8

Анонимен

преди 8 години

и в в 6 книга ще се постави акцент на Дорн, но ми е много интересно какво толкова ще става там, като Контигтън и ЕГон не са включени в серияла, също и Ариян?

7

Анонимен

преди 8 години

Точно така оляха се. Поне в началото на 6-та книга - от спойлерните глави - се загатва че Станис е още жив с огромни шансове за победа, а сценаристите го прецакаха яко.Баристан също е прецакан. По всичко личи, че поне докато не се върне Денерис в книгите той ще живее, но в серияла вече е труп.Джон сноу го наръгаха без да има развитие на характера му и не стана ясно защо го нападнаха.Денерис избяга по смешен начин. А Кеван просто липсавше.

6

cc

преди 8 години

И Джон Сноу е на снимачната площадка. Какво прави там ... не се знае

5

Ванката

преди 8 години

До Анонимен 1Да, тайна е, защото вече не е по книгата. В последната серия на 5-ти сезон сценаристите избиха почти всички главни герои. То, не че Дж. Р. Р. Мартин не си ги трепе, ама тези се оляха...

4

И

преди 8 години

Чел съм всичкките книги на Мартин, гледал съм и всички сезони и за пръв път сериалите направени по книги, ми се струват доста по - добри от книгите.То се личи, че Мартин го е обзела "безпримерна лакомия" и ако продължава така , ще стане точно, като "Колелото на времето" и нищо чудно, някой друг и да му ги допише - пак така, като в"колелеото" на Джордан, му го завърши Сандърсън.

3

до 4

преди 8 години

Предполагам, че няма общо с любимият ти ''Пауър Рейджърс'', но какво да се прави толкова могат хората

2

Анонимен

преди 8 години

Този сериал е повече от дебилен. Едва изкарах първия сезон докрай. Представям си каква боза са следващите.

1

До 1

преди 8 години

Имаш ли представа колко хора не са чели книгите, или? Включително и аз. Както и да е Чакаме го! Дано да е все толкова интересен, както и тези досега!