8

Анонимен

преди 8 години

В България се случва нещо ужасно. Народът не само е тотално опростачен и зомбиран. Българинът е обхванат от някакъв ирационален самоубийствен синдром и нищо не може да го спре. Качи ли се зад волана, газ до дупка и лудо себедоказване, че си по-могъщ от смъртта и не ти пука за живота.

7

...

преди 8 години

До миленС таксито казваш че е скъпо. Напротив. Колко плащаш повече? 5 лв? Значи не е скъпо, добре милиш. По скъпо плащаш затакси, ама ако си с колата, хванат те или направиш беля - акта е много повече от 5 лв. а не дай боже да катастрофираш... колата ти 5 лв. ли струва? Повярвай ми, не е скъпо 5-10 лв.

6

Анонимен

преди 8 години

Да пиеш когато знаеш, че ще караш кола, е признак на дебилизъм. И драги, количеството няма никакво значение. Самият факт, че подобни мисли ти минават през кухата кратуна, говори достатъчно за това какво представляваш.

5

Анонимен

преди 8 години

Толкова ли е трудно да планирате как да се натряскате бе хора! Оставете си колата или вземете трезвеник, който да ви вози. Какъв метаболизъм какъв манталитет - просто не шофирайте след употреба на алкохол. Не си купувайте книжки! Не давайте подкупи, когато сте направили нарушения, а си вземете поука и си платете грлобите.Не карайте като бесни и пазете пешеходците! Толкова ли е трудно да бъдете хора и да пазите живота?!

4

Анонимен

преди 8 години

Номер 1 - подкрепям, точно от простотията си страдаме.

3

Анонимен

преди 8 години

E 50 ml алкохол или 1 бира са допустими, стига да не се изпият на гладно. Да не се вманиачаваме чак толкова!!

2

...

преди 8 години

Точно това е проблема. Прав е 1-вия коментирал. Колкото и да ни се иска , не може всичко да се сложи в рамки. Винаги ще има леко пиййнали или повече пийнали зад волана. Това НИКЪДЕ и НИКОГА няма да бъде изкоренено. Всичко обаче идва от манталитета! Някой от 1 бира започва да избива комплекси ,друг на бутилка твърдо може да кара лекичко просто да се прибере. Не казвам ,че е правилно второто ,но това е манталитет. Въпроса е дали искаш да се правиш на някакъв и дали мислиш с главата си!

1

Анонимен

преди 8 години

Когато се пие реакциите се забяват. Но проблема е в манталитета ни. Примата като пие и излита. Простотия си казва думата. Познавам хора които и да пият карат по-добре от трезвени смотоняци. Или такива които са неграмотни и са си купили книжките. Интелекта господа-другари и чувството за отговорност. Самоконтрола.