166

до 257

преди 8 години

Червей, продукт на демокрацията е твоят кумир Сидеров. Той даже и вестник такъв списваше ,,Демокрация,, А описанието ти на Волен е много точно

165

Анонимен

преди 8 години

Г-н Явор Нотев прави впечатление на разумен и спокоен политик с дар слово. Ако гласувам, ще гласувам за личността му, а не за партията която го подкрепя.

164

Стефанов

преди 8 години

Какво доживяхме - да сравняват сидеров с Христос!? Това е повече от пародия. Жалка работа. Срам ме е от поведението на такива "политици".

163

Анонимен

преди 8 години

сът на телевизия "Алфа" и на вестник "Атака" е на пл. Славейков. Лидерът на партията често работел до късно и затова се разхождал късно в този район - и то без охрана, защото искал да има пряк контакт с хората.-------Хахахахахааа, бати и цирка. Сам се разхождал :)

162

ЧЕРВЕЙ

преди 8 години

Много дрогирана шлака коментира и обижда Сидеров, без да се огледа в себе си. Вие, които псувате сте нищо повече от негодници и нехранимайковци. Безделници наливащи се с бира и пушещи трева. Вие сте продукт на демокрацията, новите ***.

161

Петърчо

преди 8 години

Като се има предвид че мястото където се е случил "екшъна" не е много далеч от Храм-паметник "Св. Александър Невски" и че в новия завет пише как Иисус е изгонил търговците от храма, остава още да го хвърлим Волен в езерото Ариана та да видим дали няма да ходи по вода. Е чак тогава ще видите вие от него чудеса като България на пет морета , пенсии и заплати над 1000 лева , България рай на земята и подобни. Вярвайте във Волен о вий неразумни люде! Вяравайте му бре, казах!

160

Анонимен

преди 8 години

от репортажите Волен ми изглежда на пиян.за психоотклоненията и агресията да не говорим

159

Пфу

преди 8 години

Абе Нотев Христос не е бил откачено пиянде

158

срамота

преди 8 години

е че туй рушко дермо е в Българския Парламент и му плащаме и субсидия даже...Българио ?!?!

157

ПАРТИЯ = МАФИЯ

преди 8 години

Болен Ибрикичев няма да е вечно в парламента, няма да има имунитет и от БОСТАНА ще му спрат кранчето както и от Русия, тогава Болен Ибрикиев няма да може да си покаже нослето, щото където и да се появи ще бъде мандръсан и то зверски !

156

Анонимен

преди 8 години

Голямо геройство показа дйуджето като се перчи като бабаит под закрилата на депутатския си имунитет. Що бой има да изяде след като не е вече депутат... А това все някога ще стане.

155

Анонимен

преди 8 години

Нотев бил добър човек, вие чувате ли се? Нотев е типичен психопат като всички атакисти. Леко разноглед, безскрупулен и зъл.

154

Анонимен

преди 8 години

ama to vsichki ste chesti ,kato mariika ...sofia ogan da q gori....ot tam idva zloto....

153

Анонимен

преди 8 години

256 не си виновен че си луд по-рождение, виновни са че не прибират такива за освидетелстване.

152

Анонимен

преди 8 години

Аз само се моля да не дава бог да се срещам с г-н Сидеров. По Телевизията е перфектен, но някак си не ми се иска да се срещам на живо с него.

151

художника

преди 8 години

Сидеров се разхождал късно в този район - и то без охрана, защото искал да има пряк контакт с хората...---------------------------Съвсем правилно! Той обича прекия контакт с хората, когато е с имунитет.Джуджето, ако не го пази никой, нема да смее да излезе на улицата- толкова народ му набрал, заради простотиите да се прави на "корав".

150

Лазар

преди 8 години

Ееейййццц, яааако!!! Кърти миффки!!!Не му липсва въображение на тоя.Волен явно е по-готин и от Иисус, така ли???Ееее, тури му вестник, тея нямат равни!!!

149

Христо

преди 8 години

Най-жалкото и тъжното е,че има хора,които гласуват за този психопат...

148

Кво разбира Нотев.?

преди 8 години

....Тоя руски ибрик , ако е Христос......ТОГАВА АЗ СЪМ АЙНЩАЙН, БЕ...!Тоя бел травестит , нема нито лице ..нито образования ,нито... връзка с централния си мозък!

147

Анонимен

преди 8 години

Волен Белята