи им, подмазвай им се и т.н.

265

обичам руския народ

преди 8 години

но НЕ И НАГЛИ ДИКТАТОРИ КАТО ПУТИН И ЛАВРОВ.

264

Анонимен

преди 8 години

Направо сте жалки, и от двете страни, едните си бранят *** и тръпнат в очакване краварите да ги направят богати, другите може би толкова мразят първите и краварите, че за това боготворят руснаците.Истината за това изказване на човека е съвсем проста, ТОЙ Е ПРАВ, да управляваш България би следвало да означава да защитаваш БЪЛГАРСКИТЕ интереси, дори и в определени случай да има недоволни американци или руснаци.И ако някой сега ми каже, че от Русия нищо не ни трябва е *** или продажник.

263

анонимен

преди 8 години

Срамувам се от тоя мин.председател.Срамувам се от сегашната управляваща клика!

262

Анонимен

преди 8 години

Бившият посланик на САЩ у нас г-н Баерли беше написал в доклад до шефовете си в САЩ доста за г-н премиера български. Представям си ако и от руският посланик излезе подобен доклад българина дали ще се стресне, ако изобщо чете. Или май му харесва да гледа резане на ленти.

261

Анонимен

преди 8 години

лавров, теб не те ли е срам от цената, на която получаваме всичко от Русия?Всъщност почти всичко, защото рублофилите са безплатни.

260

Анонимен

преди 8 години

До Българинми върви си в Русия бе умнико, стига си спамил тук.