9

Stu

преди 8 години

Тази година бях на стаж(университетски-задължителен) в една брокерска агенция и мога да ти кажа че в офиса нямаше брокер с под 1300лв месечен доход.За един месец там по 4 часа на ден телефона звънеше нонстоп и всеки брокер имаше по 2-3 срещи на ден с клиенти.Фирмата имаше сключен договор с фирми от бизнес центъра и почти всички които отиват там от провинцията бяха пращани на квартира чрез нея.Лично с един брокер бях свидетел как за една седмица взе 800лв хонорар само от клиенти за бизнесцентър

8

Курти

преди 8 години

Логично е тази дама да дава такива изявления. Нали и тя чака парче от голямата баница.Нав- ремето един Мульо в предаване на Маркуча даде съвет да се инвестират пари в жилища,защо- то цените на имотите в София щели да скочат и на следващия ден народа опростя.Има логика в нейните глупотевини и те са свързани единствено с личния и интерес,а именно - народа пак да пощурее.Макар и обеднял - да тегли кредити,да вдига цените на жилищата и да се зароби до дълбоки старини,а от това някои да печелят.

7

Анонимен

преди 8 години

Повечето от населението има излишък имоти. Апартамент в град и поне 1-2 къщи на село. Във северозападна може да си намериш имот (къща) за 2-5 хиляди.

6

?!?

преди 8 години

Няма ли да спрете с тези манипулации? Отношението населние/площ в България е достатъчно ниско, така че всеки да живее в собствена къща с двор. Мафията, марионетните политици, банките и медиите обаче непрекъснато ни промиват мозъците, колко важно е да се заробим с 30 годишен заем, изплащащ 2-3 пъти и без това завишената цена на апартаментите, само и само да се нахакаме като пилци в клетка в София. Бизнесът нарочно се изтегля в два- три по големи града, а страната се обезлюдява.

5

Анонимен

преди 8 години

до на 48 или 49 год си вече ,стар ерген ,срам те е от годинките ,нали:))изплющи се през някоя тераса -кат осе приземиш гравитацията ще ти оправи лицето и бръчките /малко/

4

Анонимен

преди 8 години

Простите народи по запада си живеят в къщи с дворове,а тук се блъскаме по кутийки като сардинели,защото сме най-големите умници разбираш ли.Сбъркана система е това.Квартали от къщи и зеленина трябва да се строят а не от 5 етажни сгради нагоре.

3

До анонимника 4

преди 8 години

Гладен брокер?! Ти чуваш ли се?Един брокер 3 апартамента да продаде годишно, си подсигурява поне 3-4 средни заплати на месец. А в София не е особено трудно да продадеш 1 апартамент на 4 месеца.

2

УТРЕ:

преди 8 години

ПОСКЪПВАТ КОЛИТЕ ВТОРА РЪКА

1

Анонимен

преди 8 години

Тъкмо се бях притеснил за статията за имотите и тя е вече на линия. Бързай народе, че свършиха!