23

Анонимен

преди 8 години

А пък аз тук от три седмици се опитвам да се свържа с българското консулство в Мюнхен и по 20 пъти звъня всеки ден ама никой не е*ава . И телефонния им секретар на немски и информацията и тя.

22

Анонимен

преди 8 години

malko sa....ot anglichanin i amerikanec i evrein faida niama nikakva....ne mi ejal za nego.

21

ЕС

преди 8 години

А Европа приема талибани да ги храни,облича и джамии да им строи!

20

Буахаха

преди 8 години

350 камшика МОЖЕЛО да го убият , ако са добре приложени и мнооооооого по-малко ще убият здрав човек ,камоли 74-годишен , и ако не вярвате ,дайте на жена ви да ви изплющи с колана на панталона и пак ще си приказваме

19

Веселяка

преди 8 години

Защо вашата държава и САЩ не ги обявят за диктаторска държава? Защото имат интерес, а светската държава Сирия е неудобна. Тогава трябва на ударят по сто тояги на Камерън и Обама, а след това ще ги показваме като реклама.

18

hhh

преди 8 години

Нека бъдем толерантни. Нека приемаме все повече и повече бежанци. Нека и тука да стане така, да се обезглавяват и бичуват хора, заради порядки от 10 век. Нека все повече мюсюлмани от спонсорирани от Ротшилдовите кривоносковци да идват в Европа. АЙДЕ СТИГА БЕ ХОРА. До кога ще спим и ще дремем пред компютрите, докато живота ни върви на зле, режисиран от нация имаща се за по-велика от другите. Избрания народ на евреите, който пълни Европа и България с умствено изостанали "***".

17

Анонимен

преди 8 години

ех да не беше тоя петрол,още щяхте да се гушкате с камилите...

16

Анонимен

преди 8 години

Още 10-тина години ни трябват да станат ел. автомобилите по-масови и с по-достъпни цени и да се доизгради инфраструктура. И след още 5 тази измислена държава ще печели пари само от акции на западни фирми. Но понеже не могат да играят играта на акции мръсно, заради тяхната религия, ще има да ядат яко шамари от големите спекуланти. Да видим какво ще правят тогава.

15

Стамат

преди 8 години

Само 350?! :-ОМалко е!

14

Мюслюм

преди 8 години

С.арабия иран афганистан не са мюслюмански страни а дяволски саудитския крал е баща на тероризма

13

ЕВАЛА

преди 8 години

жената траа вкъши и да се клати кагат искама не по цел ден да си дири газа в мола и да иска айфона секс веднъж в година ай ше и е ба маиката

12

Анонимен

преди 8 години

Ционоуахабизма са двете лица на една и съща монета(да не се бърка с издадената монета в Германия ознаменуваща договора Хаавара между ционистите и нацистите за крайното решение-изселване на евреите в Палестина)"Израел"по пътя за въвеждане на талмуда като закона на държавата-haaretz/opinion/1.679782

11

...

преди 8 години

..."Удари с камшици, забрана на жената да излиза от тях без разрешение тия *** са още в 5-ти век...Не"***"а става дума за С.Арабия.Сирийската армия в по-голямата си част от мюсулмани,води война на първа линия за спасение на човешката цивилизация,а съпругата на лидера им,когото сирийците избраха си вее косиците.

10

Анонимен

преди 8 години

С.Арабия междувпрочем е също в ционисткия план Йинон,но...всеки по-реда си

9

Анонимен

преди 8 години

Удари с камшици, забрана на жената да излиза от тях без разрешение тия *** са още в 5-ти век бе

8

Анонимен

преди 8 години

Това по-важно ли е от системното публично обезглавяване на хора и осъденото на разпъване на кръст момче,което е участвало на 17г.на протест?Ама нали С.Арабия е в челните редици на борбата за "демокрация"в Сирия заедно с истинската причина за Сирийската трагедия-ционисткия планВелик"Израел",които се правят,че стоели настрана,нямали нищо общо със събитията там.Но молбата може да я уважат,гарван гарвану око не вади.

7

анонимен

преди 8 години

англичаните винаги са подкрепяли саудитска арабия заради петроласега ще пожертват един стар и болен

6

а

преди 8 години

Толерантността ще ни закопае

5

Анонимен

преди 8 години

Днес в СА, утре и в Европа. Спирайте пиячкката и купувайте бурки на жените си докато е време. Да не стане после "плавен шок"

4

Анонимен

преди 8 години

викате,да сме ач кйупеци но демократични.