6

ЕЙ

преди 8 години

ПАРИТЕ ПРАВЯТ ЧУДЕСА.НЕ ЗНАЕЛ БИЛ..КАК ДА НЕ ЗНАЕШ БЕ ***..ВЕЧЕ И ДОКУМЕНТИ ИМ ИЗДАВАТ..

5

do 3

преди 8 години

щом толкова знаеш значи ти е пределно ясно,че тираджиите отговарят за това вътре в ремаркето ! я го питай колко пари е взел да ги качи? айде стига глупости жена денца баба дядто дето трябва с мотокар да се свалят ей така се качват в ТИРОВЕТЕ ! хоп и вътре ! айде стига глупости !

4

Анонимен

преди 8 години

За какво се поддържа НАТО,след като не може да защити членовете си?За какво са морските армади,ако не могат да блокират едно Средиземно море?А сухоземната граница(на България и Гърция с Турция) е само 500км-толкова ли не може да се защити?Каква еврейска отрова са изпили управляващите в Европа,та я предават отвътре?????Не се ли вземат твърди мерки сега-след 5-10 години ще загинат десетки милиони бели европейци,а континентът ще бъде разсипан!

3

знаещ

преди 8 години

Браво на шофьора! Реагирал е абсолютно адекватно! Мой приятел, шофьор на ТИР, го арестуваха в Италия защото в ремаркето му се накачулили 5 маймуни, и когато спрял на паркинг и карабинерите проверили ТИР-а въпросните пуканки казали, че са му платили 10 000 евро. Човекът се отлежа 10 дена в ареста, *** доказвай че нямаш сестра.

2

Анонимен

преди 8 години

Като гледам на едно видео как ги посрещнаха полицаите и лекарите-само дето не ги разцелуваха

1

Топчо

преди 8 години

Не му вярвам на шофьора. Иска да се измъкне.