112

Arkada6

преди 8 години

Bolen4o,Dogan ta sbzdade a drogata ta sbsipva vsi4kite ste Bezkrupulni ,nagli,agenti.

111

Шаран_БГ

преди 8 години

Те това е да си на държавна ясла с много и качествена зоб ! Народът по села и паланки се чуди кой път да хваща, отде и как да изкара 2 лева да преживее, деца и внуци са хукнали по чужди краища, белким изкарат някой лев в по-вече,за да се платят данъци, такси, глоби и тегоби -- нашите се гичинят и се чудят къде и как да се дръгнат ! Така е с партийни субсидии от хазната от по 11.20 лева на гласоподавател. Вървете *** на избори и глаДувайте !

110

Анонимен

преди 8 години

Даааа... главата на контрабандата може да бъде отрязана, само и единствено с проверки в лафките за алкохол и цигари от пияни депутати!

109

Анонимен

преди 8 години

Организирана престъпна група(партия) която е против държавата България,Българския Президент,Министъра на Отбраната,Правителство,Полиция ,Прокуратура, и служеща на вражеска държава .сЪЗДАВА ПАРАЛЕЛНА ВЛАСТ НА ОБВИНЕНИЕ И СЪСИПВАНЕ НА ЧЕСТНИ ХОРА С ЧЕСТЕН БИЗНЕС. В ромските квартали цигарите са само бе бандерол. Защо Сидеров не отиде там да бори контрабандата?

108

4epa

преди 8 години

SLED KATO NE OSAZNAVA KAKVO IZVRA6VA- E LUD ZA VRAZVANE !!!!

107

seira

преди 8 години

До Роко:КАКВО ЗНАЧИ "... ПОНЕ НЕЩО МЪРДА МАКАР И МАЛКО..."?!ИКОНОМИКАТА Е В ТОТАЛЕН ЗАСТОЙ!УЖ ПОСТРОЕНОТО, ОТ ВЛАСТИМАЩИТЕ Е НА БЕЗУМНА СЕБЕСТОЙНОСТ, НЕИЗДЪРЖАЩА КАКВАТО Й ДА БИЛО РЕВИЗИЯ?!ВСИЧКИ ХОДОВЕ НА ВЛАСТТА ИЗДАВАТ СТРЕМЕЖА ЗА ТОТАЛИТАРНО ГОСПОДСТВО, НЯМАЩО НИЩО ОБЩО С ПРОКЛАМИРАНАТА "УЖ ДЕМОКРАЦИЯ", РАЗДЕЛЕНИЕ НА ВЛАСТИТЕ И Т.Н....ВСЕКИ ОПИТ ЗА ЗАКОНЕН БИЗНЕС СЕ "УДУШВА" В ЗАРОДИШ ПО ПРАВИЛОТО: "ТОВА, В КОЕТО НЕ УЧАСТВАМЕ Е ДАЛАВЕРА!"...ВЛАСТТА ИГНОРИРА КОНСТИТУЦИЯТА!!!

106

Роко

преди 8 години

И още нещо несъм фен на Боко,гласувах за Витков,миналия вот,защото ще нацъкате минуси но което е направил Боко спор няма и магистралки долу горе,и пречиствателни е малко е заплатките не мърдат мизерия е но ако беше волен с доган и бсп и това нямаше да видим те действат на принципа беден,болен,необразован и гладен народ най лесно се управлява не че и тези не крадат но на поне нещо мърда макар и малко а и в края на краищата ние си ги избираме

105

Анонимен

преди 8 години

Спокойно Сидеров, Москва пак ще те спаси!

104

Роко

преди 8 години

Малко извън темата.До всички които се почустваха възмотени и обидени ,като написах,че избирателите на вОлен и БСП са едни и същи,"мрящи в мизерия старци,психично болни и алкохолици"Преди да дойде "Бойко(Боко),влизаш в фонд земеделие да кандидатстваш по програма и те питат ти откоиси на развален български ако не дадеш правилен отговор чакаш месеци можеби години,а сега Боко да вземе да сложи номер на който да звъним за корупция и сигнала се разглежда до 5 работни дни ужас и ти говорят на чист бг

103

ovi

преди 8 години

Да го изхвърлим на изборите следващият път

102

възмутен

преди 8 години

Вместо да съдят правителството че не взема никъкви мерки за контрабантните цигари и дрога те взели Волен да упрекват - не ви ли е срам бе господа управляащи - не ви ли омръзна да си пълните гушите от контрабантни цигари вие и всички властимащи а сте взели с Волен Сидеров да се заяждате - каквото и да правите това е скалъпено от Герберите прдизборно и въпреки всичко ние ще глауваме само за АТАКА !!!

101

Анонимен

преди 8 години

На Сидеров му пречат : Световния империализъм и четирите годишни времена!

100

до 163

преди 8 години

До АнонименАми като е луд какво прави в българския парламент?

99

до 163

преди 8 години

Абе вие като ходите да гласувате, защо си давате гласа за пациенти на психодиспансера?

98

Ха ха

преди 8 години

Неврозния перхидрол е много ербап, като е с цялата си глутница от Атака. Що не вземе да се репчи на някой, когато е сам и няма камери? Малко да му нагънат кухата лейка!***!

97

Анонимен

преди 8 години

Сидеров не е важно какво твърдиш ти и Чуколина! Важно е какво твърдят десетките незаинтересовани свидетели на пиянските ви изцепки! Всеки второкурсник по право може да ти каже,че с поведението си и двамата осъществявате състава на престъплението Хулиганство и то по втората-по тежка алинея на члена!Пък и много ти стана бе пич и все другите ти виновни,все те нападат,атентати ти готвят,чак германците от Луфтханза,френската дипломатка,собственика на ресторанта...ми то цял световен заговор срущу вас

96

Анонимен

преди 8 години

Тая буля до Сидеров,що не вземе да си оправи малко зъбната редица? Или е много немарлива към денталното си здраве или Сидерът редовно и сресва зъбите на път,та не вижда смисъл сека седмица да прави ремонти!

95

Как Сийка

преди 8 години

Абе,другарки и другаре,стига сте ни занимавали с тая откачалка ! Човекот не е виновен- виновни са сите около него и тия,дето го търпят ! И като така той си прави каквото си иска - както навсякъде е в нашата мила татковина :))) А между другото ,тоя е най-малкото човекът, който би желал да има ред в Бългагрия - не се заблуждавайте !Ако на някой му липсва Хитлер- то това е човекът с неговите навици и правили!

94

до 155

преди 8 години

Проблемът е че лидера на ,АТАКА,, не беше проверен за наркотици въпреки съмненията на всички присъстващи

93

66

преди 8 години

Какъв е проблемът?НАРКОТИЦИТЕ,с които тровят и убиват нашите деца престъпниците или стиснатата за ръката дама и взетият и мобифон!?Колко от депутатите реално участват в решаването на този проблем?Нито един!А всички медии ,с изключение на Атака,ревнаха в един глас за стиснатата ръка на собственичката и нейния бизценен мобифон!?Срам!Не скандали за наркотиците,а граждански арест за разпространителите им!Това е чумата на 20 и 21-ви век.