45

логично

преди 8 години

"Ние със сина ми готвим писмо до патриарха, с което да го уведомим, че многоженството още не е позволено в България"Пишете като сте решили, въпреки че едно ролексче или линкълнче много бързо ще решат проблема с многоженството .....

44

Анонимен

преди 8 години

Отказал да я виждаАми да се примири вече

43

Анонимен

преди 8 години

К'ва мъкаТая обаче не може да го прежалиТо й е време да гледа внуци, не да тормози и сина си

42

Анонимен

преди 8 години

Хвалете после КГБ-то, един свестен политик не могат да си направят, пък не е толкова трудно... Пиянки са и те...

41

Анонимен

преди 8 години

До Анонимен 49Ти кога видя Волен да "бие" френско аташе? Сидеров и компания не се срещат с американски ***.Той се среща с хора от Европейска Русия - люлка на цивилизацията в Европа.

40

Анонимен

преди 8 години

от година говорим че властниците се главозамайват, но поне имаха известен срам от лицемерие и не вадеха нещата на показ....сега с управници като Сидеров, Борисов, Цветанов и пр. лъсва окончателно безпаднонността, наглостта, простотията. Вече всеки който има пари и е нагъл може да е управник. А щом станешуправник - бий, коли, режи глави.

39

Анонимен

преди 8 години

гаджето на Волен ползваше държавен джип и държавна охрана, а той изреди един куп калинки-депутатки докато се спре на най-хубавата. това от човека с високия морал.Криеше се под разни маси и се биеше с народа, който мятае камъни по него.Размахваше метални боксове и патлаци в парламента.....

38

Анонимен

преди 8 години

до 41 - волен имаше и други възможности да се разграничи от коалицията БСП-ДПС, но в най-възловите им решения той ги подкрепяше или просто пасуваше, което всъщност на юридически значи мълчалива подкрепа.В замяна - беше председателв на две комисии - вътрешна за да не го разследват и етична - голям майтап, волен и етика хахахаимаше златан карка с която можеше да тегли да 100 000 евро на ден.зажхождаже че до куба и други дестинации с гаджето си на разноски на държавата..

37

Анонимен

преди 8 години

Това че днешният бюджет е по-лош от тогавашния, не значи че тогавашния беше добър.За първи път взехме такъв голям заем именно тогава, и това се прие за нормално.Сега приемаме вече по-големи заеми. догодина сигурон ще приемем заем за 40 милиарда.Въпроса е, че още навремето трябав да сецнем идеята че просто такащ е се взима заем - трябваше всеки месец да се иска отченост за какво е отишъл всеки лев от заема. ОСвен това тези пари не вложиха в инвестиции, а се използваха за други цели....

36

Анонимен

преди 8 години

Не знам нито една европейски държава чиито евродепутати, еврокомисари или посланици желаят да се срещнат с представител нАтака. Само като чуят името Атака - захлопват вратата. Досега с името на Атака се свързвайха - побой над френски аташе - голяма чест да биеш жена;обиди и псувни над американски посланик; съдене на немска компания и разправия със стюардеси...... и др. такива.

35

Анонимен

преди 8 години

46Че какво му имаше на бюджета на Ореха? Той беше в пъти по-добър от този на професор Бойко Борисов. Или искаш да кажеш, че 16 милиарда е по-малко от 1 милиард?

34

Анонимен

преди 8 години

Абе Сидеров може да е хулиган, обаче тази просто минава *** и злобата. Нейното синче първо беше редови депутат, след което отиде да *** в ЕС и направи маса пари. Тя пък беше общински съветник дълго време, благодарение отново на Сидеров. Да не говорим, че с него обиколи цял свят и накрая точно тя изкара снимките за Куба и Париж. Егати наглостта, егати чудото.

33

Анонимен

преди 8 години

до 41 - не знам как се нарича да подкрепяш управвляващата партия/коалиция и в замяна на това да имаш златна карта за 100 00 лева ан ден, председателство в две комисии и други привилегии? Нима не си във властта?Ако Волен не бе във властта защо подкрепи бюджета на Орешарски. Можеше да даде толернас 100, 200 или колкото са там дни и да гласува против бюджета.

32

Анонимен

преди 8 години

Kapka po kapka- virvir po vir- iazovirizovir po iazokir- navodnenienavodnenie po navodnenie- ai sh mu se nevidi

31

nina

преди 8 години

# do 43Това е, ако разводът е по взаимно съгласие и 2те страни нямат претенции една към друга.Тук явно случаят е различен.

30

Ма Капчук

преди 8 години

Да знаеш, че по българските закони можеш да се разведеш и по искова молба, демек ти отиваш и завеждаш иск за развод, той не идва един-два пъти и те развеждат. Не се праИ, аде, аде, де и ниА да сме се развеждалЕ.

29

Анонимен

преди 8 години

Ако имам видеозапис на който се вижда как депутат бие някой, то последния на когото ще ги покажа е въпросния депутат.

28

ray

преди 8 години

Волен никога не е бил на власт жено! Недей да плямпаш папагалски. Волене, вдигаш рейтинг. С тази кампания против теб на казионните медии, печелиш гласове, сигурно е.

27

До 33

преди 8 години

До ФактиБре пич ли си Пичка ли си *** май по-скоро второто, *** научете се да чете бре хора! Знам, че при другаря стали това беше СТРОГО забранено, *** сега не е бре! *** първо прочети пък после коментирай бре! Ти казваш БИВШАТА госпожа! *** те още не са разведени бре! Няма законен развод бре! Или викаш то вашето лидер дето малко си и турчее напоследък, е след като гласува за турското правителство де, та викаш той сега мое 4 жени да има! Да земем да го уточним това щото не ми е ясно!

26

ПОЛИЦАЙ

преди 8 години

ДО 34 И АЗ ИСКАМ ДА ГО РИТАМЕ ТОЗИ ***,ТОЙ ЗА ДРУГО НЕ ЗАСЛУЖАВА