10

П.Петров

преди 8 години

Тази история смърди отвсякъде !Пистолетите имат предпазители, усилието за натискане на спусъка е твърде голямо за 2-годишно дете, ако не е револвер трябва да се вкара патрон в цевта, откатът при изстрела би избил пистолета от ръцете на детето, а на 2-годишно вероятно би му счупило и някой друг пръст. Пистолетът се слага на удобно за изваждане място, не в задния джоб на седалката.

9

биров

преди 8 години

после баба му ще се хвали пред всички какав велик американец ще стане малкия стрелец

8

Анонимен

преди 8 години

Тринтири-минтири. Осем годишния ми племенник не може да щракне с пистолета ми освен ако не взведа предварително ***. Да го зареди пък - абсурд.Къде ти това бебе да гръмне само с револвер ...

7

Анонимен

преди 8 години

А нормално ли е малко дете да има достъп до оръжие? За тази цел има каси! Абсолютно безотговорно поведение на родителите!

6

бай Петко

преди 8 години

Даже успял да махне предпазителя, да сложи патрон, да зареди и...бум. Тия хептен ни взеха за канарчета !!!

5

Аз

преди 8 години

До АнонименЕ защо се чудите как е натиснало спусъка? Аз знам че спусъка е тежък, но нали се сещате че това детенце може да е на 2 години и да е 45 кила.

4

Анонимен

преди 8 години

ЛЪЖАТ!!!! ТЕ СА Я ПРОСТРЕЛЯЛИ ЗА ДА И ВЗЕМАТ ПАРАТА !!! ЩОТ СА Я И МРАЗЕЛИ!!!СА ИСКАТ ДА ТОПНАТ ПЕЛЕНАЧЕТО!!! Е ТОЛКОЗ НАИВНИ ЧАК НЕ СМЕ!!!

3

Анонимен

преди 8 години

Аз съм се опитвала да стрелям с такъв пистолет. Тежък е и натисках спусъка с два пръста ! Как това 2 годишно ще го направи ..

2

Анонимен

преди 8 години

Експертите се чудели, как малкото дете е успяло да натисне спусъка.....А в Кравария това им се отдава най-лесно. Да дърпат спусъка.

1

:)

преди 8 години

Ежедневието на едно интелигентно афроамериканско семейство. Пропуснали са да напишат, че по време на лекия инцидент, лелята и бабата са пахкали тревица. И още нещо.. истинската трагедия щяла да стане, ако малкия Обама се беше докопал до леката картечница на дядо си, която е под задната седалка. А и добре, че негърчето (като повечето) е нямало баща, защото и неговото оръжие трябваше да мислим.