17

полис.

преди 8 години

До АнонименБраво г-н експерт-криминалист, може и на 2,3 обесвания и изнасилвания или пък ще се видите на някой оглед като ограбят жилището или колата му - все интересни дейности с които те награждават със заплата на среднист и 3 та категория - пък и той труп не може да те набие нито в делник, нито през уикенда.

16

Кр. Иванов

преди 8 години

Да закрием МВР! Нищо не работят, а вземат заплати. Само, че казано е: "Който не храни своя армия, храни чужда." Справка- охрана на въздушното пространство. Молим се на други. Не хранете "лошата" полиция, закривайте я. Справка -Частната охрана на мача на юношите Левски - ЦСКА. Май това искате. Може да не е най-добрата полиция, но с такива политици - толкова.

15

Анонимен

преди 8 години

Голямо безумие е , че хора по ЗДСл, без проучване ще имат достъп до активните оперативни дела, до работните дела на негласния апарат,до хората под прикритие и МПД на МВР. Не е далеч деня, когато с имоти на МВР ще постъпят, както с тези на МО. Армия нямаме, авиация - също, сега е ред на вътрешното м-во.

14

Анонимен

преди 8 години

На който му е тежка службата - да си намери по-лека! Компенсация, уважаеми фуражконосещи ***,е това че не плащате осигуровки. Компенсация са и 45те дена отпуска - платена. Като работите - каква работа вършите? Да са спряли кражбите? Да е намаляла употребата на дрога? Да са намалели наглите шофьори? - напротив - увеличават се...

13

тт

преди 8 години

Горанов ...шебек си...ти си поредното градско чедо , което няма връзка със земята...аз работя в системата на мвр и действително има неща които не са както трябва и трябва да се променят..вместо обаче да се вникне в нещата и да се видят очевидните неща които не искам тук да споделям се правят промени които наистина са вредни...това не са реформи а опит да се разруши мвр.

12

Анонимен

преди 8 години

Ако това стане до 1-2 месеца, трябва или м-р Горьо или г-жа м-рката да си правят отчетите сами и да си администрират системите и техниката!

11

Анонимен

преди 8 години

Защо един чиновник,макар и на служба в МВР, трябва да е 1-ва категория? Или има опасност да се наранят от химикалките или изкълчат пръстите от работа с компютъра? Разбира се ,че синдикатите ще ги защитават,защото всички,които са на ръководни длъжности в синдиката,са чиновници и защитават сами себе си!

10

Анонимен

преди 8 години

Аз съм да им вдигнат тройно заплатите! Ама - и да си ги заслужат! Не някакви търбуси които не могат да минат и 5 метра бегом да се чудят как да ми изврънкат 5 лева. И като видят мутра да отпрашат с двеста в обратна посока - вместо да го арестуват.

9

спешна помощ

преди 8 години

А ние , какво да кажем ? Вие сте 1категория , а ние 3та , това справедливо ли е ?Всички отговаряме на телефон 112 .......... но, категорията различна !?Прав е Горанов , който работи на бюро , трябва да бъде 3та категория !!!Ние , ходим на катастрофи и други инциденти , а за нас няма привилегии!!!???

8

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 8Не са 27 000 бе пич. Униформените са около 16-17 000.

7

edin

преди 8 години

4,ти в моргата ли работиш?Смешни са ти доводите

6

edin

преди 8 години

Компенсации се дават на работещи хора!!!!!!А Вие сте *** на престьпниците!!!!!Свестните при вас ги мислят за луди!!!!!

5

Анонимен

преди 8 години

До ЯсноЗа стартова заплата от 750 лева ти какво очакваш, дипломирани юристи ли? Разберете едно, колкото повече плащаш, такова по-голямо качество получаваш. МВР е огромна структура, полицаите са 27 000 от целия състав стига с тези простотии, че имаме най-много полицаи и същите масово напускат, но това ще го усетите съвсем скоро.

4

Анонимен

преди 8 години

До чичо от селоПроблема е че няма и да има полицай на село и да ви пазят от джигитите докато един полицай взима заплата колкото продавачка в МОЛА!!! и ако се запознаеш със колко простотии са натоварени полицаите независимо дали са на улицата или не и в какви условия на труд работят и как сами си купуват и обувките и атрибутите и дори минималните хигиенни условия нямат( това тоалетна хартия, ***... та дори и здрави кранчета да се измие човек) тогава ще преосмислиш гледната си точка.

3

Анонимен

преди 8 години

Горанофф, горанофф, требе некой ден да те взема с мен на аутопсия, да режеш ти ноктите на трупа, ти да му взимаш обтривки, отпечатъци чупейки пръстите и да снимаш целия процес и след това ще те питам за превилегии, компенсации и незнам си още.....

2

чичо от село

преди 8 години

я стига сме им плащали на ченгетата дето и без друго нищо не правят, няма ги никакви да ни пазят по селата от кражби и мародерствар няма ги по улиците да спрат джигитите да ни убиват, стига с тия соц.привилегии по 20 заплати и т.н.Който иска много пари да дойде тук на село да гледа ***,овце,да сее и копае и да види как се изкарват парите...

1

Анонимен

преди 8 години

Брей, то голям зор!Бай Иван в мината има право да стачкува, за това няма компенсация за него!