31

до Ахилчо и Тракийчо

преди 8 години

момченца, (ако не сте еди и същи ***) пийте си хапченцата редовно и няма да живеете в измислени светове

30

Анонимен

преди 8 години

Страсбург!Да се обърнат към тамошната институция.Как е възможно двама виновници да се разминат дори с условната присъда?!За онзи, който притежава "мощен спортен автомобил" глобата от 5 000 лева е смешна! Все едно някой нашенец да направи подобна беля и да го глобят с 50 лева!И законотворческата, и изпълнителната, и съдебната ни власт трябва да се реформират, за да не се стига до саморазправи.

29

Анонимен

преди 8 години

В една страна където парите решават всеки един проблем е така.

28

АХИЛ АЛЕКСИДИС

преди 8 години

ЕИ ТРАКИЕЦ...ЕЛА ДА ТИ ПОКАЖА ТРАКИТЕ КЪДЕ ПИЯТ ГРЪЦКО МЛЯКО.ТРАКИТЕ СА БИЛИ ЧАСТ ОТ ГРЪЦКАТА НАЦИЯ.ВИЗАНТИЯ Е ЖИВА ! ТУКА Е НАШО ВСИЧКО.

27

!!

преди 8 години

В нормалните държави, Журналистите щяха да побъркат съдиите взели това решение.Тука даже имената им не казват - срам!!!!

26

Анонимен

преди 8 години

В затвора и стотици хиляди лева глоба! Аман от беззаконие в тази ***. На запад пази боже да удариш човек на пътя, тогава застрахователя плаща хиляди до милиони, в зависимост от телесните щети. Съответно идва отнемане на книжката от месеци, години, до живот и затвор в зависимост от щетите. Това е абсолютно непонятно в тази боклукчийска клоака, наречена България. В БЪлгария ще започнем да се саморазправяме вече. Всеки престъпник трябва да бъде пребиван на улициата, защото няма справедливост!

25

До Всезнайко

преди 8 години

Защото е пострадал някой, който с нищо не е виновен, че едни пишлемета с претенции са излезли да джиткат.Защото за да се възстанови напълно (ако) ще й струва много във всяко едно отношение и без никакви гаранции за това.Защото едно момиче е жертва на обстоятелствата без никаква вина. Близките й ще направят всичко възможно и необходимо, а това означава наливане на много пари за лечение, и поне от позиция на елементарната справедливост, би трябвало в решението на съда това да е постановено.

24

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 27Ама трябва ли и да му се извиняваме?Нека първо той.

23

Анонимен

преди 8 години

айде да го бийнеме и да му се изиниме после

22

1

преди 8 години

"Извинявай" едва ли ще промени размера на щетите и здравословните проблеми на девойката! Санкции трябва за всеки, независимо от националност и статус в обществото!

21

Анонимен

преди 8 години

Тези съдии що за хора са бе... в какви семейства са расли тези изверги без грам човещина?

20

СЛЕДНОТО НАКАЗАНИЕ:

преди 8 години

Гъркът така и така няма да бъде съден и няма да му бъде вписано дори и един минус в досието, защото е джиткал с Нисан GT, ами нека полицаите да му направят по една ч?кия, пък току-виж взело че му станало гадно...

19

Анонимен

преди 8 години

НЕЩАСТНИЦИ

18

Анонимен

преди 8 години

Съдийката сигурно е вече с нова и скъпа кола но на името на некоя роднина. В Тикволандия е прав този който има кинти. Имаш, плащаш на съдиите *** и си ОК. Нямаш, гризваш дръвцето. Защо му е правосъдие на Рапонкьо. Нали утре е първи на дръвника за безобразното и нагло управление с което ограби хората които се излъгаха и му повярваха. България се срива по всички показатели. Само един не, корупцията и утеждането на верните на партията.

17

онбашията

преди 8 години

До Анонимен 16гений, точно от подражание на европейските държави присъдите са смешни. колко дадоха на брайвик бе?

16

Всезнайко

преди 8 години

Е защо да се извинява. И двамата шофьори са виновни.

15

Анонимен

преди 8 години

Иплачете се на путин вижте се колко струвате ФАКТ

14

Анонимен

преди 8 години

Ако подобен инцидент се случи в истинска европейска държава, то виновният не само че щеше да плати стотици хиляди евро като обещетение на детето, но щеше да полежи поне година-две в затвора.

13

Анонимен

преди 8 години

Гърка си е напазарувал български съдии 2-*** на цената на една джанта... май това е станало. И пак ще дойде, като е видял че за 5к. може да си гази, който си пожелае.

12

Анонимен

преди 8 години

Просто татенцето е дало някой лев на съдийката оная се е подмокрила от кеф и е пуснала отрочето.То е ясно като бял ден.Без да бъда циничен мога да кажа че родителите и онова момиче би трябвало да са щастливи защото оня талибан не се е сетил да я съди,че го е нападнала и му е счупила колата.Със сигурност щеше да ги осъди минимум няколко десетки хиляди лева за различни видове щети.